lak10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 παιδια εβαλα το daemon και μου αλλαξε σε κλασικο στυλ τα windows τωρα δεν βρισκω πουθενα τα Aero
Jason 93 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 βάλε xp. Συγνωμη τωρα αυτο ειναι απαντηση? Αν του πω εγω βαλε linux θα τον βοηθησω?
100 010 00 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Εγω θα ελεγα να μη του ξαναμιλησει του aero παντως
Street-Fighter Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Συγνωμη τωρα αυτο ειναι απαντηση? Αν του πω εγω βαλε linux θα τον βοηθησω? απο τα vista? Του αλλάζεις "λειτουργικο" εσυ ολόκληρο. Και ενταξει να το αλλαξει αλλα αν παιζει με κανα ps,game κλπ τι γίνεται?
disqualified Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 μπραβο ρε παιδια να χει βαλει ειδοποιηση με mail στο θεμα και να του ρχονται ειδοποιησεις για το δικο σας χαβαλε Φιλε μου για το aero πας εξατομικευση και μετα χρωμα και εμφανιση παραθυρου εκει εχει ενα Link που λεει ανοιγμα ιδιωτητων κλασικης εμφανισης... Προσεξε ομως τωρα. Μερικες εφαρμογες εβγαζαν το aero οταν φορτωνονταν λογω καποιας ασυμβατοτητας, συνηθως σου πεταει και ενα μηνυματακι. Δεν ξερω αν αυτο γινεται με το deamon tools. Οποτε και να το γυρισεις αν ισχυει κατι τετοιο με το που θα φορτωσει η εφαρμογη (οποια εφαρμογη ευθυνεται) θα στο ξαναπεταξει λογικα
Street-Fighter Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 μπραβο ρε παιδια να χει βαλει ειδοποιηση με mail στο θεμα και να του ρχονται ειδοποιησεις για το δικο σας χαβαλε svista και εσυ.
lak10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 παιδια δεν υπηρχε πουθενα το aero δοκιμασα τα παντα απ' οσα βρηκα στο νετ στο τελος εκανα νεο λογαριασμο και ηρεμησα μαλιστα τον δημιουργησα απο τον λογαριασμο του αδερφου μου γιατι οταν το εκανα απο τον δικο μου λογαριασμο το aero ηταν παλι χαμμενο
giorgos147 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 βάλε xp. απο τα vista?Του αλλάζεις "λειτουργικο" εσυ ολόκληρο. Και ενταξει να το αλλαξει αλλα αν παιζει με κανα ps,game κλπ τι γίνεται? svista και εσυ. Εχει καταντήσει αηδία αυτο το πραγμα... Είναι δικαίωμά μας να χρησιμοποιούμε vista, όπως και εσύ χρησιμοποιείς mac στο υποτιθέμενο "mac σου". Όταν θες να πεις κάτι προσπάθησε να είναι σωστό και να το στηρίζεις. Εμένα πιο πολύ για να αυξήσεις τις δημοσιεύσεις σου μου φαίνεται οτι το κάνεις... Ελεος δηλαδή. παιδια δεν υπηρχε πουθενα το aero δοκιμασα τα παντα απ' οσα βρηκα στο νετ στο τελος εκανα νεο λογαριασμο και ηρεμησα μαλιστα τον δημιουργησα απο τον λογαριασμο του αδερφου μου γιατι οταν το εκανα απο τον δικο μου λογαριασμο το aero ηταν παλι χαμμενο Βασικά αν έκανες ένα restore; Για να μη μπερδεύεσαι με νέους χρήστες κ.λπ.
Street-Fighter Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Εχει καταντήσει αηδία αυτο το πραγμα... Είναι δικαίωμά μας να χρησιμοποιούμε vista, όπως και εσύ χρησιμοποιείς mac στο υποτιθέμενο "mac σου". Όταν θες να πεις κάτι προσπάθησε να είναι σωστό και να το στηρίζεις. Εμένα πιο πολύ για να αυξήσεις τις δημοσιεύσεις σου μου φαίνεται οτι το κάνεις... Ελεος δηλαδή. Μαλιστα παπαρατσι. btw γιατι δεν με κάνεις αναφορά για το οτι σε μπριζονει ο λόγος μου? Πιστεύω οτι ειναι ανούσιο το να μου κάνεις προσωπικές ¨επιθεσεις¨.
giorgos147 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μαλιστα παπαρατσι.btw γιατι δεν με κάνεις αναφορά για το οτι σε μπριζονει ο λόγος μου? Πιστεύω οτι ειναι ανούσιο το να μου κάνεις προσωπικές ¨επιθεσεις¨. Δε σου κάνω προσωπική επίθεση. Απλά προσπαθώ να σου πω οτι ειναι δικαιωμα μας να χρησιμοποιουμε vista. Με αυτά που έλεγες παραπάνω ειναι σα να έλεγες "αντε ρε ηλίθιοι, βγάλτε τα vista και βάλτε xp''. Και γιατί να βάλω xp;Αν παίζω παιχνίδια και θέλω το πιο καινούργιο dx; Αν δε θέλω να είμαι πια σε ένα λειτουργικό που κοντεύει τα 10 έτη; Θα μου βάλεις απαγορευτικό;
giorgos147 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Το πας offtopic αμα θες στείλε πμ. Δε νομίζω να μου ρίξουν ban οι συντονιστές, εφόσον αναφέρομαι σε/για όλους τους vistaστες Τελος παντων... Ας σταματήσουμε εδώ
odiss Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Θα πας στην εξατομίκευση, στις ρυθμήσεις. Δες αν το τα χρώματα είναι στα 16-bit. Aν είναι βάλτα στα 32. Μερικά προγράματα το κάνουν αυτό. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:53 ---------- Θα πας στην εξατομίκευση, στις ρυθμήσεις. Δες αν το τα χρώματα είναι στα 16-bit.Aν είναι βάλτα στα 32. Μερικά προγράματα το κάνουν αυτό. Αν αυτό ήταν το πρόβλημα τότε θα πας μετά στα θέματα και θα υπάρχει.
lak10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Εχει καταντήσει αηδία αυτο το πραγμα... Είναι δικαίωμά μας να χρησιμοποιούμε vista, όπως και εσύ χρησιμοποιείς mac στο υποτιθέμενο "mac σου". Όταν θες να πεις κάτι προσπάθησε να είναι σωστό και να το στηρίζεις. Εμένα πιο πολύ για να αυξήσεις τις δημοσιεύσεις σου μου φαίνεται οτι το κάνεις... Ελεος δηλαδή. Βασικά αν έκανες ένα restore; Για να μη μπερδεύεσαι με νέους χρήστες κ.λπ. φιλε μου εκανα και restore 3 μερες πισω αλλα τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.