Προς το περιεχόμενο

Τι είναι το Platform?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλα το metroid ειναι action adventure. δεν βασιζεται στο πως θα κανεις τα αλματα οπως στο mario....

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι αλλα το metroid ειναι action adventure. δεν βασιζεται στο πως θα κανεις τα αλματα οπως στο mario....

Μιλάω για το Super Metroid ρε Toufίσκο.. Για ρίξε μια ματιά www.blackle.com..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

P.S2: Το κλασσικό Metroid είναι 100% πλατφόρμα..

Μεχρι χθες δεν ηξερες τι ειναι πλατφόρμα και σήμερα εισαι και 100% σίγουρη :-(

Action-platform είναι.

Δημοσ.
Μιλάω για το Super Metroid ρε Toufίσκο.. Για ρίξε μια ματιά www.blackle.com..

/Koritsi_Gia_PC

Ακομα και αυτο Action - Adventure με στοιχεια platform ειναι. Πιστεψε με τα παιχνιδια Prime δεν εχουν καμια διαφορα απο το Metroid, Metroid 2, Super Metroid 3.

Δημοσ.

εχω τελειωσει το super metroid πανω απο 50 φορες και προτιμω να το παιξω ξανα απο το να παιξω crysis

εγω σου μιλαω απο το πρωτο που βγηκε στο nes δεν εβαλα καν τα prime στην ιδια λιστα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Metroid_(series)

εχει στοιχεία platform ναι , αλλα το κυριο του θεμα δεν εχει να κανει με οτι ειχε να κανει το sonic ή το mario.

στην τελικη, παιξε οτι σου αρεσει και ας το λενε και dance simulator, το φιλοσοφεις πολυ χωρις λογο.

Δημοσ.

4) ΠΩΣ μπορώ να ξέρω από εδώ και πέρα αν ένα παιχνίδι ΔΕΝ είναι Platform..

Wif οl du respect,

ποιός χέσ$*@(! αν ένα παιχνίδι κάποιοι το λένε platform και καποιοι όχι

Δημοσ.

Αράξτε μωρέ.. Παίζω αυτά τα παιχνίδια από μπέμπα.. κακό ήταν που έμαθα σε ποιο Ζάνρα κατατάσσονται? :-)

Ty και πάλι..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Ρε παιδια ελειψα λιγο για φαγητο και το διαλυσατε το τοπικ..:lol:Πλακα κανω..

Λαθος ρε τουφας λες οτι το χεις λιωσει κιολας το game οπως και γω εχω λιωσει 2-3 metroid,αλλα πες μου δηλαδη δεν εχει σημασια το πως πηδας?Τοσα εμποδια κλπ κλπ, με κοροιδευεις?Απλως στηριζεται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στο action κομματι του..Τεσπα για το metroid αυτο που ειπε ο ikaruga24 ειναι πιστευω.

Παντως συμφωνω μαζι σου 1000 φορες metroid παρα crysis:lol:

P.S2: Το κλασσικό Metroid είναι 100% πλατφόρμα..

/Koritsi_Gia_PC

Με απογοητευεις...Αυτα σου μαθαμε εμεις???:-D

Αράξτε μωρέ.. Παίζω αυτά τα παιχνίδια από μπέμπα..

/Koritsi_Gia_PC

Οσο γιαυτο σου αξιζει το βραβειο του μονου κοριτσιου που παιζει(και επαιζε) games..:-D

Δημοσ.
δεν εχει την ιδια σημασια με το mario παντως.....

Ναι ρε οκ συμφωνω το metroid ειναι 70% action και 30% platform και το μαριο(το κλασικο)100% platform..

Δημοσ.
Ναι ρε οκ συμφωνω το metroid ειναι 70% action και 30% platform και το μαριο(το κλασικο)100% platform..

Βασικα το Metroid ειναι 60% adventure, 20% action και 20% platform. Oλα τα metroid μεχρι σημερα συμπεριλαμβανομενου και των Prime.

Δημοσ.
Βασικα το Metroid ειναι 60% adventure, 20% action και 20% platform. Oλα τα metroid μεχρι σημερα συμπεριλαμβανομενου και των Prime.

συμφωνω απολυτως λαθος αυτο που εγραψα..

νταξει σιγα παραπληροφορησα λιγο..:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...