Fotis_Greece Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Παλια με το Opel Kadett δεν ειχα προβλημα, κανενας δεν το εκλεβε και ειχα ησυχο το κεφαλι μου. Τωρα που πηρα Vectra εχω αρχισει να ψαχνομαι. Αλλοι μου λενε οτι εχει immobiliser οποτε δεν χρειαζεται συναγερμος, αλλοι μου λενε βαλε αυτους με την ειδοποιηση στο τηλεχειριστηριο (πανε στα 500 ευρω!!)αλλοι μου λενε βαλε viper η cobra, και αλλοι μου λενε οτι αν καποιος μπορει να αχρηστευσει το immobiliser για να το κλεψει τοτε σιγουρα μπορει να αχρηστευσει και τον συναγερμο και αλλοι μου λενε οτι συναγερμος ειναι ηχητικος και κανενας δεν βγαινει απο το σπιτι του να δει τι συμβαινει αν χτυπησει. Μπορει καποιος πιο ψυχραιμος να δωσει μια καλη συμβουλη για το τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Να βάλεις έναν απλό συναγερμό που να χτυπάει αναβοσβήνωντας τα φώτα και την κόρνα,μην αφήνεις πράγματα που προκαλούν στο αυτοκίνητο κ σε μέρη που δε ξέρεις να αφήνεις ανοικτό κ άδειο το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Να βάλεις έναν απλό συναγερμό που να χτυπάει αναβοσβήνωντας τα φώτα και την κόρνα,μην αφήνεις πράγματα που προκαλούν στο αυτοκίνητο κ σε μέρη που δε ξέρεις να αφήνεις ανοικτό κ άδειο το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Συμφωνώ. Αν κάποιος θέλει να το κλέψει όσο καλό συναγερμό και αν έχεις, αυτός θα τον βγάλει εκτός. Μην ξεχνάς πως ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Ο συναγερμός των 500 ευρώ σήμερα, σε λίγο καιρό η τεχνολογία του θα είναι ξεπερασμένη. Βάζεις έναν απλό για αν πάει κανείς να μπει στο αμάξι. Κάνεις ότι λέει ο φίλος παραπάνω. Μου έχουν κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο αμάξι από ότι κόστιζε το radio mp3. Τους γυάλισε στο μάτι το ράδιο mp3 (80 ευρώ το είχα πάρει) και μου σακάτεψαν τις κλειδαριές. Περισσότερα πλήρωσα για τις κλειδαριές και τα περαστικά. Αν είχα έναν απλό συναγερμό θα τους απωθούσε. Αν δεν είχα την πρόσοψη του radiomp3 στο αμάξι δε θα τους προκαλούσε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 οπως τα λενε οι παραπανω φιλοι ειναι... (by the way..αν παρεις συναγερμο με τηλεειδοποιηση απο ebay και στον τοποθετησουν εδω σε μαγαζι..συνολικα δεν θα σου παει πανω απο 250 ευρω). τελος..για το αν αξιζει..ρωτα αυτον που εδειχνε χτες το πρωι ο παπαδακης που στο καινουριο του suzuki swift του ειχαν ξηλωσει ΟΛΟ το μπροστινο μερος (φτερα, καπω, προφυλακτηρα, φωτα κτλ) ενω το ειχε μπροστα στην πυλωτη του...το παραβιασαν, το εβαλαν μεσα στην πυλωτη και το εγδυσαν κανονικα! το μονο λεει ακουσε αυτη που μενει στο διαμερισμα πανω απο την πυλωτη..ενα μικρο θορυβο κατα τις 1 το πρωι και οταν ξυπνησε ο ανθρωπος ελειπε το μισο αμαξι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2679149&postcount=9 http://library.techlink.gr/4t/article-main.asp?mag=1&issue=90&article=2387 εχεις ασφαλεια κλοπης? οσο πιο καλος τοσο πιο δυσκολος..τωρα επειδη ολοι χαιρονται που η αντ/πεια δεινει δωρο εναν συναγερμο των 50ε κακο του κεφαλιου τους που το προτιμουν.αυτη ειναι κ η μοναδικη προστασια που εχουν για κλοπη(αν δεν εχουν ασφαλεια κλοπης-μερικη,ολικη). πολυ θα ηθελα να μαθω ποσοι απο αυτοι που τους εχουν κλεψει το αυτοκ.ειχαν τετοιους συναγερμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Εχω ασφαλεια κλοπης υποχρεωτικη απο την τραπεζα λογω αγορας με δανειο. Βεβαια δεν ξερω αν ειναι υποχρεωτικο να την εχω και για τα τρια χρονια που κρατα το δανειο αλλα σιγουρα μαλλον δεν θα την συνεχισω μετα. Για συναγερμο με ειδοποιηση στο τηλεχειρηστηριο βρηκα στα 300 κατι ευρω αλλα λογω του οτι το Vectra χρειαζεται Can bus συστημα ο συναγερμος θελει και μια εξτρα πλακετα που παει αλλα 200 ευρω. Ενταξει, 200 ευρω δινω για ενα Viper, το θεμα ομως ειναι οτι ο συναγερμος ανοιγει και κλεινει με το κλειδι του αυτοκινητου, δηλαδη ανοιγωντας την πορτα του αυτοκινητου κλεινει ο συναγερμος. Ο συναδελφος μου ετσι το επαθε, του ανοιξαν την πορτα με καποιο εργαλειο (σταυρος, ειδικο κατσαβιδι στην κλειδαρια) και με το που ανοιξε η πορτα εκλεισε ο συναγερμος. Δεν γινεται να ειναι "ξεχωριστο" το on/off του συναγερμου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Παλια με το Opel Kadett δεν ειχα προβλημα, κανενας δεν το εκλεβε Λάθος. Νομίζεις πως κλέβουν μόνο τα ακριβά για να τα πουλήσουν; Οι κλοπές και οι ληστείες τραπεζών γίνονται με οποιοδήποτε αυτοκίνητο ή μηχανάκι. Αν στο κλέψουν και εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα, θα έχεις και συ τρεχάματα, γι'αυτό δεν αφήνουμε τίποτα ξεκλείδωτο. Πριν χρόνια είχαμε ένα datsun 71' (χρέπι) και ένα Σάββατο βράδυ το <<δανείστηκαν>> κάτι αλβανοί, όπου αφού έβαψαν τα τζάμια με μαύρο χρώμα έκαναν τη δουλειά τους και το παράτησαν στο Κορωπί την άλλη μέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.