patentapc Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Υπάρχει τρόπος να μάθω τον κωδικο μου στο outlook?
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Τι email εχεις ???? Αν ειναι απο τον isp σου παρε τηλεφωνο. Αν ειναι απο υπηρεσια δωρεαν παροχης email πιθανον κατα την εγγραφη σου να εχεις απαντηση σε ερωτηση ασφαλειας για πιθανη απωλεια κωδικου.
patentapc Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Βασικά έχω πάρει ένα pc για φορματ και δεν ξέρουν τον λκωδικό απο το outlook Και έλεγα να το βρω με κανα προγραμματάκί!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Βασικά έχω πάρει ένα pc για φορματ και δεν ξέρουν τον λκωδικό απο το outlook Και έλεγα να το βρω με κανα προγραμματάκί! Μαλλον δυσκολο αν και δεν ειμαι σιγουρος....Τετοια προγραμματακια συνηθως βρισκουν pasword με ****** Κανε αυτο που σου ειπα πιο πανω ή πες τους να το κανουν οι ιδιοκτητες του.
xalva Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 "κωδικο outlook" εννοεις τον κωδικο του λογαριασμου που εχεις στο outlook ή εχει κωδικο για το ανοιγμα του outlook;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 "κωδικο outlook" εννοεις τον κωδικο του λογαριασμου που εχεις στο outlook ή εχει κωδικο για το ανοιγμα του outlook; Μαλλον του λογαρισμου εννοει...Αν και δεν ξεκαθαριζει για ποιο outlook μιλαει , το express ή το microsoft μαλλον για το express ενοει που δεν θελει κωδικο στο ανοιγμα του.
patentapc Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μαλλον του λογαρισμου εννοει...Αν και δεν ξεκαθαριζει για ποιο outlook μιλαει , το express ή το microsoft μαλλον για το express ενοει που δεν θελει κωδικο στο ανοιγμα του. Μιλάω για το outlook express και για τον κωδικό του χρήστη! Αυτό εδώ έλεγα! http://uploading.com/files/8BZC3S24/TheGrideon.Software.Asterisk.Password.v1.4.Incl.KeyMaker.and.Patch-DVT.rar.html
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μιλάω για το outlook express και για τον κωδικό του χρήστη! Οποτε καλα καταλαβα....
danaos Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μάλιστα. Και... αφού είναι για φορμάρισμα, τι τον θες τον κωδικό;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μάλιστα. Και... αφού είναι για φορμάρισμα, τι τον θες τον κωδικό; Για να ξαναστησει τον λογαριασμο μετα την εγκατασταση των windows.
Dark_son20 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 υπάρχει και είναι αρκετά εύκολο. αλλα έχω αρχίσει να έχω ενδοιασμούς αν πρέπει να δίνουμε τέτοιες λύσεις στο χύμα... παρολαυτά μπορώ να σου δώσω αλλη λύση το outlook express στα acounts έχεις την δυνατότητα να κανεις export κανεις export σώζεις το αρχειακι και μετά το format κανεις import το αρχειακι
Timour21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 υπάρχει και είναι αρκετά εύκολο.αλλα έχω αρχίσει να έχω ενδοιασμούς αν πρέπει να δίνουμε τέτοιες λύσεις στο χύμα... παρολαυτά μπορώ να σου δώσω αλλη λύση το outlook express στα acounts έχεις την δυνατότητα να κανεις export κανεις export σώζεις το αρχειακι και μετά το format κανεις import το αρχειακι Απίθανος! ΚΑΙ δίνεις λύση ΚΑΙ δεν σκανδαλίζεις...
patentapc Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 υπάρχει και είναι αρκετά εύκολο.αλλα έχω αρχίσει να έχω ενδοιασμούς αν πρέπει να δίνουμε τέτοιες λύσεις στο χύμα... παρολαυτά μπορώ να σου δώσω αλλη λύση το outlook express στα acounts έχεις την δυνατότητα να κανεις export κανεις export σώζεις το αρχειακι και μετά το format κανεις import το αρχειακι Είσαι ωραίος thanks Πολύ καλό το δοκίμασα κιόλας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.