Προς το περιεχόμενο

Διαφορα αναμεσα σε 2 μνημες RAM...

doctor444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια η διαφορα σε αυτες τις 2 μνημες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554140 και

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1206672&page=2&Manufacturer=Crucial&category=69977727&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE34B5C798FF3210F6DC2EB8A77DF0101AB8BA4CE56A7C9B8BC1D08A4CA7AA8770880468CBA0E7293837DF0A80440F9521EA5A6C433D96A4E322CAE74647CACA00817739422D4E4589897450CB6B4A88B630FECC0E6739B7FA60DC67BD55CE007E2745214D5E0BDA3202C6308BC3F675FC4A4310EF2488D38B27A697A9CDD8C01D

θα παω να παρω αυτες απο το πλαισιο(που τις ειχα παραγγειλει εδω και ενα μηνα....)αλλα θα ηθελα να ξερω τις διαφορες(πριν ενα μηνα τις ειχα παραγγειλει 40ευρω...περνω στο καταστημα,εχουν την παραγγελεια στο αρχειο τους εκει,με συνδεουν σε ενα τηλεφωνο και εκει μου λενε οτι δεν εχουν καμια τετοια παραγγελια και εχουν στειλει μυνημα...οτι την ακυρωσαν{ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΠΟΤΕ!!}...)ΔΕν πειραζει ομως(ΣΠΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ>>>ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 9 ΕΥΡΩ)ΑΛΛΑ επειδη εδω στο ινσομνια μου ειπαν οτι ειναι πιο καλες αυτες,θα καταπιω τον εγωισμο μου και Θα παω να τις παρω....:mad:

Δημοσ.

Με μπέρδεψες.. ποιες σου είπαν ότι είναι καλύτερες από ποιες; Γιατί πρόκειται για το ίδιο κιτάκι.

Τη διαφορά που έχουν στην τάση λειτουργίας μην την κοιτάς, σύμφωνα με την Crucial είναι 2.0V.

Δημοσ.

Ωχ, έχεις δίκιο, τώρα το πρόσεξα. Και πάλι όμως, αυτές του e-shop, με 2.00V παίζουν , όχι με 2.2V που αναφέρει.

Άσε που δε μου λένε και τίποτα...

Δημοσ.

:λολ: δεν εννοούσα αυτό, αναφερόμουν στα χαρακτηριστικά που παραθέτει το κάθε site, τα οποία είναι σε μεγάλο βαθμό λάθος.

Οι μνήμες μια χαρά είναι.

Δημοσ.
:λολ: δεν εννοούσα αυτό, αναφερόμουν στα χαρακτηριστικά που παραθέτει το κάθε site, τα οποία είναι σε μεγάλο βαθμό λάθος.

Οι μνήμες μια χαρά είναι.

ευχαριστω.(γιατι δεν ξερω πολλα,ρωτησα..)αρα θα παω στο πλαισιο...:X

Δημοσ.
Να πας, αλλά σε καμία περίπτωση μη δεχθείς να δώσεις τα +9.

ειπαν οτι ακυρωσαν την παραγγελια....τι να τουσ πω....εξαλου δεν ειμαι κ απο τους καλυτερους πελατες τους...οποτε ας μην προλαβουν να τα χαρουν{κακια το ξερω..},να σκιστει το 5ευρω και να πεσουν τα 2 2ευρα στον υπονομο...η κατι τετοιο τελος παντων...:devil:

Δημοσ.
Με τι τρόπο είχες κάνει την παραγγελία;

μεσω ιντερνετ...η πρωτη on-line εμπειρια μου δεν ηταν και η καλυτερη θα ελεγα...(δεν νομιζω να εκανα καποιο λαθος παντως,..):-(

Δημοσ.

Το Πλαίσιο στέλνει αυτοματοποιημένο μήνυμα αμέσως μετά την παραγγελία. Αν δε σου ήρθε, μάλλον κάποια πατάτα θα έχεις κάνει...

Δημοσ.
Το Πλαίσιο στέλνει αυτοματοποιημένο μήνυμα αμέσως μετά την παραγγελία. Αν δε σου ήρθε, μάλλον κάποια πατάτα θα έχεις κάνει...

ποτε δεν ξερεις αλλα ...μου ηρθε...ακομα εχω το e-mail...σε επεξεργασια ελεγε...παντως το μυνημα που ακυρωνε την παραγγελια δεν ηρθε ποτε,αφτο ειναι σιγουρο...:-)παω στο πλαισιο τωρα...:-(..ειναι και κανα τεταρτο γ@#ω...

ευχαριστω για την βοηθεια φιλε μου,να εισαι καλα:-D

Δημοσ.

Πάντως αν εγώ τα είχα κάνει όλα σωστά και μου ακύρωναν την παραγγελία, θα τους το έλεγα και θα ζητούσα να πληρώσω το ποσό που προέβλεπε η παραγγελία μου.

Δηλαδή αν αντί για τις μνήμες έπαιρνες τροφοδοτικό και μάλιστα ένα συγκεκριμένο (1000άρι Corsair i believe), θα έδινες τα +50;

Δημοσ.
Πάντως αν εγώ τα είχα κάνει όλα σωστά και μου ακύρωναν την παραγγελία, θα τους το έλεγα και θα ζητούσα να πληρώσω το ποσό που προέβλεπε η παραγγελία μου.

Δηλαδή αν αντί για τις μνήμες έπαιρνες τροφοδοτικό και μάλιστα ένα συγκεκριμένο (1000άρι Corsair i believe), θα έδινες τα +50;

εχεις δικιο αλλα η διαφορα ειναι μικρη..σχετικα(ενα 10ευρω δεν ειναι λιγο εδω που τα λεμε.....):rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...