ektor7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Σα να βλέπω MW με γραφικά cod2. Μια χαρα ειναι τα γραφικα του,τελικα! Μου φενεται,πραγματι,αρκετα δυσκολο! Θα κανω σιγουρα μια εβδομαδα για να το τελειωσω!
outlaw star Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 damn παραήταν μικρό..ίσως πιο μικρό και απο το τελευταίο medal of honor!
Galis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εμενα δεν με κρατησε καθολου,ουτε το στορυ,ουτε το gameplay.Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μ'αρεσε καθολου
ektor7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εγω ειπα,αυριο θα το ξεκινησω κανονικα!Ελπιζω να μην το τελιωσω την ιδια μερα!
DJ_Duker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τραγικό απλά. Ήταν στιγμές που ήθελα να σπάσω την οθόνη. Αν δεν περάσει πρώτα ο άλλος από την πόρτα δε σε αφήνει να μπεις, και ας είναι ανοιχτή. Αν δεν ανέβει και φύγει από τη σκάλα δε μπορείς να ξεκινήσεις να σκαρφαλώνεις. Αν δεν πας από τον προκαθορισμένο δρόμο που σου δίνει δε μπορείς να περάσεις από δίπλα που έχει 10 εκατοστά ύψος... Ε μας δουλεύετε; Να μη μιλήσω για τις φάσεις που μιλούσαν μεταξύ τους και περπατούσαν σέρνοντας τα πόδια τους. Είναι σε πόλεμο και σου εξηγεί την κατάσταση και πάει πιο αργά και από ανάπηρο. Έτσι περπατάς εσύ στο δρόμο δηλαδή;
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλοί αμερικάνοι VS κακούς κινέζους; Τί με λες τώρα... Όνειρο ζωής το έχουν! Αξίζει να το δω ;;
outlaw star Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλοί αμερικάνοι VS κακούς κινέζους; Τί με λες τώρα... Όνειρο ζωής το έχουν! Αξίζει να το δω ;; μέχρι να το δεις θα το τερματίσεις κιόλας! καλούτσικο είναι, απλά μη περιμένεις κάτι το εντυπωσιακό
aliakas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 κατέβασα το game να δω τη λέει και είναι όντος πολύ καλό έχω ένα πρόβλημα με τον ήχο στις μάχες μπουκώνει και δεν έχει την καθαρότητα που θα έπρεπε να έχει έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ?
Inler Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εχει βγει καποιο update για δοκιμασε το ειχα και εγω το ιδιο προβλημα...
DJ_Duker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 όντως πολύ καλό Μα καλά άλλο παιχνίδι παίζαμε;
zvarthangalos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Eγω με την έκδοση του Unkle δεν μπόρεσα να κάνω lunch στο παιχνίδι δεν φορτώνει καθόλου εχω τους 11.3 drivers χθές τους πέρασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα