LordXLord Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Καλησπέρα σας. Θα εκτιμούσα πολύ άν κάποιος με βοηθήσει σε ένα πρόβλημα που πραγματικά με έφερε σε αδιέξοδο! Έχω το laptop ACER ASPIRE 5735Z το οποίο διαθέτει κάρτα γραφικών Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family και από το πρωί προσπαθώ να καταφέρω να τρέξω το παιχνίδι LineAge 2, αλλά τίποτα..! Το μύνημα λάθους που μου βγάζει όταν τρέχω το παιχνίδι, είναι το ακόλουθο: "The game may not be consistant because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy" και στην συνέχεια μου βγάζει ένα πινακάκι Critical Error. Πέρασα αρκετό χρόνο στα Forums του Ίντερνετ μήπως και βρώ μία λύση αλλά σε κανένα Forum δέν βρήκα αποτελεσματική απάντηση. Το BIOS του Laptop, δέν έχει καμία ρύθμιση για την κάρτα γραφικών ακόμα και μετά το σημερινό του Update που του έκανα, κατεβάζοντάς το από το site της ACER. Δοκίμασα νέους και παλιούς drivers, έκανα ένα σωρό επαννεκινήσεις, εγκατέστησα όλα τα updates των Windows (Vista Home Premium),... αλλά τίποτα! Παρακαλώ κάποιον που γνωρίζει καλά το πρόβλημα να με ενημερώσει σχετικά.
freestyoler93 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 πήγαινε dxdiag εκει κατι κανεις με το agp αν θυμαμαι καλα..για να πας στο dxdiag:εναρξη,εκτελεση και στο κουτακι γραψε dxdiag
LordXLord Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 πήγαινε dxdiag εκει κατι κανεις με το agp αν θυμαμαι καλα..για να πας στο dxdiag:εναρξη,εκτελεση και στο κουτακι γραψε dxdiag Φϊλε freestyoler thnks για την απάντησή σου, αλλά θα ήθελα να μάθω ακριβώς πώς λύνεται το πρόβλημα και όχι στο περίπου.. Thnks και πάλι πάντως, .. το dxdiag το έχω ήδη στα υπόψιν, αλλά χωρίς να ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω σε αυτό.. Θα περιμένω οποιαδήποτε άλλη βάσιμη λύση-πληροφορία για την επίλυση του προβλήματος.. Ευχαριστώ!
Tenshi Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Εκεί που υπάρχει το ερωτηματικό κανονικά βρίσκεται ένα enable/disable button...τώρα γιατι δέν υπάρχει στην περίπτωσή μου...δέν έχω ιδέα
LordXLord Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Εκεί που υπάρχει το ερωτηματικό κανονικά βρίσκεται ένα enable/disable button...τώρα γιατι δέν υπάρχει στην περίπτωσή μου...δέν έχω ιδέα Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Το συγκεκριμένο τώρα που το κοιτάω στον σταθερό μου υπολογιστή, όντως υπάρχει και είναι ενεργοποιημένο. Στο Laptop θα το τσεκάρω αύριο το πρωί λόγω του ότι το έχω στο γραφείο.. Άν θυμάμαι καλά όμως, ήταν και σε αυτό όλα ενεργοποιημένα. (και οι 3 επιλογές δηλ,..απλά δέν θυμάμαι άν η τρίτη επιλογή έλεγε για την ενεργοποίηση-απενεργοποίηση της AGP). Σε περίπτωση που δέν είναι αυτό, υπάρχει άλος τρόπος? Ευχαριστώ..
LordXLord Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Το συγκεκριμένο τώρα που το κοιτάω στον σταθερό μου υπολογιστή, όντως υπάρχει και είναι ενεργοποιημένο. Στο Laptop θα το τσεκάρω αύριο το πρωί λόγω του ότι το έχω στο γραφείο.. Άν θυμάμαι καλά όμως, ήταν και σε αυτό όλα ενεργοποιημένα. (και οι 3 επιλογές δηλ,..απλά δέν θυμάμαι άν η τρίτη επιλογή έλεγε για την ενεργοποίηση-απενεργοποίηση της AGP).Σε περίπτωση που δέν είναι αυτό, υπάρχει άλος τρόπος? Ευχαριστώ.. Τελικά δυστηχώς ισχύει αυτό που φοβόμουν.. Όλε οι επιλογές που αναφέραμε και πιο πάνω είναι ενεργοποιημένες. Καμιά άλλη ιδέα για το πώς να ενεργοποιήσω την VGA? (Μάλιστα παρατήρησα πως στα Vista που έχει το Laptop, δέν έχει τα κουμπιά Ενεργοποίηση-Απενεργοποίηση όπως στα Windows XP). Ευχαριστώ και πάλι, περιμένω την βοήθειά σας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.