Street-Fighter Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 edit : street fighter με προλαβες για 1 λεπτο λολ για 3 βασικα.. ναι αλλα σε ειδα αφου εκανα edit btw 3 βλέπω οτι ειναι
vocals_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Α και επισης υπαρχουν 3δ πλατφορμια οπως super mario galaxy for wii.Ελπιζω να σε καλυψαμε κοριτσι για πισι.. Και παλι edit : Τα worms ειναι artillery η οποια ειναι υποκατηγορια των strategy αρα δικιο ειχε ο ryu απο δω..
Street-Fighter Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 αλλά οταν πολύ ψάχνεις τα παιχνίδια χάνεται και η μαγεία τους.... btw τα platform mario style γιατι θα ειναι παντα διαχρονικά? εδώ σας θέλω..
vocals_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 αλλά οταν πολύ ψάχνεις τα παιχνίδια χάνεται και η μαγεία τους....btw τα platform mario style γιατι θα ειναι παντα διαχρονικά? εδώ σας θέλω.. Βασικα δεν ξερω δημιουργηθηκε την εποχη οπου το gameplay ειχε σημασια και τα παιχνιδια μαριο ειχαν φοβερο gameplay...Τα σπαγανε απλως εχω λιωσει ωρες παιζοντας μαριο...Ειχε απιστευτη πλακα...Τωρα πιο αναλυτικα και σε βαθος οι πιο γνώστες θα σε βοηθησουν περισσοτερο.. παντως αυτη η μουσικουλα -τουρουπ τουπ τουπ τουπ τουπ τουπ- εχει αφησει εποχη...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 1η Platform game, είναι ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται από άλματα προς και από την αναστολή ή πλατφόρμες πάνω σε εμπόδια. Τι εννοείς "αναστολή"? Δηλαδή χαρακτηρίζουμε ένα Game ως "Platform" με το αν πηδάει πολύ? οΟ Καμία σχέση εγώ.. δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑΝ μα ΚΑΝΕΝΑΝ ρόλο αν κάτι είναι επίπεδο ε? Mε λιγα λογια οτι βλέπεις να είναι του στυλ Μαριο ειναι στάνταρ πλατφόρμα ισως και με καποια παρακλάδια.Δηλαδή το castlevania δεν ειναι πλατφόρμα με rpg στοιχεία για τα 2d μιλάω παντα γιατι τα ποιο νέα δεν τα εχω δει ποτέ μου. Ρε S.F το "στυλ μάριο" το γνώριζα.. Το στυλ Spyro και Banjo-Kazooie είναι το θέμα μας, και τι κοινό έχουν αυτοί οι τίτλοι με το S.Mario.. ΓΙΑΤΙ το Spyro να μην είναι ΜΟΝΟ action-adventure όπως το περίμενα? Γιατί είναι Platform? btw τα platform mario style γιατι θα ειναι παντα διαχρονικά?εδώ σας θέλω.. Γιατί τα ΚΛΑΣΣΙΚΑ (2D..) Platforms αγαπήσαμε.. /Koritsi_Gia_PC
vocals_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Τι εννοείς "αναστολή"? Δηλαδή χαρακτηρίζουμε ένα Game ως "Platform" με το αν πηδάει πολύ? οΟ/Koritsi_Gia_PC τσ τσ τσ προστυχιες... Ρε S.F το "στυλ μάριο" το γνώριζα.. Το στυλ Spyro και Banjo-Kazooie είναι το θέμα μας, και τι κοινό έχουν αυτοί οι τίτλοι με το S.Mario.. ΓΙΑΤΙ το Spyro να μην είναι ΜΟΝΟ action-adventure όπως το περίμενα? Γιατί είναι Platform?/Koritsi_Gia_PC To spyro ειναι και platform και action-adventure...Εχει platform στοιχεια ωρες ωρες..Οταν καποιες στιγμες πηδας σε βουναλακια, εμποδια και τετοια..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Άρα το ΠΗΔΗΜΑ χαρακτηρίζει το Platform..... Παντελώς κουλό, και άκυρο με αυτό μου νόμιζα ότι είναι το platform από μπέμπα.. (Απλά με τη δική μου λογική) Whatever! Νομίζω η απορία μου λύθηκε.. Ty vocals_, Ty S.F.. /Koritsi_Gia_PC
Street-Fighter Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Άρα το ΠΗΔΗΜΑ χαρακτηρίζει το Platform..... Παντελώς κουλό, και άκυρο με αυτό μου νόμιζα ότι είναι το platform από μπέμπα.. (Απλά με τη δική μου λογική) Whatever! Νομίζω η απορία μου λύθηκε.. Ty vocals_, Ty S.F.. /Koritsi_Gia_PC platform επίσης στο gameplay ειναι κατι το οποιο ειναι εύκολο προχωράς και βαράς πηδάς και πέφτεις κολυμπάς και πετάς.(Σαν να είσαι θεος και κάνεις εναν άνθρωπο test drive ) Ειναι ουσιαστικα σαν μια πιστα rally σκεψου στην οποια για να την τερματισεις υπαρχουν διαφορα χαζο-μικρο εμπόδιά.Γιαυτό και αρκετά εχουν χρονο που τελειώνει άσχετο αν στα 3D δεν υπάρχει τοσο αυτο το στοιχείο.Οπως επίσης έχουν και score για κάθε πιστα 3000ποντους η δαχτυλιδάκια 100 κλπ. Γιαυτό εξαλου χαρακτηρίζονται και παιδικά.Για μενα πάντως ειναι πολυ πιο διασκεδαστικά απο διάφορα αλλα hardcore games. Οποτε για να κλείσω οποτε βλέπεις ενα action game το οποιο εχει πίστες,χρονο και διάφορα εμποδιάκια κατα πασα πιθανότητα μπορείς να το χαρακτηρίσεις πλατφορμ. btw είναι διαχρονικά γιατι προσφέρουν απλότητα.
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Τι διαφορά δηλαδή έχει το Super Mario από το Banjo Kazooie;Στο στύλ; Εγώ ξέρω ότι Platform είναι τα παιχνίδια που έχουν σαν βάση ένα επίπεδο κόσμο μια πλατφόρμα δηλαδή,και έναν χαρακτήρα που κινείται σε αυτήν την πλατφόρμα και πυροβολάει/πηδάει(jump )/παλεύει κτλ κτλ.Δηλαδή το 80% των παιχνιδιών τουλάχιστον είναι platform.Και ανάλογα το είδος μετά αλλάζει και κατηγορία. Το tomb raider δηλαδή είναι platform παιχνίδι action-adventure. To crysis platform παιχνίδι fps Δεν είναι ένα συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών το platform. Τώρα το mario επειδή θα ήταν ντροπή για την λέξη action και για την λέξη adventure να το λένε έτσι το λένε σκέτο platform! Αλλά platform action adventure είναι κανονικά.
vocals_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Άρα το ΠΗΔΗΜΑ χαρακτηρίζει το Platform..... /Koritsi_Gia_PC Ετσι ακριβως γιατι κιολας κανεις δεν ξερει τι γινεται μετα αφοτου ο μαριο σωζει την πριγκιπισσα.. Whatever! Νομίζω η απορία μου λύθηκε.. Ty vocals_, Ty S.F../Koritsi_Gia_PC Τιποτα οποτε θεςΤιμη μας Τι διαφορά δηλαδή έχει το Super Mario από το Banjo Kazooie;Στο στύλ; Γιατι πρεπει να εχουν διαφορα ? Δηλαδή το 80% των παιχνιδιών τουλάχιστον είναι platform. Πως γινεται αυτο??? Το tomb raider δηλαδή είναι platform παιχνίδι action-adventure. Σωστα συμφωνω και επισης το tomb raider ειναι λιωσιμο!! To crysis platform παιχνίδι fps Το crysis ειναι βασικα sci-fi fps δηλαδη υπαρχουν υποκατηγοριες στις υποκατηγοριες..π.χ. τα action-adventure ειναι υποκατηγορια των action και τα historical action-adventure ειναι υποκατηγορια των action-adventure..Πολυπλοκο πραμα ρε παιδι μου... Δεν είναι ένα συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών το platform. Χωρις το δεν Τώρα το mario επειδή θα ήταν ντροπή για την λέξη action και για την λέξη adventure να το λένε έτσι το λένε σκέτο platform! Αλλά platform action adventure είναι κανονικά. λολ σωστα thats it συμφωνω
Toufas Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 και το παιχνιδι χαρακτιριζεται απο αυτο που εχει σαν κυριο χαρακτηριστικο. ναι το super mario 64 εχει ψαξιμο αλλα δεν εχει το ψαξιμο σαν το πιο σημαντικο χαρακτηριστικο οπως το tomb raider. το 2ο ειναι action adventure πρωτα και μετα οτι αλλο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ετσι ακριβως γιατι κιολας κανεις δεν ξερει τι γινεται μετα αφοτου ο μαριο σωζει την πριγκιπισσα.. Τίποτα....... P.S: We ♥ Seth dammit! /Koritsi_Gia_PC
vocals_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 χαχα ναι το ξερω αυτο τα σπαει..Καλα η περιγραφη του ηχου του αστεριου ειναι η καλυτερη eveer...χα0χα0χα0:lol: Αυτος ο σεθ ειναι φοβερος .. -you rescued you me just that you could get with me?? -im not asking you to have sex with me all i want is a kiss!!!:lol:
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Εδώ και πολλά χρόνια πίστευα ότι Platform Games θεωρούνται μονάχα Games σαν το Sonic, τα Worms, το Super Mario, το Castlevania, το Wonder Boy, το Super Metroid και όλα τα Games τέτοιου είδους.. Έχασα ένα στοίχημα πρόσφατα.. επειδή κάποιος έλεγε ότι το Crash Bandicoot είναι και αυτό Platform.. (απλά 3D). Όπως είπα το έχασα, γιατί δεν περίμενα ότι ένα Platformer θα μπορούσε να ήταν ΤΟΣΟ 3D που καταντάει Action.. Όλος ο ιντερνετικός τόπος, αποκαλεί το Crash platform και άλλα παιχνίδια τέτοιου τύπου (Banzoo and Kazooie, Spyro the Dragon etc..), και απλά τα χωρίζει σε Platform 2D και Platform 3D.. 1) Τι είναι τελικά το Platform? Aν τοποθετείται και ένα 2D/3D δίπλα μήπως όλα γίνονται Platform? 2) Τι διαφορά μπορεί να έχει το Crash Bandicoot από το Devil May Cry? Και τα 2 την ίδια ακριβώς δουλειά κάνουν.. 3) Μήπως είναι και το DMC και το Soul Reaver και το Blood Omen, "3D Platforms" ? 4) ΠΩΣ μπορώ να ξέρω από εδώ και πέρα αν ένα παιχνίδι ΔΕΝ είναι Platform.. Γιατί με τα λεγόμενα των Sites πάνω στα Gaming Genre.. και το Tomb Raider και τα RE και το MGS είναι πλατφόρμες.. Ρε μπας και είναι και το Mirror's Edge? Είμαι σίγουρη ότι κάποια λογική εξήγηση θα υπάρχει.. Απλά νόμιζα ότι Platform σημαίνει κάτι επίπεδο.. Έκανα λάθος. Τι είναι λοιπόν? /Koritsi_Gia_PC Το σκεφτεσαι πολυ χωρις λογο. Απλα ειναι τα πραγματα. Παιχνιδια τα οποια εχουν να κανουν κατα κυριο λογο και εχουν σαν φοκους το να πηδας απο δω και απο κει με την πιστα και τον χρονο να ειναι ο κυριος αντιπαλος σου τοτε κατα πασα πιθανοτητα μιλαμε για ενα παιχνιδι platform. Δεν ειναι αναγκη να ειναι 2Δ για να πεις κατι platform. Απο τα αρχικα παιχνιδια που εγραψες ουτε το Devil may cry ουτε το Worms oυτε το Metroid ειναι platform με την κλασικη εννοια. Εχουν ισως καποια platform στοιχεια (εκτως του worms pου ειναι καθαρα strategy) αλλα κατα τα αλλα παμε σε αλλο στυλ παιχνιδιου.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Απο τα αρχικα παιχνιδια που εγραψες ουτε το Devil may cry ουτε το Worms oυτε το Metroid ειναι platform με την κλασικη εννοια. Δεν είπα ότι το DMC είναι, είπα ΓΙΑΤΙ να μην είναι.. Τώρα μου εξήγησαν τι είναι και κατάλαβα.. P.S1: Αυτό που περιγράφεις στην αρχή είναι το Mirror's Edge P.S2: Το κλασσικό Metroid είναι 100% πλατφόρμα.. -you rescued you me just that you could get with me?? -im not asking you to have sex with me all i want is a kiss!!!:lol: And by da way.. By da way!! xD /Koritsi_Gia_PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.