iagouaros Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Καλησπέρα σε όλους, σύνδεσα μια φορά στη συγκεκριμένη θύρα ένα Usb hub 1.1 και από τότε η συγκεκριμενή θύρα δουλέυει σαν να είναι 1.1. Όταν βάζω κάποια συσκευή πάνω μου λέει ότι έχετε συνδεθεί σε χαμηλής ταχύτητας usb κτλ κτλ. Τι μπορεί να έχει πάθει;
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Αναφέρεσαι στις usb θύρες που βρίσκονται στο Front Panel του κουτιού; Δοκίμασες να το συνδέσεις στις πίσω που βγαίνουν απευθείας από τη μητρική;
disqualified Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 αφου συνδεσες usb hub 1.1, αυτο επαθε. Το hub δεν μπορει να ανταποκριθει παρα μονο ως 1.1 και η συσκευη βλεπει οτι συνδεθηκε σε 1.1. Το μηνυμα ειναι απολυτα φυσιολογικο να βγει Πετα το και παρε ενα καινουριο
iagouaros Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Το θέμα είναι ότι το usb hub μόλις κατάλαβα ότι είναι 1.1 το έβγαλα και το έστειλα. Αλλά η θύρα usb που το είχα συνδέσει συνεχίζει να δουλεύει σαν 1.1. Μιλάω για την πίσω τη θύρα που είναι πάνω στη μητρική.
disqualified Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 χμμμμ, ετσι οπως το λεγες νομιζα οτι το ειχες ακομα πανω. Εχω δοκιμασει κι εγω το ιδιο αλλα χωρις προβλημα. Το μονο που μπορω να σκεφτω αυτη τη στιγμη ειναι να ξαναπερασεις ο,τι drivers εχεις απο το cd της μητρικης. Φανταζομαι εχει παιξει καποιο restart του λειτουργικου απο τοτε ετσι?
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Απεγκατάσταση των οδηγών για usb, επανεκκίνηση και λογικά θα είσαι οκ..
disqualified Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Απεγκατάσταση των οδηγών για usb, επανεκκίνηση και λογικά θα είσαι οκ.. Σωστα τρεχα στο device manager. Ισως εχει και κανενα θαυμαστικο στη συσκευη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.