theoritikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2002 Είδα σήμερα σε ένα κατάστημα της γειτονιάς μου το Halo! Καλά έ, πολύ φάση! Επι΄σης βάζει τσιπάκια (δεν ξέρω όμως ποίο) με 96. Η πλάκα είναι πως έχει και συλλογές με κάτι παράξενα παιχνίδια (καλα υπάρχει το moto gp για xbox? )
Stormwatch Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Το MotoGP στο ΧΒΟΧ ειναι κορυφαιο!Δεν ειναι το ιδιο παιχνιδι με αυτο του PS2.
theoritikos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Σήμερα, εντελώς τυχαία ανακάλυψα ένα άλλο κατάστημα που βάζει το messiah με 80euro. Αλλά αξίζει τελικά να αγοράσω x-box? (Το devil ή το messiah είναι καλύτερο? Ο μαγαζάτορας μου είπε πως όλα τα mod-chip στο x-box είναι ίδια.)
Stormwatch Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Να κοιταξεις να 'φοραει' το EvolutionX bios ωστε να μπορεις να βαλεις μεγαλυτερο σκληρο.
Narayan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2002 Σήμερα, εντελώς τυχαία ανακάλυψα ένα άλλο κατάστημα που βάζει το messiah με 80euro. Αλλά αξίζει τελικά να αγοράσω x-box? (Το devil ή το messiah είναι καλύτερο? Ο μαγαζάτορας μου είπε πως όλα τα mod-chip στο x-box είναι ίδια.) <hr /></blockquote> Κοίτα να βάλεις Devil 2 τσιπάκι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σαφώς και δεν είναι ίδια όλα τα τσιπάκια, δες εδώ για όλα τα τσιπάκια και τις διαφορές τους.
theoritikos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2002 Μάλλον να βάλω το devil καλύτερα.Τον συμπάθισα περισότερο αυτόν που βάζει το devil . Το καλό με αυτό το τσιπάκι είναι που έχει διακόπτη που το ενεργοποιεί και το απενεργοποιεί.
theoritikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Τελικά το αγόρασα το xbox την Δευτέρα, και δεν έχω ξεκολήσει να παίζω.Όσο για το τσιπ, θα το βάλω σε κάνα χρόνο που θα λήξει η εγγύση.Πάντως σε τρία καταστήματα έπρεπε να ψάξω να το βρώ γιατι τους είχαν τελειώσει τα αποθέματα (ποτέ πρόλαβαν ??). Τώρα νοίκιασα το Halo, και τα γραφικά κυριολεκτικά με ζάλισαν. Οταν βρώ λεφτά θα το αγοράσω μαζί με το colin mc rae 3.
Icecut Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 egw sas eipa x-elixis kai 3ero pswmi sta tsipakia pou kai fthno einai kai eukolo sthn topo8ethsh!einai ellhniko kai einai apo thn idia omada pou bgazei to devil mod!de katalavainw giati na to valeis ystera apo 1 xrono?kai kala mh sou kaei?an exeis tyxh pou lene...tsampa lefta pantws an den eisai fanatikos original games paixths!anyway auta apo emena!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Ναrayan μιας και ειμαστε και συμπολιτες και ενδιαφερομαι να αγορασω Χ-ΒΟΧ τα χριστουγεννα μηπως ξερεις ποια μαγαζια στη νικαια αναλαμβανουν την τοποθετηση chips?Αν θες στειλε μου σε παρακαλω ΡΜ.Thanxs
Tiger_GV Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Paidia exo kai egv mia aporia to x-elixis kikloforise? kai an nai apo pou mpoorume na mathoume plirofories times kai pos to bazoume? episis kserete kanena kalo magazi pou na bazis chips sto x-box sta boria proastia? thanks TiGeR
Nannos12002 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ola auta ta lete gia to 360 etsi;) kai pos akribos to tsiparo re mages please
gothrylos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ola auta ta lete gia to 360 etsi;) kai pos akribos to tsiparo re mages please Την ημερομηνία των ποστ την είδες; Για το xbox το απλο μιλάνε.
giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ε...Σιγά δη διαφορά...6 ετών θέμα είναι....Αλήθεια....Που είχε χωθεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.