devill0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Καλησπερα.Ενας φιλος μου προσπαθησε να κανει φορματ.Ο υπολογιστης αυτος ειναι σχετικα παλιος.Καθως τελειωνε η εγκατασταση των εκει που ζηταει οναματα κα αλλα διαφορα και εχει μεινει ενα τεταρτο για να τελειωσει του πεταει μια μπλε οθονη με ακαταλαβιστηκα γραμματα.Πιστευω οτι ειναι blue screen of death.Τι μπορει να φταιει ,και τι μπορει να κανει για να το ξεπερασει?
phanispal Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Χμμ, μπας και τα έχουν παίξει οι μνήμες; Ένα memtest θα απέκλειε, ή θα καταδείκνυε το ενδεχόμενο.
odiss Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Πιστευω, ότι κόλησε το pc. Τώρα αν έχεις πρόβλημα με hardware, αυτό είναι άλλο θέμα. Κάνε μια επανεκίνηση και ξαναπροσπάθησε. Σίγουρα έχεις τα σωστά cd?
devill0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ναι τα σωστα cd εχω.Το εχοθμε ξαναπροσπαθησει αλλες τρεισ φορες αλλα και παλι το ιδιο πραγμα βγαζει.
Grabi Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 ιός πρέπει να είναι!το έχω πάθει και εγώ αυτό στο λάπτοπ.αν σιγουρευτείς ότι δεν είναι ιος τότε είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίνε οι μνήμες.βγάλτες και ξαναβάλτες ή δοκίμασε με άλλες!
epitropos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Στο κάτω μέρος της BSOD, ανάμεσα στα "ακαταλαβίστικα" αναφέρει κάποιο κωδικό σφάλματος, πχ STOP 0x0000.... Σημείωσέ τον και ψάξ' τον στο Google, ή ανάφερέ τον εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.