Προς το περιεχόμενο

Eset Smart Security επαναφέρει το firewall με την επανεκκίνηση


nikpony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα,

Έχω εγκαταστήσει το Eset Smart Security 3.0.669.0 σε υπολογιστή με Windows 2000 SP4 σύστημα. Πηγαίνω Setup-Personal Firewall και Disable Filtering Mode για να απενεργοποιήσω το Firewall για να μπορώ να συνδέομαι πάνω στον υπολογιστή με το Radmin και γενικά να μπορώ να το κάνω ping.

Στην επανεκκίνηση όμως του υπολογιστή το NOD θα επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση και εγώ δε θα μπορώ να συνδέομαι.

Ξέρει κανείς τίποτα;Έχετε καμιά ιδέα;

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

  • Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν το εχω δοκιμασει το radmin με το eset,γιατι δεν δοκιμαζεις να φτιαξεις ενα rule στο firewall που να επιτρεπει τις in/out συνδεσεις του radmin?

Η στην χειροτερη περιπτωση και αν δεν πιανει το παραπανω,βγαλε το smart security,βαλε το eset antivirus και αν χρειαζεσαι firewall βαλε καποιο αλλο της αρεσκειας σου.

  • Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασε το ultravnc,δοκιμασμενο,λειτουργει κανονικα απο την στιγμη που φτιαξεις ενα rule στο eset.

Δημοσ.

Ευχαριστώ αλλά δε γίνεται να αλλάξω πρόγραμμα, δεν είναι προσωπικός ο υπολογιστής. Οπότε αναγκαστικά με το radmin θα μείνω.

Δημοσ.

Δηλαδή αν φτιάξεις rule δεν γίνεται να συνδέεται? Βάλτο μια φορά σε interactive, και σε οτι σχετικό σε ρωτήσει πάτα allow και create rule, και μετά πάτα automatic mode, και θα υπάρχει μέσα ο κανόνας

Δημοσ.

Το χα βάλει φίλε interactive αλλά μου πέταγε 50 ερωτήσεις το δευτερόλεπτο και δεν άντεξα και το γύρισα στο automate.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...