Προς το περιεχόμενο

Συσκευή αναμετάδοσης

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μια συσκευή που να αναμεταδίδει ασύρματα και ενσύρματα το σήμα του Ιντερνετ απο το ρουτερ μου.

Ποια μου προτείνετε να πάρω;

Δημοσ.

για αρχή δεν βρίσκεις κανέναν γνωστό σου να σου δανείσει ένα ρουτεράκι που να παίζει σε bridge ή repeater mode να δοκιμάσεις πριν χαλάσεις λεφτά ?

είδα και το άλλο thread και δεν μου φαίνεται πρόβλημα στο δίκτυο σου αλλά πιο πολύ στο δικό σου pc

Δημοσ.

Όχι έκανα λάθος εκεί που είπα οτι η αδερφή μου συνδεεται με το TP-Link.Με το Speedtouch συνδέεται.

Σίγουρα 99% έχει πρόβλημα το ρουτερ TP-Link .Αφου το δοκίμασα να συνδεθώ και με το κινητό μου και δεν έμπαινε.

Οπότε πρότεινε μου μια συσκευή αναμετάδοσης, να είναι ασύρματη και ενσύρματη.

Δημοσ.

δεν ξέρω κάποιο καλό δοκιμασμένο για ασύρματα για αυτά τον Πουλίνο :P αλλά νομίζω όποιο ρούτερ ή access point που μπορεί να παίζει bridge ή repeater θα κάνει δουλειά ( για αυτό σου λέω να δανειστείς ένα πρώτα ) από την άλλη αν το Tplink έχει απονεμόμενη κεραία μπορείς να του βάλεις μία με μεγαλύτερη απολαβή θα γλιτώσεις λεφτά μιας και είναι φθηνές

Δημοσ.

a.allo να συνδεθει ασυρματα με το speedtouch σου και αλλο να συνδεθει ενσυρματα.αν τα δυο συνδεθουν με καλωδιο μεταξυ τους τοτε ενα οποιοδηποτε ξεχασμενο ασυρματο ρουτερ σου κανει μια χαρα και θα δωσει και ασυρματα και ενσυρματα.αν τωρα θες να παιρνει το ενα ρουτερ απο το αλλο ασυρματα εκει πας σε κανα belkin που εχει ενα μικρο και φτηνο με Mia ethernet.υπαρχει και linksys expander αλλα ακριβο και λιγο παραξενο,.επισης μπορεις να πας σε level one που εχει repeater mode.μην παρεις κατι με wds ειναι ιστορια.απλα οτι παρεις πρεπει να παιζει repeater h wireless bridge.αν τα συνδεσεις με καλωδιο μεταξυ τους παρε ενα οτιδηποτε ρουτερ μεταχειρισμενο η δωρεαν απο κανα φιλο που να του περισευει και καντο access point.

Δημοσ.

auto exo δοκιμασει και ηταν οκ

http://www.associatedcontent.com/article/207050/product_review_belkin_wireless_universal.html

και ευκολο στην χρηση.και ειχα δοκιμασει και ενα level one που ειχε ομως μια ethernet οχι 4.το belkin αν και δεν συμπαθω αυτην την ετερεια ηταν φτηνιο.multirama 40 eyro.το expander που ειναι και δυστροπο και δεν ξερω αν θα μπορεισεις να δωσεις με ethernet ηταν 80+

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...