mdr21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Χθες παρελαβα την samsung LΕ37Α615A. Πανω της εχω συνδεσει εναν WD media player με HDMI καλωδιο , ena sony DVD/Home Theater με καλωδιο scart και τελος ενα βιντεο παλι με καλωδιο scart. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ενεργοποιησω την λειτουργια PiP (Picture in Picture). Στο μενου της TV ειναι σε γκρι γραμματα και δεν μπορει να επιλεχθει και πατωντας το σχετικο κουμπι απο το control βγαινει μηνυμα "not available". Να σημειωσω οτι συμφωνα με τον πωλητη , το manual , και τα τεχνικα της χαρακτηριστικα στο net το συγκεκριμενο μοντελο υποστηριζει PiP. Ο μονος τροπος για να λειτουργησει το PiP ειναι να ειμαι στο καναλι που προβαλει την εικονα απο τον WD media player , οπου εκει λειτουργει κανονικα το μενου του PiP και βγαινει κανονικα 2ο παραθυρο οπου μπορω και να παρακολουθησω καποιο ελληνικο καναλι ή εικονα απο το DVD player ή απο το βιντεο . Το ιδιο ομως δεν συμβαινει οταν ειμαι στα καναλια του βιντεο και του dvd player. Ψαχνωντας στο νετ το μονο σχετικο ποστ που βρηκα ειναι το εξης: " A. Rabiee says: The table on page 26 of users manual is the solution. I saw this table ten times but I never went through it. The logit is that you can use the PIP when you have at least one digital input and one analog input. For example a HDMI from your cable box and composite or component or s-video from your DVD player. " http://www.amazon.com/PIP-does-not-work-all/forum/Fx36LLZIXR6DSB9/Tx1Q27ZBNL0WP3P/1?_encoding=UTF8&asin=B000ELSXZE Να τονισω οτι για την οικογενεια μου ειναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ (για αδιαφορους λογους) η δυνατοτητα παρακολουθησης καποιου ελληνικου καναλιου στο ενα παραθυρο του pip και βιντεο ή DVD στο δευτερο. Καποιος να μου προτεινει καποια λυση?? Ευχαριστω εκ των προτερων ΥΓ: το dvd και το βιντεο εχουν ΜΟΝΟ scart εξοδους.
neofix Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μονο αν εχεις εικονα απο HDMI η apo PC μπορεις να εχεις PIP. Oxi απο SCART. Δηλαδη, HDMI με TV, TV με HDMI, PC με TV, TV με PC, HDMI με PC, PC με HDMI
talisman Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Αυτο γινεται γιατι η τηλεοραση εχει 1 tuner και οχι δυο.Οταν μεσω video βλεπεις ενα καναλι της tv σε παραθυρο δεν μπορεις να δεις αλλο απευθειας απο την τηλεοραση ?
mdr21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δεν με ενδιαφερει να βλεπω 2 ελληνικα καναλια στα 2 παραθυρα. Με ενδιαφερει να βλεπω στο ενα παραθυρο ελληνικο καναλι και στο 2ο αυτο που παιζει το DVD ή το Βιντεο. Στη προηγουμενη μου samsung CRT "slim line" και στην πιο προηγουμενη μου Phillips CRT γινοταν. Παλι με scart συνδεση. Αντιθετως το να βλεπω στο ενα παραθυρο τον media player και στο αλλο βιντεο ή dvd ή ελληνικο καναλι γινεται. (λογω συνδεσης με HDMI) Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι λογω καλωδιωσης (scart) η τηλεοραση δεν καταλαβαινει τι συσκευη εχεις συνδεσει στις εισοδους της οποτε δεν σου παρεχει την δυνατοτητα pip. Πραγμα το οποιο θεωρω ηλιθιο απο την στιγμη που μεταδιδει τελικα την εικονα που λαμβανει απο τις συγκεκριμενες εισοδους.
talisman Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Κατα το ημισυ μπορεις να λυσεις το προβλημα σου αγοραζοντας DVD Player με HDMI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.