nikpony Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Καλησπέρα και από μένα, Έχω εγκαταστήσει το Eset Smart Security 3.0.669.0 σε υπολογιστή με Windows 2000 SP4 σύστημα. Πηγαίνω Setup-Personal Firewall και Disable Filtering Mode για να απενεργοποιήσω το Firewall για να μπορώ να συνδέομαι πάνω στον υπολογιστή με το Radmin και γενικά να μπορώ να το κάνω ping. Στην επανεκκίνηση όμως του υπολογιστή το NOD θα επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση και εγώ δε θα μπορώ να συνδέομαι. Ξέρει κανείς τίποτα;Έχετε καμιά ιδέα; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Αν και δεν το εχω δοκιμασει το radmin με το eset,γιατι δεν δοκιμαζεις να φτιαξεις ενα rule στο firewall που να επιτρεπει τις in/out συνδεσεις του radmin? Η στην χειροτερη περιπτωση και αν δεν πιανει το παραπανω,βγαλε το smart security,βαλε το eset antivirus και αν χρειαζεσαι firewall βαλε καποιο αλλο της αρεσκειας σου.
nikpony Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Το κανα φίλε μου αλλά τίποτα...καμιά άλλη ιδέα παίζει;
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δοκιμασε το ultravnc,δοκιμασμενο,λειτουργει κανονικα απο την στιγμη που φτιαξεις ενα rule στο eset.
nikpony Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ αλλά δε γίνεται να αλλάξω πρόγραμμα, δεν είναι προσωπικός ο υπολογιστής. Οπότε αναγκαστικά με το radmin θα μείνω.
flik Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δηλαδή αν φτιάξεις rule δεν γίνεται να συνδέεται? Βάλτο μια φορά σε interactive, και σε οτι σχετικό σε ρωτήσει πάτα allow και create rule, και μετά πάτα automatic mode, και θα υπάρχει μέσα ο κανόνας
nikpony Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Το χα βάλει φίλε interactive αλλά μου πέταγε 50 ερωτήσεις το δευτερόλεπτο και δεν άντεξα και το γύρισα στο automate.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δοκιμασε το παραπανω και αν δεν πιασει,στην συνεχεια δοκιμασε να φτιαξεις custom rule οπως λενε σ αυτο το thread(να κανεις restart τον server του radmin και να δημιουργησεις τον rule μετα) http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?p=1267341
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.