Toufas Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ναι αλλα το metroid ειναι action adventure. δεν βασιζεται στο πως θα κανεις τα αλματα οπως στο mario....
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ναι αλλα το metroid ειναι action adventure. δεν βασιζεται στο πως θα κανεις τα αλματα οπως στο mario.... Μιλάω για το Super Metroid ρε Toufίσκο.. Για ρίξε μια ματιά www.blackle.com.. /Koritsi_Gia_PC
Street-Fighter Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 P.S2: Το κλασσικό Metroid είναι 100% πλατφόρμα.. Μεχρι χθες δεν ηξερες τι ειναι πλατφόρμα και σήμερα εισαι και 100% σίγουρη Action-platform είναι.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μιλάω για το Super Metroid ρε Toufίσκο.. Για ρίξε μια ματιά www.blackle.com.. /Koritsi_Gia_PC Ακομα και αυτο Action - Adventure με στοιχεια platform ειναι. Πιστεψε με τα παιχνιδια Prime δεν εχουν καμια διαφορα απο το Metroid, Metroid 2, Super Metroid 3.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 δύσκολοι καιροί για κατηγοριοποίηση παιχνιδιών
Toufas Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 εχω τελειωσει το super metroid πανω απο 50 φορες και προτιμω να το παιξω ξανα απο το να παιξω crysis εγω σου μιλαω απο το πρωτο που βγηκε στο nes δεν εβαλα καν τα prime στην ιδια λιστα. http://en.wikipedia.org/wiki/Metroid_(series) εχει στοιχεία platform ναι , αλλα το κυριο του θεμα δεν εχει να κανει με οτι ειχε να κανει το sonic ή το mario. στην τελικη, παιξε οτι σου αρεσει και ας το λενε και dance simulator, το φιλοσοφεις πολυ χωρις λογο.
PeterHeppner Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 4) ΠΩΣ μπορώ να ξέρω από εδώ και πέρα αν ένα παιχνίδι ΔΕΝ είναι Platform.. Wif οl du respect, ποιός χέσ$*@(! αν ένα παιχνίδι κάποιοι το λένε platform και καποιοι όχι
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Αράξτε μωρέ.. Παίζω αυτά τα παιχνίδια από μπέμπα.. κακό ήταν που έμαθα σε ποιο Ζάνρα κατατάσσονται? Ty και πάλι.. /Koritsi_Gia_PC
vocals_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ρε παιδια ελειψα λιγο για φαγητο και το διαλυσατε το τοπικ..Πλακα κανω.. ναι αλλα το metroid ειναι action adventure. δεν βασιζεται στο πως θα κανεις τα αλματα οπως στο mario.... Λαθος ρε τουφας λες οτι το χεις λιωσει κιολας το game οπως και γω εχω λιωσει 2-3 metroid,αλλα πες μου δηλαδη δεν εχει σημασια το πως πηδας?Τοσα εμποδια κλπ κλπ, με κοροιδευεις?Απλως στηριζεται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στο action κομματι του..Τεσπα για το metroid αυτο που ειπε ο ikaruga24 ειναι πιστευω. Παντως συμφωνω μαζι σου 1000 φορες metroid παρα crysis:lol: P.S2: Το κλασσικό Metroid είναι 100% πλατφόρμα../Koritsi_Gia_PC Με απογοητευεις...Αυτα σου μαθαμε εμεις??? Αράξτε μωρέ.. Παίζω αυτά τα παιχνίδια από μπέμπα../Koritsi_Gia_PC Οσο γιαυτο σου αξιζει το βραβειο του μονου κοριτσιου που παιζει(και επαιζε) games..
vocals_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 δεν εχει την ιδια σημασια με το mario παντως..... Ναι ρε οκ συμφωνω το metroid ειναι 70% action και 30% platform και το μαριο(το κλασικο)100% platform..
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ναι ρε οκ συμφωνω το metroid ειναι 70% action και 30% platform και το μαριο(το κλασικο)100% platform.. Βασικα το Metroid ειναι 60% adventure, 20% action και 20% platform. Oλα τα metroid μεχρι σημερα συμπεριλαμβανομενου και των Prime.
vocals_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Βασικα το Metroid ειναι 60% adventure, 20% action και 20% platform. Oλα τα metroid μεχρι σημερα συμπεριλαμβανομενου και των Prime. συμφωνω απολυτως λαθος αυτο που εγραψα.. νταξει σιγα παραπληροφορησα λιγο..
Toufas Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 και οτι ειναι 1000% γαματο παιχνιδι δειτε το cave story : http://en.wikipedia.org/wiki/Cave_Story
pappous_soulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Γειά σου ρε Μάρο με τις υπαρξιακές σου ανησυχίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.