as223 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2002 Εχω καποιες απορειες σχετικα με μερικες πανεπιστημιακες σχολες και θα ηθελα απο τους φοιτητες η πτυχιουχους των σχολων να μου δωσουν μερικες πληροφοριες... Οι σχολες που με ενδιαφερουν ειναι οι ακολουθες: -Πληροφορικης (ΑΠΘ) -Εφαρμοσμενης Πληροφορικης (Πανεπ. Μακεδονια) -Μηχανικων Υπολογιστων, Τηλεπικοινωνιων και Δικτυων (Πανεπιστημιο Θεσσαλιας) Ποια θεωρειται καλυτερη? (Καλα ξερω πως ο καθε φοιτητης θα προσπαθησει να παρουσιασει τη σχολη του ως καλυτερη αλλα θελω γνωμες) Ποια εχει καλυτερες προοπτικες μελλοντικης επαγγελματικης αποκαταστασης? Ποια σου δινει μεγαλυτερο φασμα μεταπτυχιακων τιτλων για να επιλεξεις? Στο θεμα της εσωτερικης λειτουριας: Ποια ειναι η πιο συγχρονη και οργανωμενη? Ποια εχει τα πιο ενδιαφεροντα αλλα και πραγματικα χρησιμα μαθηματα? Σας ευχαριστω για τη βοηθεια...
korios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Polla zitas! :smirk: Epagelmatika h kaliterh einai h Μηχανικων Υπολογιστων, Τηλεπικοινωνιων και Δικτυων (Πανεπιστημιο Θεσσαλιας) Alla asxoleitai kyrios me to hardware enw h Πληροφορικης (ΑΠΘ) me ton programatismo. Gia tin efarmosmeni ta pragmata einai ligo poliploka kai xoraei poly sizitisi an aksizei to ptixio! :grin: (Aloi lene oti einai to kalitero, aloi oti den leei kai polla!)
HaPagan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Είναι όλα θέμα του τι ακριβώς θέλεις να σποδάσεις εσύ αλλά και τι σε ενδιαφέρει περισσότερο.Λοιπόν από όσα ξέρω , στο τμήμα της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής κάνουν πολλά οικονομικά.Μετά , στο τμήμα του Βόλου όντας πολυτεχνικό ασχολούνται πολύ με το hardware ενώ σε αυτό της Θεσσαλονίκης με το software . Οπότε , όλα είναι στο χέρι σου φίλε Στάθη! Ένας καλός τρόπος διαχωρισμού και επιλογής είναι να μπείς στις αντίστοιχες σελιδες των σχολών και να δεις τους οδηγούς σπουδών τους!
Tsino Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 h kaliteri sxoli einai Hlektrologon Mixanikon. Ekei mporeis na asxolitheis me ta pada... kateythinsi hardware/software, Tilepikoinonies, Energeia, Aytomatismous.
deathlok Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 i kaliteri sxoli einai afti pou goustareis esi pio poli.an kati sou aresei poli tha gineis kalos kai perizititos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.