jason_rethymno Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ψάχνω μια συσκευή που να αναμεταδίδει ασύρματα και ενσύρματα το σήμα του Ιντερνετ απο το ρουτερ μου. Ποια μου προτείνετε να πάρω;
Vatos_locos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ασύρματα για πόση απόσταση θες ? μέσα στο σπίτι πχ ?
jason_rethymno Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ναι για ένα σπίτι διόροφο. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:57 ---------- Κανείς τίποτα?
Vatos_locos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 για αρχή δεν βρίσκεις κανέναν γνωστό σου να σου δανείσει ένα ρουτεράκι που να παίζει σε bridge ή repeater mode να δοκιμάσεις πριν χαλάσεις λεφτά ? είδα και το άλλο thread και δεν μου φαίνεται πρόβλημα στο δίκτυο σου αλλά πιο πολύ στο δικό σου pc
jason_rethymno Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Όχι έκανα λάθος εκεί που είπα οτι η αδερφή μου συνδεεται με το TP-Link.Με το Speedtouch συνδέεται. Σίγουρα 99% έχει πρόβλημα το ρουτερ TP-Link .Αφου το δοκίμασα να συνδεθώ και με το κινητό μου και δεν έμπαινε. Οπότε πρότεινε μου μια συσκευή αναμετάδοσης, να είναι ασύρματη και ενσύρματη.
Vatos_locos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 δεν ξέρω κάποιο καλό δοκιμασμένο για ασύρματα για αυτά τον Πουλίνο αλλά νομίζω όποιο ρούτερ ή access point που μπορεί να παίζει bridge ή repeater θα κάνει δουλειά ( για αυτό σου λέω να δανειστείς ένα πρώτα ) από την άλλη αν το Tplink έχει απονεμόμενη κεραία μπορείς να του βάλεις μία με μεγαλύτερη απολαβή θα γλιτώσεις λεφτά μιας και είναι φθηνές
jason_rethymno Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Οκ περιμένω απάντηση απο σένα Pouline η οποιονδήποτε άλλον.
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 a.allo να συνδεθει ασυρματα με το speedtouch σου και αλλο να συνδεθει ενσυρματα.αν τα δυο συνδεθουν με καλωδιο μεταξυ τους τοτε ενα οποιοδηποτε ξεχασμενο ασυρματο ρουτερ σου κανει μια χαρα και θα δωσει και ασυρματα και ενσυρματα.αν τωρα θες να παιρνει το ενα ρουτερ απο το αλλο ασυρματα εκει πας σε κανα belkin που εχει ενα μικρο και φτηνο με Mia ethernet.υπαρχει και linksys expander αλλα ακριβο και λιγο παραξενο,.επισης μπορεις να πας σε level one που εχει repeater mode.μην παρεις κατι με wds ειναι ιστορια.απλα οτι παρεις πρεπει να παιζει repeater h wireless bridge.αν τα συνδεσεις με καλωδιο μεταξυ τους παρε ενα οτιδηποτε ρουτερ μεταχειρισμενο η δωρεαν απο κανα φιλο που να του περισευει και καντο access point.
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 auto exo δοκιμασει και ηταν οκ http://www.associatedcontent.com/article/207050/product_review_belkin_wireless_universal.html και ευκολο στην χρηση.και ειχα δοκιμασει και ενα level one που ειχε ομως μια ethernet οχι 4.το belkin αν και δεν συμπαθω αυτην την ετερεια ηταν φτηνιο.multirama 40 eyro.το expander που ειναι και δυστροπο και δεν ξερω αν θα μπορεισεις να δωσεις με ethernet ηταν 80+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.