lak10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 παιδια καλησπερα. Μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω συλλογες νομολογιας του Συμβουλιου της Επικρατείας αλλα και γνωμοδοτησεις του Νομικου Συμβουλιου του Κρατους? Αν μπορει καποιος να μου απαντησει αμεσα παρακαλω πολύ?????!!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Πουθενά. Θεωρητικά μπορείς να πας στο ΣτΕ και να ψάξεις στο αρχείο αλλά Συλλογή Νομολογίας του ΣτΕ έχει να βγει από το 1994 ή το 1995. Για το ΝΣΚ δεν γνωρίζω αλλά αμφιβάλλω αν εκδίδει Συλλογή Γνωμοδοτήσεων (προσωπικά δεν έχω δει ποτέ μου). Σε κάθε περίπτωση, η Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών "ΝΟΜΟΣ" (με συνδρομή) καθώς και η Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (για δικηγόρους που έχουν και τους σχετικούς κωδικούς πρόσβασης) έχουν νομολογία του ΣτΕ και του ΝΣΚ. Αλλά οι παραπάνω Τράπεζες δεν είναι προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.
Blondeamon Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Επικοινώνησε με εναν δικηγόρο αν ειναι κάτι σοβαρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.