epivitor Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 εκανα live usb με ubuntu κ μπηκα στο συστημα (αρα δε νομιζω να καηκε η καρτα γραφικων) αλλα οταν παω να ανοιξω το σκληρο που τον εμφανιζει ως media 153gb μου πεταει ενα μηνυμα unable to mount the volume κ δεν μπορω να βρω κανενα αρχειο.. τι μπορω να κανω τωρα? Μηπως φιλε μου τελικα το προβλημα δεν ηταν software αλλα hardware (σκληρος δισκος) ? Εμενα αυτο μου ερχεται στο μυαλο αλλα μπορει να κανω και λαθος. Αν κανενα παιδι απο εδω δε μπορεσει να σε βοηθησει πηγαινε ρωτα και στο forum του slax.
telis_petsotis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 παταω να ανοιξει το σκληρο κ λεει: cannot mount volume. unable to mount the volume. $LogFile indicates unclean shutdown (0,0) Failed to mount '/ dev/sda1': Operation not supported Mount is denied because NTFS is marked to be in use. Choose one action: choise 1: if you have windows then disconect the external devices by clicking on the 'safety remove hardware' icon in the windows taskbar then shutdown Windows cleanly. choise 2: if you dont have windows then you csn use the 'forse' option for your own responsibility.for example type the command line :mount -t ntfs-3g/dev/sda1/media/disc -o force or add the option to the relevant row in the /etc/fstab file: /dev/sda1/media/disk ntfs-3g force 0 0 αυτο μου βγαζει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:45 ---------- οκ λυθηκε τελικα.. εβαλα την 9.04 ubuntou κ ολα δουλεψαν κανονικα. ανοιξα τον σκληρο κ πηρα αυτο που ηθελα.. τωρα για windows υπαρχει τροπος να τα επαναφερω χωρις φορματ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.