Προς το περιεχόμενο

χαθηκε το aero style

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εβαλα το daemon και μου αλλαξε σε κλασικο στυλ τα windows τωρα δεν βρισκω πουθενα τα Aero

Δημοσ.
Συγνωμη τωρα αυτο ειναι απαντηση? Αν του πω εγω βαλε linux θα τον βοηθησω?

απο τα vista?

Του αλλάζεις "λειτουργικο" εσυ ολόκληρο. :lol:

Και ενταξει να το αλλαξει αλλα αν παιζει με κανα ps,game κλπ τι γίνεται?:-(

Δημοσ.

μπραβο ρε παιδια να χει βαλει ειδοποιηση με mail στο θεμα και να του ρχονται ειδοποιησεις για το δικο σας χαβαλε

Φιλε μου για το aero πας

εξατομικευση και μετα χρωμα και εμφανιση παραθυρου

εκει εχει ενα Link που λεει ανοιγμα ιδιωτητων κλασικης εμφανισης...

Προσεξε ομως τωρα. Μερικες εφαρμογες εβγαζαν το aero οταν φορτωνονταν λογω καποιας ασυμβατοτητας, συνηθως σου πεταει και ενα μηνυματακι. Δεν ξερω αν αυτο γινεται με το deamon tools. Οποτε και να το γυρισεις αν ισχυει κατι τετοιο με το που θα φορτωσει η εφαρμογη (οποια εφαρμογη ευθυνεται) θα στο ξαναπεταξει λογικα

Δημοσ.

παιδια δεν υπηρχε πουθενα το aero δοκιμασα τα παντα απ' οσα βρηκα στο νετ στο τελος εκανα νεο λογαριασμο και ηρεμησα μαλιστα τον δημιουργησα απο τον λογαριασμο του αδερφου μου γιατι οταν το εκανα απο τον δικο μου λογαριασμο το aero ηταν παλι χαμμενο

Δημοσ.
βάλε xp.:o
απο τα vista?

Του αλλάζεις "λειτουργικο" εσυ ολόκληρο. :lol:

Και ενταξει να το αλλαξει αλλα αν παιζει με κανα ps,game κλπ τι γίνεται?:-(

svista και εσυ.;)

Εχει καταντήσει αηδία αυτο το πραγμα...

Είναι δικαίωμά μας να χρησιμοποιούμε vista, όπως και εσύ χρησιμοποιείς mac στο υποτιθέμενο "mac σου".

Όταν θες να πεις κάτι προσπάθησε να είναι σωστό και να το στηρίζεις. Εμένα πιο πολύ για να αυξήσεις τις δημοσιεύσεις σου μου φαίνεται οτι το κάνεις... Ελεος δηλαδή.

παιδια δεν υπηρχε πουθενα το aero δοκιμασα τα παντα απ' οσα βρηκα στο νετ στο τελος εκανα νεο λογαριασμο και ηρεμησα μαλιστα τον δημιουργησα απο τον λογαριασμο του αδερφου μου γιατι οταν το εκανα απο τον δικο μου λογαριασμο το aero ηταν παλι χαμμενο

Βασικά αν έκανες ένα restore; Για να μη μπερδεύεσαι με νέους χρήστες κ.λπ.

Δημοσ.

Είναι δικαίωμά μας να χρησιμοποιούμε vista, όπως και εσύ χρησιμοποιείς mac στο υποτιθέμενο "mac σου".

Όταν θες να πεις κάτι προσπάθησε να είναι σωστό και να το στηρίζεις. Εμένα πιο πολύ για να αυξήσεις τις δημοσιεύσεις σου μου φαίνεται οτι το κάνεις... Ελεος δηλαδή.

Μαλιστα παπαρατσι.

btw γιατι δεν με κάνεις αναφορά για το οτι σε μπριζονει ο λόγος μου?

Πιστεύω οτι ειναι ανούσιο το να μου κάνεις προσωπικές ¨επιθεσεις¨.

Δημοσ.
Μαλιστα παπαρατσι.

btw γιατι δεν με κάνεις αναφορά για το οτι σε μπριζονει ο λόγος μου?

Πιστεύω οτι ειναι ανούσιο το να μου κάνεις προσωπικές ¨επιθεσεις¨.

Δε σου κάνω προσωπική επίθεση. Απλά προσπαθώ να σου πω οτι ειναι δικαιωμα μας να χρησιμοποιουμε vista. Με αυτά που έλεγες παραπάνω ειναι σα να έλεγες "αντε ρε ηλίθιοι, βγάλτε τα vista και βάλτε xp''. Και γιατί να βάλω xp;Αν παίζω παιχνίδια και θέλω το πιο καινούργιο dx; Αν δε θέλω να είμαι πια σε ένα λειτουργικό που κοντεύει τα 10 έτη; Θα μου βάλεις απαγορευτικό;

Δημοσ.
Το πας offtopic αμα θες στείλε πμ.

Δε νομίζω να μου ρίξουν ban οι συντονιστές, εφόσον αναφέρομαι σε/για όλους τους vistaστες :P

Τελος παντων... Ας σταματήσουμε εδώ :-)

Δημοσ.

Θα πας στην εξατομίκευση, στις ρυθμήσεις. Δες αν το τα χρώματα είναι στα 16-bit.

Aν είναι βάλτα στα 32. Μερικά προγράματα το κάνουν αυτό.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:53 ----------

Θα πας στην εξατομίκευση, στις ρυθμήσεις. Δες αν το τα χρώματα είναι στα 16-bit.

Aν είναι βάλτα στα 32. Μερικά προγράματα το κάνουν αυτό.

Αν αυτό ήταν το πρόβλημα τότε θα πας μετά στα θέματα και θα υπάρχει.

Δημοσ.

Βασικά αν έκανες ένα restore; Για να μη μπερδεύεσαι με νέους χρήστες κ.λπ.

φιλε μου εκανα και restore 3 μερες πισω αλλα τιποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...