Προς το περιεχόμενο

Κάποιες απορίες σχετικά με το x-box..

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το x-box, κατά τα Χριστούγεννα, και έχω κάποιες απορίες.

1.Τα παιχνίδια για να παίξουν χρειάζονται κάποια εγκατάσταση στον σκληρό?

2.Ποίος βάζει τσιπάκι και σε ποία τιμή?

3.Για να λειτουργήσει ο media player ( γιαυτο θέλω το chip)

τι πρέπει να κάνω?

4.Με το τσιπάκι μπορεί να διαβάσει cd-r? ( δεν θέλω να ξαναγράφω σε cd-rw όλλα τα mp3 και vcd μου!)

:grin:5.Τι διαστάσεις και βάρος έχει? Γιατί θα χρειαστει μερικές φορές να το μεταφέρω (ΚΤΕΛ sucks! :P) Θέλει καμιά ιδιέταιρή προσοχή σε αυτό το θέμα?

6. Το drive του έχει τα ίδια προβλήματα με το ps2 αν μαζέψει σκόνη? (Δηλαδή να μην διαβάζει ούτε dvd ούτε cd)

Δημοσ.

1)οχι

2)http://grmods.com/

3)Με πολλους τροπους (μεχρι και να εχεις το δισκακι στο PC και να διαβαζει απο κει μεσω δικτυου)

4)Οχι μονο CDRW

5)Ειναι μεγαλο,βαρυ,επιβλητικο και προκαλει τον τρομο στο PS2

6)Δεν ξερω και δε βιαζομαι να μαθω

Δημοσ.

Εκει ειναι η μαγκια του XBOX φιλε Icecut.Μεσω δικτυου κανεις οτι θελεις.Γεμιζεις το σκληρο παιχνιδια και emulators (προχθες μαλιστα βγηκε και το UAE για ΧΒΟΧ οποτε πλεον εχουμε και Amiga εκτος απο SNES Megadrive Mame κλπ κλπ) ,μεχρι και DivX με το δισκακι στο PC και οχι στο XBOX!

Δημοσ.

Καλό το Link που έδωσες, αλλά δεν λέει πόσο κοστίζει το τσιπ, και ούτε πως σου το στέλνουν!

Πάντος αξίζει να το αγοράσω? Μία φορά 600 για αναβάθμιση δεν πρόκειτε να δόσω.. :mad:

Ώστε βγάλαν και άλλους emulators ε? Για δώστε κάνα Link..

Δημοσ.

Theoritikos---->στειλε ενα email στο site και θα σου πουν.Ετσι εκανα κι εγω.Υπολογισε καμια 100αρα ευρω με τοποθετηση.

Οσο για τους emulators και τα περισσοτερα προγραμματα ειναι παρανομα γιατι χρισημοποιουν το XDK της Microsoft και μπορεις να τα βρεις μονο σε ftp (ευκολα).

Τελος gamemaniac το Blinx ειναι πολυ καλο , αν σου αρεσουν τα platform φυσικα...

Δημοσ.

Πληροφοριακά τα Xbox που θα κυκλοφορήσουν τα Χριστούγεννα πακέτο με τα Sega GT 2002 και Jet Set Radio Future έχουν διαφορετικό DVD-ROM drive που πιθανότατα διαβάζει και CD-R :)

Δημοσ.

loipon to blinx einai pragmati kalo...omws sxetika me ton narayan,phra to xbox me sega gt 2002 klp klp de nomizw omws oti exei dvd neotero apo kapoia alla,allwste to mhxanhma einai ftiagmeno 15-4-2002,ti lete???gia ta tsipakia 100 eurw+install alla to paw ekei h to stelnw?to 2o mallon,e?ase.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...