deko Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 καλημερα σας. Εχω το εξης προβλημα. Ημουν συνδρομητης στη forthnet αλλα εδω και 15 μερες περασα στο connex λογω των τεραστιων προβληματων που ειχα ..( τρελλες αποσυνδεσεις και κανενα ενδιαφερον ).. Τελος παντων το θεμα μου ειναι οτι ειχα το Linksys Wag200G Wireless και καθομουν στο μπαλκονι και ειχα αψογο σημα. Τωρα εχω το sagem fast 2404 αλλα για 2 μετρα δεν πιανω σημα. Εχω το laptop στα χερια ...μπαινω σαλονι αψογο σημα...βγαινω εξω...$##$#@#@!!... Καμμια λυση ....( εκτος απο το να ξαναβαλω το παλιο πανω.Το θεωρω τελευταια λυση αν και νομιζω οτι μπορει να εχει χαλασει κι ολας...) Ευχαριστω πολυ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:18 ---------- κανεις ....?????
Street-Fighter Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Κανε reset το ρουτερ. Αν παραμένει τοτε τηλ στον οτε για αντικατάσταση.
binary_dreamer Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 κοίτα μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση για κανάλια και ένταση σήματος.
Street-Fighter Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Αν ειναι ετσι η ρυθμίσεις σου τοτε εχει πρόβλημα το ρουτερ. υ.γ. Ειναι η αρχικές γιαυτό σου είπα να κάνεις ενα reset
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 α.το Linksys ειναι πολυ καλυτερο.β.χλωμο να φταιει το ρουτερ.μπορει σε ενα σπιτι να παιζει 3 οροφους και σε αλλο να μην παιζει ουτε εναν.μπορει να φταιει το καναλι οποτε να αλλαξει καναλι μπορει να θελει αλλο firmware μπορει να θελει καλυτερους driverss η ασυρματη καρτα.παντως το sagem ειναι βλακεια και για μενα βαλετο linksys.δεν εχουν ολα τα ασυρματα την ιδια εμβελεια και output power.απλα αλλαξε καναλι για αρχη
Street-Fighter Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 α.το Linksys ειναι πολυ καλυτερο.β.χλωμο να φταιει το ρουτερ.μπορει σε ενα σπιτι να παιζει 3 οροφους και σε αλλο να μην παιζει ουτε εναν.μπορει να φταιει το καναλι οποτε να αλλαξει καναλι μπορει να θελει αλλο firmware μπορει να θελει καλυτερους driverss η ασυρματη καρτα.παντως το sagem ειναι βλακεια και για μενα βαλετο linksys.δεν εχουν ολα τα ασυρματα την ιδια εμβελεια και output power.απλα αλλαξε καναλι για αρχη ε οχι και βλακεία.
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 μallon θα πρεπε να πω κατι χειροτερο απο αυτο.ενταξει σωστα ειναι καλυτερο απο crypto.μπροστα σε crypto μοιαζει για mercedes.
deko Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 τελικα απο εχθες το βραδυ εβαλα το παλιο πανω ( liksys wag200 ) κι ολα καλα μεχρι τωρα...Ελπιζω να μην εχω προβληματα. Ευχαριστω για τη προσπαθεια
Street-Fighter Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 μallon θα πρεπε να πω κατι χειροτερο απο αυτο.ενταξει σωστα ειναι καλυτερο απο crypto.μπροστα σε crypto μοιαζει για mercedes. Δώσε μας κάποιο επιχείρημα γιατί είναι για το μπιμπ όπως λες.
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δώσε μας κάποιο επιχείρημα γιατί είναι για το μπιμπ όπως λες. περα απο αυτο το τοπικ διαβασε και αλλα τοσα που εχουν ανοιχτει εδωμεσα γιατι 1 η ωρα να τα γραφω δυσκολο.γενικα για τα sagem Οχι μονο για αυτο.το 1500 wg που εκοβε κατι download στην μεση και ηθελε firmware update κτλ.ενταξει ειναι οπως με τα crypto.αμα εχεις παρει ενα και σου εχει κατσει καλα λες μα τι εχει.οταν το δεις σε μαζικη κατασταση καταλαβαινεις τι εχει και τι δεν εχει ενα ρουτερ.πχ οταν ολα τα crypto f320kai f330 εχουν καει αν εσυ πηρες το 360 που κανει οσο ενα zyxel που ειναι κλασσης ανωτερο και οχι ελληνικο και απο ετερεια με παρελθον λες γιατι τι εχει το crypto τελ'ικα απο εχθες το βραδυ εβαλα το παλιο πανω ( liksys wag200 ) κι ολα καλα μεχρι τωρα...Ελπιζω να μην εχω προβληματα.Ευχαριστω για τη προσπαθεια
Street-Fighter Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 περα απο αυτο το τοπικ διαβασε και αλλα τοσα που εχουν ανοιχτει εδωμεσα γιατι 1 η ωρα να τα γραφω δυσκολο.γενικα για τα sagem Οχι μονο για αυτο.το 1500 wg που εκοβε κατι download στην μεση και ηθελε firmware update κτλ.ενταξει ειναι οπως με τα crypto.αμα εχεις παρει ενα και σου εχει κατσει καλα λες μα τι εχει.οταν το δεις σε μαζικη κατασταση καταλαβαινεις τι εχει και τι δεν εχει ενα ρουτερ.πχ οταν ολα τα crypto f320kai f330 εχουν καει αν εσυ πηρες το 360 που κανει οσο ενα zyxel που ειναι κλασσης ανωτερο και οχι ελληνικο και απο ετερεια με παρελθον λες γιατι τι εχει το crypto Γιατι εχεις δει πολλα προβληματα? Μια χαρα ρουτερακι ειναι φιλε μου οχι γιατι το εχω τζάμπα το πείρα αλλα γιατι κάνει μια χαρα την δουλεία του και απο διάφορα τοπικ και σε αλλα φορουμ δεν εχω βρει καποιο παράπονο για το συγκεκριμένο.+ οτι εχει και iptv. btw δεν νομιζω να αξιζει σύγκριση crypto με sagem. To router ο τοπικ σταρτε τι το έκανε δεν μας είπε.
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 στην κατηγορια sagem δεν πιανετε μονο αυτο του τοπικ starter αλλα και το 1500 και το 800 το usb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.