Προς το περιεχόμενο

Κάποιες απορίες σχετικά με το x-box..

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα σήμερα σε ένα κατάστημα της γειτονιάς μου το Halo!

Καλά έ, πολύ φάση!

Επι΄σης βάζει τσιπάκια (δεν ξέρω όμως ποίο) με 96.

Η πλάκα είναι πως έχει και συλλογές με κάτι παράξενα παιχνίδια (καλα υπάρχει το moto gp για xbox? :confused:)

Δημοσ.

Σήμερα, εντελώς τυχαία ανακάλυψα ένα άλλο κατάστημα που βάζει το messiah με 80euro. Αλλά αξίζει τελικά να αγοράσω x-box? (Το devil ή το messiah είναι καλύτερο? Ο μαγαζάτορας μου είπε πως όλα τα mod-chip στο x-box είναι ίδια.)

Δημοσ.
Σήμερα, εντελώς τυχαία ανακάλυψα ένα άλλο κατάστημα που βάζει το messiah με 80euro. Αλλά αξίζει τελικά να αγοράσω x-box? (Το devil ή το messiah είναι καλύτερο? Ο μαγαζάτορας μου είπε πως όλα τα mod-chip στο x-box είναι ίδια.) <hr /></blockquote>

Κοίτα να βάλεις Devil 2 τσιπάκι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σαφώς και δεν είναι ίδια όλα τα τσιπάκια, δες εδώ για όλα τα τσιπάκια και τις διαφορές τους.

Δημοσ.

Μάλλον να βάλω το devil καλύτερα.Τον συμπάθισα περισότερο αυτόν που βάζει το devil :) . Το καλό με αυτό το τσιπάκι είναι που έχει διακόπτη που το ενεργοποιεί και το απενεργοποιεί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά το αγόρασα το xbox την Δευτέρα, και δεν έχω ξεκολήσει να παίζω.Όσο για το τσιπ, θα το βάλω σε κάνα χρόνο που θα λήξει η εγγύση.Πάντως σε τρία καταστήματα έπρεπε να ψάξω να το βρώ γιατι τους είχαν τελειώσει τα αποθέματα (ποτέ πρόλαβαν ??). Τώρα νοίκιασα το Halo, και τα γραφικά κυριολεκτικά με ζάλισαν. Οταν βρώ λεφτά θα το αγοράσω μαζί με το colin mc rae 3.

Δημοσ.

egw sas eipa x-elixis kai 3ero pswmi sta tsipakia pou kai fthno einai kai eukolo sthn topo8ethsh!einai ellhniko kai einai apo thn idia omada pou bgazei to devil mod!de katalavainw giati na to valeis ystera apo 1 xrono?kai kala mh sou kaei?an exeis tyxh pou lene...tsampa lefta pantws an den eisai fanatikos original games paixths!anyway auta apo emena!

Δημοσ.

Ναrayan μιας και ειμαστε και συμπολιτες και ενδιαφερομαι να αγορασω Χ-ΒΟΧ τα χριστουγεννα μηπως ξερεις ποια μαγαζια στη νικαια αναλαμβανουν την τοποθετηση chips?Αν θες στειλε μου σε παρακαλω ΡΜ.Thanxs

Δημοσ.

Paidia exo kai egv mia aporia to x-elixis kikloforise?

kai an nai apo pou mpoorume na mathoume plirofories times kai pos to bazoume?

episis kserete kanena kalo magazi pou na bazis chips sto x-box sta boria proastia?

thanks

TiGeR

• 6 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...