Προς το περιεχόμενο

EVGA χ58 SLI

ahh1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αποτι εχω προσέξει η μητρική αυτη δεν έχει θέση για FDD όταν βάζεις win xp σε raid και σου ζητάει την δισκέτα για raid h scsi τι κάνεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

πρώτον δεν βάζεις Win XP 32bit (τα 64bit αποκλείονται αυτομάτως)

δεύτερον φτιάχνεις windows cd με nlite και ενσωματώνεις τους drivers...

Δημοσ.

οπότε πας μονο σε svista.

είναι ένας τρόπος προώθησης όπως dirx 10 και 4gb ram

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:25 ----------

δεύτερον φτιάχνεις windows cd με nlite και ενσωματώνεις τους drivers...

αν κάνεις cd παλιά μητρική λογικά δεν 8α ανοίγουν τα win με την νεα μητρική.

εχω την p5n32-e με την evga θα δουλέψει το cd

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:30 ----------

Δηλαδή θες να μου πεις ότι κάποιος που έχει ένα τέτοιο high end σύστημα θα του βάλει ΧΡ 32bit πάνω;

πες πως είσαι νομοταγής πολίτης και εχεις αγοράσει xp, office, photo shop, nero, και αλλα προγράμματα σε 32bit σε αναγκάζουν η να γίνεις παράνομος η να στάξεις πολλά λευτα.

αν εισαι επιχείριση αναγκαστηκα σταζεις πολλά λευτα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:33 ----------

οπότε πας σε άλλη μητρική μιας και δεν έχουν ακολουθήσει την πολιτική αυτή άλλες εταιρίες

• Super Moderators
Δημοσ.

ποια επιχείρηση θα πάρει EVGA X58 mobo για τα συστήματά της? hardcore gamers λεφτάδες θα την πάρουν ή overclockers που θέλουν να κάνουν SLI...

υπάρχουν και freeware προγράμματα που κάνουν μια χαρά δουλειά αν θες να είσαι νομοταγής και δεν θες να στάξεις λεφτά, οι επιχειρήσεις προφανώς θα στάξουν είναι η δουλειά τους...

έλεος δλδ, ποιος χρησιμοποιεί floppy σε X58/Core i7 σύστημα? μιλάμε για super high end κατάσταση, θα ασχολείται με floppy ενώ υπάρχει το usb stick?

Δημοσ.
έλεος δλδ, ποιος χρησιμοποιεί floppy σε X58/Core i7 σύστημα? μιλάμε για super high end κατάσταση, θα ασχολείται με floppy ενώ υπάρχει το usb stick?

...μην το λες. Κάποια στιγμή (...raid/flashάρισμα/ο κυρ Νίκος με μια δισκέτα στο χέρι...) μπορεί το floppy να κάνει αισθητή την απουσία του. To 1.44'' είναι τεχνολογία του 1987 και διάφορες συνήθειες/αγγυλωσεις ( χρηστών + προγραμματιστών ) του δίνουν παράταση ζωής εδω και πολλά χρόνια. Δεν θα έρθει μια EVGA από το πουθενά να το καταργήσει :-(

Bhooooooo EVGA :mad:

BRING THE FLOPPY BACK :devil:

Δημοσ.

Βασικά μόνο έτσι θα εξαφανιστεί το floppy. Αν η κάθε εταιρεία βάζει, ε λογικό είναι κι ο κόσμος να κολλάει σ' αυτό... όπως και τα 32-bit συστήματα. Εφόσον δε τα κόβουν οι εταιρείες, πως θα υϊοθετήσει ο κόσμος τα x64;

Αν κοπούν τα floppy buses και η παραγωγή δισκετών, που θα βρει ο κυρ Νίκος να 'ρθει μ' αυτή στο χέρι; Ή αν του πεις "δεν έχω drive" θα ξανάρθει με floppy; Όχι.

Δημοσ.

...η δισκέτα δεν γίνεται να καταργηθεί έτσι απλά, όπως δεν γίνεται να καταργηθεί το x86!

Legacy, compatibility and customers rule the game ;)

Δημοσ.

MSI ECLIPSE PLUS

να και μια που εκτος απο το FDD κατεργει και το ata.

λες και το blu rai μπορεί να στείλει δεδομένα με 133MB/s και τα κάνουν sata.

πάντως έχουν αλλάξει αρκετά με το χ58.

Δημοσ.

εχω να βαλω 1.44 πανω σε μηχανημα μου πανω απο 3 χρονια..

και δεν μου λειπει στην x58 sli που εχω..

οπως και ατα εχω να βαλω πολυ καιρο.. μονο σατα..

• Super Moderators
Δημοσ.

και εγώ από 2002 είμαι χωρίς floppy και δεν μου χρειάστηκε ποτέ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...