Προς το περιεχόμενο

Upload χωρίς POST με FTP σε PHP..????

B@GOS.GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω την κοινότητα..!

Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να κάνω ένα Site με Upload. ο χρήστης κανονικά θα υποβάλει το αρχείο του από μια φόρμα και μετά θα παίρνω από τις Global variables ($_POST).. Αλλά αυτό που θέλω να πετύχω είναι ένα upload με FTP.. ξέρω να φτιάχνω στην PHP μια σύνδεση FTP και γενικά να κάνω ό.τι χρειάζεται..

Αλλά από ο.τι έχω παρατηρήσει είναι πως όταν ο χρήστης πάει και υποβάλει με POST το αρχείο.. ο Browser ανεβάζει κατευθείαν το αρχείο με Http με αποτέλεσμα το $_FILES[$aFile]['tmp_name'] να έχει την διαδρομή του αρχείου μέσα στο Server μου..

Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω στην PHP να άνηξω μι FTp σύνδεση κατευθείαν από τον χρήστη Χωρίς να χρησιμοποιήσω μια POST φόρμα...???

Έχω δει με AJAX και javascript γίνεται.. αλλά javascript και Ajax τώρα ξεκινώ να μάθενω.. Μπορείτε έστω να μου δώσετε μια καθοδήγηση..???

Προκαταβολικά..

Σας Ευχαριστώ..!!

Δημοσ.

Η javascript δεν μπορεί να κάνει Upload κανενός είδους, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει πρόσβαση στο file system. Αυτό που λες ότι έχεις δει, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Το ajax δεν μπορεί να κάνει τίποτε ουσιαστικό. Χρησιμοποιείται μόνο για feedback (μέσω πονηρής τεχνικής).

Πρόσβαση στο filesystem έχουν: ο browser, η java, το flash και το FileSystemObject μέσω vbscript (IE only). Διαλέγεις και παίρνεις. Κάθε λύση έχει υπέρ και κατά. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά είναι δύσκολο topic, τουλάχιστον έτσι όπως το οραματίζεσαι.

Δημοσ.

Εντάξει αυτό που σκέφτομαι ουσιαστικά να κάνω είναι.. Μόλις ο χρήστης υποβάλει την φόρμα.. Να ανήγει μια πόρτα από to Client-Side και να μου το στέλνει στην 21 πόρτα μου..

επειδή προσπαθώ να αποφύγω το 'μανίκι" της Java γνωρίζεις κανένα tutorial για να το κάνω σε flash..??

Δημοσ.

Δεν έχω υπ' όψη κάποιο tutorial.

Γιατί, αν επιτρέπεται, επιμένεις στο ftp? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο όφελος.

Υ.Γ. Αν ο ο χρήστης υποβάλλει τη φόρμα, όπως λες, είναι αργά. Το αρχείο έχει ήδη αρχίσει να μεταφέρεται.

Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτο μαστορα τοσο. Τοσα site τεράστια παίζουν ετσι με http. Μπορεις να βρεις καποιο Extension sthn php να μεταφέρει το αρχείο αφοτου ανέβει σε καποιο ftp ρημαδοπραγμα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:09 ----------

Επίσης δεν έχει αλλο τροπο να στειλει το αρχειο ο browser παρα μονο με HTTP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...