Προς το περιεχόμενο

pavilion dv6000 extract files με live usb

telis_petsotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εναν παβιλιον σειρας 6000 κ εχει τη συνηθεια να σβηνει μονος του 4-5 φορες τη μερα.τι μπορει να φταιει?

πιο συγκεκριμενα, τον ανοιγω κ μετα απο κανα 10λεπτο κ ενω χαζευω στο ιντερνετ, αρχικα σβηνει η οθονη, στη συνεχεια γινεται κοκκινο απο τα touch plhktra το led που κανει mute και μετα σβηνει οριστικα.

μετα τον ξανανοιγω γιατι δεν ανοιγει παλι μονος του κ ολα κανονικα. ομως μετα απο 1-2-3-4 ωρες (η κ καθολου πιο σπανια) κανει παλι τα ιδια, οθονη-πληκτρο σιγης-συστημα. δεν εχει ιδιαιτερο ωραριο κ ετσι οποτε τουρθει κλεινει.

απο υπερθερμανση δεν νομιζω γιατι σε τραπεζι λειο τον εχω... τα εκανε κ το χειμωνα μετα σταματησε κ αρχισε απο το πασχα κ μετα παλι.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εχω εναν παβιλιον σειρας 6000 κ εχει τη συνηθεια να σβηνει μονος του 4-5 φορες τη μερα.τι μπορει να φταιει?

πιο συγκεκριμενα, τον ανοιγω κ μετα απο κανα 10λεπτο κ ενω χαζευω στο ιντερνετ, αρχικα σβηνει η οθονη, στη συνεχεια γινεται κοκκινο απο τα touch plhktra το led που κανει mute και μετα σβηνει οριστικα.

μετα τον ξανανοιγω γιατι δεν ανοιγει παλι μονος του κ ολα κανονικα. ομως μετα απο 1-2-3-4 ωρες (η κ καθολου πιο σπανια) κανει παλι τα ιδια, οθονη-πληκτρο σιγης-συστημα. δεν εχει ιδιαιτερο ωραριο κ ετσι οποτε τουρθει κλεινει.

απο υπερθερμανση δεν νομιζω γιατι σε τραπεζι λειο τον εχω... τα εκανε κ το χειμωνα μετα σταματησε κ αρχισε απο το πασχα κ μετα παλι.

Κάρτα γραφικών? Νvidia φοράει? Αν ναι μπεσ στο http://www.hp.com γράψε το μοντέλο σου κ κάνε update τους drivers για κάρτα γραφικών και bios όσο το προλαβαίνεις...

Δημοσ.

δηλαδη με τα συμπτωματα που περιεγραψα φταιει η καρτα γραφικων?

εγγυηση δεν εχω.. θα τσεκαρω μετα το μοντελο μου στη λιστα με τα ελλατωματικα κ θα ξαναποσταρω

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς φταίει η κάρτα γραφικών (κατά πάσα πιθανότητα).Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς στην κατάσταση αυτή τόσο χειροτερεύει και μειώνονται οι πιθανότητες επισκευής της.

Δημοσ.

το λαπτοπ εκλεισε μονο του dv6000 κ οταν το ανοιξα μου πεταει ενα μηνυμα οτι λογω προσφατης αλλαγης sofware η hardware δεν μπορει να εκκινησει κλπ.... περα απο φορματ πως γινεται να εκκινησει? ειναι πολυ επειγον γιατι μεσα εχω εγρασια 12000 λεξεων που πρεπει να παραδωσω τριτη κ δε θελω να χαθει με το φορματ.

Δημοσ.

repair δε μπορεις να κανεις ? Στην χειροτερη, για την εργασια, φτιαξε ενα live cd με linux και θα μπορεσεις να ανακτησεις απο εκει οτι θελεις πριν κανεις φορματ (το οποιο μαλλον δεν χρειαζεται)

Δημοσ.
repair δε μπορεις να κανεις ? Στην χειροτερη, για την εργασια, φτιαξε ενα live cd με linux και θα μπορεσεις να ανακτησεις απο εκει οτι θελεις πριν κανεις φορματ (το οποιο μαλλον δεν χρειαζεται)

τι ακριβως εννοεις με το repair?

οσο για το cd δεν μπορω γιατι εχω netbook κ ετσι μονο αν γινεται μεσω usb stick

Δημοσ.

αν έχεις χωρίσει το δίσκο σε 2 partitions και η εργασία σου βρίσκεται στο 2ο και όχι εκεί που είναι τα windows μπορείς να κάνεις χρήση των recovery discs.

Δημοσ.
αν έχεις χωρίσει το δίσκο σε 2 partitions και η εργασία σου βρίσκεται στο 2ο και όχι εκεί που είναι τα windows μπορείς να κάνεις χρήση των recovery discs.

οχι δεν ειχα κανει παρτισιονς...

Δημοσ.
Reapair δεν μπορεί να κάνει μέσω usb.?Αν γίνετε νομίζω ότι πρώτα θα έπρεπε να δοκιμάσει αυτό.

δεν ειμαι πολυ σχετικος κ το ρωτησα κ παραπανω, τι ακριβως εννοειτε με το repair?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...