Προς το περιεχόμενο

EVGA GTX260 @113€ (stock house πλαίσιο).

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Μην εμπιστευεστε το stock house..

Συνηθως προκειται για ελατωματικα προιοντα

σιγά δεν έγινε και τπτ, αν είναι "DOA" παίρνεις τα λεφτά σου πίσω, αν σου βγει πρόβλημα αργότερα έχει αρκετό χρόνο εγγύηση...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σιγά δεν έγινε και τπτ, αν είναι "DOA" παίρνεις τα λεφτά σου πίσω, αν σου βγει πρόβλημα αργότερα έχει αρκετό χρόνο εγγύηση...

Νομίζεις. Πιστωτικό σου κόβουν εκτός κι αν κάνεις φασαρία, οπότε εξαρτάται σε ποιόν θα πέσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
Κάτι σαν 6 μήνες ας πούμε; :Ρ ( ή μπας κι εδέησαν να το αλλάξουν; )

Καλύπτεται από 3 ετη εγγύηση Πλαισίου.

σύμφωνα με το link που έδωσε ο liopyr...τώρα αν είναι τυπογραφικό ένας Θεός ξέρει...

---------- Post added at 20:13 ----------

Νομίζεις. Πιστωτικό σου κόβουν εκτός κι αν κάνεις φασαρία, οπότε εξαρτάται σε ποιόν θα πέσεις.

ο νόμος λέει για DOA τα λεφτά πίσω...χεστήκαμε σε ποιον θα πέσουμε, θα του κόψουμε τον κώλο :-D

Δημοσ.
Καλύπτεται από 3 ετη εγγύηση Πλαισίου.

σύμφωνα με το link που έδωσε ο liopyr...τώρα αν είναι τυπογραφικό ένας Θεός ξέρει...

---------- Post added at 20:13 ----------

ο νόμος λέει για DOA τα λεφτά πίσω...χεστήκαμε σε ποιον θα πέσουμε :-D

To προϊόν μπορεί να είναι χωρίς συσκευασία, επισκευασμένο ή χωρίς παρελκόμενα. Η εγγύηση, η περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται μπορεί να μην ισχύουν

Όλα τα προϊόντα του stock house είναι πλήρως λειτουργικά

Αυτο λεει το site...Αυτο για το 3 χρονια εγγυηση ειναι απλα η περιγραφη του προιοντος οταν πουλιοταν κανονικα στο site...Απλα βαριουνται ακομα κ να το αλλαξουν οι super εργαζομενοι!

Εδω που τα λεμε δεν φταινε αυτοι που δουλευουν εκει αλλα παντα φταινε οι αποπανω που τους κρατανε....

anyway ξεφευγω απο το θεμα...

Μην κανετε ποτε τον κοπο να πατε εκει γιατι κατα 99.9% δεν θα βρειτε τιποτα...Αυτα τα προιοντα τα βαζουν απλα ως κραχτες...

Καλη τυχη!

• Super Moderators
Δημοσ.

και πάλι η περίπτωση του DOA ισχύει, ακόμα και αν βγει εκτός εγγύησης του Πλαισίου κάλιστα μπορείς να το κάνεις register στο site της EVGA και να αποκτήσεις 10 χρόνια εγγύηση από αυτή, aka limited lifetime :-)

Δημοσ.

Εγω ειχα παει πριν 2 χρονια γιατι ειχε με 10 ευρω ενα cd-mp3 player.

Τελικα δεν ειχε καπακι (!!) και σπασμενη οθονη..

Οσα ηταν σε καλη κατασταση ειχαν το πολυ 10% εκπτωση, ολα ομως φαινοντουσαν μεταχειρισμενα, τα κουτια ηταν σκισμενα και κολλημενα με σελοτεηπ κτλ

• Super Moderators
Δημοσ.

από κοντά θα το πάρεις, θα το δεις αν αξίζει ή οχι, δεν είναι ότι θα σε "κοροϊδέψουν μέσω internet"

Δημοσ.

Πάντως μια μητρική που 'χα πάρει με 12 ευρώ, μια χαρά μου βγήκε... και τη χρησιμοποιώ καιρό στο κυρίως μηχάνημα. Αυτή στην υπογραφή μου είναι. :-)

(ενώ μια άλλη που 'χα χρυσοπληρώσει 180-200 ευρώ παλιότερα -καινούρια φυσικά- μόνο προβλήματα είχε)

Δημοσ.

Ρε παιδιά τώρα που μιλάμε για προσφορές καρτών γραφικών και για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα,αυτή έχει καμιά διαφορά με τις άλλες GTX285???Γιατί η Gigabyte έχει 55€ διαφορά με την XFX.Δεν είναι καθόλου λίγα τα 55€...

Δημοσ.
Δεν έχει καμία διαφορά, εκτός ίσως από τα παρελκόμενα...

Και εγώ αυτό σκέφτηκα γιατί στα χαρακτηριστικά είναι ίδιες...

Δημοσ.

Aυτα στο site συχνα δεν ισχυουν. Τα καλα κομματια φευγουν αμεσα. Παρτε τηλεφωνο να τσεκαρετε... Αν και μερικοι εκει βαριουνται να σου πουν και λενε "ελα απο δω".

Mου εχει τυχει ομως και παιδι που μου πει 1-1 τα eten τι ειχαν στο κουτι και σε τι κατασταση ηταν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...