LsPhotography Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Καλησπερα, θελω να βαλω Hackintosh και στο pc μου γιατι βαρεθικα τα παραθυρα. Εχω ηδη Mac λαπτοπ , δηλαδη τα γνωριζω. Δεν εχω βαλει ποτε hackintosh και απο οτι ξερω το πρωτο βημα ειναι εαν το hardware σου υποστιριζεται που το δικο μου δεν νομιζω γιατι ειναι πολυ προσφατο. CPU : INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9650 3.00 GHZ LGA775 Ram : OCZ DDR3 3x 2GB 1332 (νομιζω ) Hz Motherboard : Asus Rampage II Extreme Motherboard Graphics : Nvidia 9800 GX2 Για ήχο και ethernet εαν δεν τα υποστιρηζει δεν υπαρχει προβλημα γιατι εχω βρει φτηνα εξωτερικα απο ebay για hackintosh.. Μηπως ξερει εαν το hardware που εχω υποστιριζεται? (Το βλεπω απιθανο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 υπάρχει ολόκληρη ειδική ενότητα που ασχολείται για hackintosh δεν είναι ανάγκη να ξεκινάς καινούργιο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.