Lioner Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Γεια σας, θέλω να ενεργοποιήσω το winbank στην Τράπεζα Πειραιώς για να με ειδοποιούμαι μέσω e-mail αν έχουν μπει τα χρήματα στον λογαριασμό μου. Κολλάω στο 2ο βήμα. Έχω επιλέξει να ειδοποιούμαι με e-mail αλλά μετά πρέπει να επιλέξω κάποιο απο αυτό αναγκαστικά Ειδικές τηλε-ειδοποιήσεις -Πίστωση από ΟΠΑΔ -Πρόωρη εξόφληση Πειραιώς Diamonds -Προθεσμιακών Αυτόματης Ανανέωσης (Ευρωπαϊκές Αποδόσεις) -Μισθοδοσία με έξοδα εντολέα -Επιθυμώ να ορίσω επιπλέον τηλε-ειδοποιήσεις για άλλους λογαριασμούς μου Τι είναι αυτό ακριβώς, πιο να επιλέξω? θέλω μόνο να λαμβάνω Ε-mail όταν έχουν μπει τα λεφτά μου στην χρεωστική μου για αγορά μέσω internet. Ευχαριστώ.
FKLDS Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Πας εισαγωγή νέου alert, τσεκάρεις "επιθυμώ να μου αποστέλεται τηλε-ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου", μετά τσεκάρεις "συγκεκριμένες κινήσεις στον λογαριασμό μου" ή "αλλαγή στο λογ. υπόλοιπο". Δεν ξέρω που σου βγήκε αυτή η επιλογή που περιγράφεις. Εγώ έτσι το έκανα αν θυμάμαι καλά.
AlexNet Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Έτσι κ αλλιώς η ειδοποίηση έρχεται την στιγμή που θα τα καταθέσεις κ όχι οταν θα είναι διαθέσιμο το ποσό
Lioner Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Έτσι κ αλλιώς η ειδοποίηση έρχεται την στιγμή που θα τα καταθέσεις κ όχι οταν θα είναι διαθέσιμο το ποσό Τότε ποιος ο λόγος αυτής της υπηρεσίας? Εννοώ αφού πας και καταθέτεις ο ίδιος τα λεφτά. Επίσης έχω ακούσει κάτι για ATM on-line μηχανήματα που είναι αξιόπιστα για αυτούς που χρησιμοποιούν τις κάρτες για αγορές μέσω ίντερνετ αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει. Είναι πιο βολικά αυτά? Το έχει ακούσει κανείς αυτό? Τι διαφορά έχουν από τα απλά ΑΤΜ? Κώστας.
pp6210 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Τότε ποιος ο λόγος αυτής της υπηρεσίας? Εννοώ αφού πας και καταθέτεις ο ίδιος τα λεφτά. Επίσης έχω ακούσει κάτι για ATM on-line μηχανήματα που είναι αξιόπιστα για αυτούς που χρησιμοποιούν τις κάρτες για αγορές μέσω ίντερνετ αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει. Είναι πιο βολικά αυτά? Το έχει ακούσει κανείς αυτό? Τι διαφορά έχουν από τα απλά ΑΤΜ? Κώστας. στα λέω τηλεγραφικά λόγω έλλειψης χρόνου: 1. valeur καταθέσεων: οι περισσότερες ιδιωτικές τράπεζες έχουν καθυστέρηση μεταξύ της παραλαβής της κατάθεσης και της διαθεσιμότητας του ποσού (λέγεται valeur) - από ώρες μέχρι και 1-2 μέρες. 2. Τα μηχανήματα που λες είναι ΜΕΣΑ στις τράπεζες Πειραιώς και είναι πολύ εξυπηρετικά για καταθέσεις και πληρωμές δανείων, καρτών, λογαριασμών κτλ.... είναι πανέυκολα στη χρήση και συνήθως τα χρησιμοποιούν μόνο οι νέοι και εξοικοιωμένοι με την τεχνολογία πελάτες - δεν μου έχει τύχει ποτέ ουρά σε αυτά!!
AlexNet Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 2. Τα μηχανήματα που λες είναι ΜΕΣΑ στις τράπεζες Πειραιώς και είναι πολύ εξυπηρετικά για καταθέσεις και πληρωμές δανείων, καρτών, λογαριασμών κτλ.... είναι πανέυκολα στη χρήση και συνήθως τα χρησιμοποιούν μόνο οι νέοι και εξοικοιωμένοι με την τεχνολογία πελάτες - δεν μου έχει τύχει ποτέ ουρά σε αυτά!! "Πειραιώς easy pay" αλλιώς
Heatspreader Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Για να μην ανοίγω άλλο Topic θα ρωτήσω εδώ. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΜ@ΤΡΑΠΕΖΕΣ? Είμαι στη Πειραιώς εδώ και αρκετό καιρό. Χρησιμοποιώ το Winbank περισσότερο για να ενημερώνομαι. Κάνω αγορές με την κάρτα μου, η οποία είναι Visa μόνο για ανάληψη και όχι πιστωτική. Ένα πρωί πήγε η μητέρα μου σε ένα κατάστημα Πειραιώς (στο κατάστημα συγκεκριμένα που έβγαλα το βιβλιάριο μου) και μου έβαλε στον λογαριασμό μου κάποια χρήματα (μικρό ποσό) τα οποία έπρεπε να τα έχω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η κοπέλα (η μ@λ@κο - θα καταλάβετε γιατί τι λέω έτσι) είπε, ότι δεν γίνεται να πάρω από ATM την ίδια μέρα. -Η μητέρα μου έδωσε το κινητό της και μίλαγα με τη κοπέλα- Της είπα ότι ξέρω πως μπορεί να πάρει έγκριση η κατάθεση έτσι ώστε να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω το ίδιο λεπτό από τη κάρτα μου - ATM. Μου είπε ότι γίνεται, απλά λείπει ο διευθυντής, οπότε είναι αδύνατο να εγκριθεί, οπότε την ίδια ώρα δεν θα μπορέσω να τα πάρω από τη κάρτα μου. Ωστόσο μπορούσα να πάω με το βιβλιάριο μου σε κάποια Τράπεζα Πειραιώς και να τα πάρω με το που έγινε η κατάθεση είπε. Όπως θα καταλάβατε, εγώ ήθελα να πάρω τα χρήματα από κάποιο ATM και όχι να πάω στη Τράπεζα. Στο τέλος μου τόνισε η κοπέλα ότι αν θέλω και μπορώ, το νωρίτερο που μπορώ να πάω να πάρω τα χρήματά μου από το ΑΤΜ είναι μετά τις 12:00 (το βράδυ φυσικά). Τη ρώτησα για άλλη μια φορά και εκείνη με τη σειρά της ρώτησε μία άλλη κοπέλα ($%^&*()#$%^) και της είπε ότι γίνεται. Περίμενα λοιπόν με το ρολόι στο χέρι να περάσει 12:00 (πήγα 12:20) ώστε να πάω να πάρω τα χρήματα, που πραγματικά καιγόμουν. Πάω στο μηχάνημα και μου έβγαζε το ίδιο ποσό που είχα και πριν. Πατάω τελευταίες κινήσεις και μου έβγαζε, λογιστικό υπόλοιπο και διαθέσιμο. Το διαθέσιμο ήταν όσο ήταν πάντα. Τόσο όπου δεν μπορούσα να το σηκώσω, γύρω στα 11Ευρώ. Το λογιστικό ήταν σχεδόν το ποσό που μου έβαλε η μητέρα μου. Τρελάθηκα! Πάω σπίτι μπαίνω από το Winbank και βλέπω κανονικά ότι η μητέρα μου έκανε τη κατάθεση και το ποσό που κατέθεσε, αλλά δεν μου το έβγαζε σαν διαθέσιμο υπόλοιπο. Και πριν τη κατάθεση της μητέρας μου είχα κάποιο λογιστικό υπόλοιπο, δεν θυμάμαι πόσο, αλλά με το που μου έβαλε η μητέρα μου τα χρήματα, το λογιστικό μεγάλωσε, το διαθέσιμο έμεινε το ίδιο με πριν και εγώ έμεινα χωρίς χρήματα... Τι συμβαίνει ρε παιδιά με αυτή τη μ@Λ@ΚΙΑ? Τι είναι το διαθέσιμο και τι το λογιστικό? Το λογιστικό είναι το δεσμευμένο? Και από τη δεσμεύεται? Υπάρχει κάποια τράπεζα που να σου παρέχει τις βασικές υπηρεσίες? Δηλαδή να βάζω τα λεφτά και μετά από μερικά milliseconds που χρειάζεται το ρεύμα για να δώσει εντολή το PC, να μπορώ εγώ να χρησιμοποιήσω τα χρήματά μου? Πραγματικά με κρέμασε πάρα πολύ η τράπεζά μου και θα τους πάρω και θα γίνει πραγματικά χαμός, δεν ξέρω μήπως πέσουν και μηνύσεις από αυτούς από το βρίσιμο που θα τους ρίξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.