Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές στις τιμές του papaki και του top.host; Μιλάμε για 50% κάτω όσον αφορά το top.host. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

papaki και tophost είναι το ίδιο μαγαζί. Μάλλον θέλουν να σπρώξουν περισσότερο τον κόσμο στην tophost για τα hosting και στο papaki για τα domains, γι'αυτό ίσως και η τόσο μεγάλη διαφορά στις τιμές. Υποθέτω οτι είναι επιχειρηματική κίνηση αυτή.

Θα σου πρότεινα να δεις κι εδώ τι παίζει:

Link.png Site: web hosting ip.gr

Ξεκινάει από 2.5 ευρώ το μήνα και λέει και πόρους στη σελίδα (επεξεργαστές, μνήμες κλπ.). Μπορείς να εκτιμήσεις πάνω-κάτω τι παίρνεις.

Το Managed wordpress hosting που διάβασα πιο πάνω νομίζω είναι κάπου στα 10 ευρώ το μήνα - δεν είναι και λίγα λεφτά. Με 10 ευρώ το μήνα μπορείς να πάρεις πραγματικά πολύ καλό Hosting σε πολλές εταιρείες και ελληνικές και ξένες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για τους νεους που σκεφτονται να ξεκινησουν:  (το πρωτο βιντεο ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερον, ο τυπος ειναι guru στη βιομηχανια με ιστοσελιδες για τραπεζες κτλ.)

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καποιο σεμινάριο που να έχετε κάνει να μου προτινετε? εχω βρει καποια με ενα 500αρικο περίπου που αναγνωρίζονται απο το υπουργείο παιδείας το χαρτί!

Δημοσ.

Καλησπέρα , πιστεύετε ότι ένα πιστοποιητικό από coursera π.χ. για java είναι πιο "δυνατό" για να μπει στο βιογραφικό από ένα σύνολο από projects π.χ. από codeacademy; Το πρώτο κοστίζει γύρω στα 300E ενώ με 20Ε μπορείς να έχεις access στο codeacademy για 2 μήνες.Επίσης, όσον αφορά τις γνώσεις που είναι το πιο σημαντικό έχω την εντύπωση ότι το codeacademy με τα απαραίτητα tutorials και τα projects σου δίνει αυτά που χρειάζεσαι.Είμαι αρχάριος παίδες γ' αυτό θέλω γνώμες.Ευχαριστώ.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα , πιστεύετε ότι ένα πιστοποιητικό από coursera π.χ. για java είναι πιο "δυνατό" για να μπει στο βιογραφικό από ένα σύνολο από projects π.χ. από codeacademy; Το πρώτο κοστίζει γύρω στα 300E ενώ με 20Ε μπορείς να έχεις access στο codeacademy για 2 μήνες.Επίσης, όσον αφορά τις γνώσεις που είναι το πιο σημαντικό έχω την εντύπωση ότι το codeacademy με τα απαραίτητα tutorials και τα projects σου δίνει αυτά που χρειάζεσαι.Είμαι αρχάριος παίδες γ' αυτό θέλω γνώμες.Ευχαριστώ.

είναι ανάλογα την εταιρεία / το σιτε.

στις περισσότερες ιστοσελίδες (πχ lynda κλπ) δίνονται πιστοποιητικά παρακολούθησης τα οποία είναι άχρηστα. δεν σημαίνουν κάτι.

Συνήθως αξία έχουν σε σιτες που στο δίνουν επί πληρωμή. Πχ το να έχεις 1-2 πιστοποιητικά από το edx είναι καλή φάση να μπει στο βιογραφικό. Και πάλι όμως να μην είναι πρώτο πρώτο.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις δικά σου Projects στο Git, άσε τώρα το codeaademy... αυτό κανείς δεν το παίρνει της μετρητής. είναι για άτομα που κάνουν μια αρχή. σαν να λέμε πας δημοτικό.

ΥΓ! τώρα πρόσεξα το "αρχάριος".

Μην δίνεις λεφτά σε μλκιες για πιστοποιητικά παρακολούθησης. Γενικά όλα τα πιστοποιητικά παρακολούθησης είναι άχρηστα. Το παρακολούθησες... ε και? ποιος μου λέει εμένα ότι ξέρεις... πάντως να μπεις στο codeacademy για να μάθεις, αφού είσαι νέος! μην σε νοιάζει το πιστοποιητικό.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα..φοβερη δουλεια φιλε...θα ήθελα να ρωτησω αν γνωρίζεται καποιο βιβλιο ελληνικο που να λεει για σωστό seo και meta tags και απο που μπορώ να βρώ...???

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

papaki και tophost είναι το ίδιο μαγαζί. Μάλλον θέλουν να σπρώξουν περισσότερο τον κόσμο στην tophost για τα hosting και στο papaki για τα domains, γι'αυτό ίσως και η τόσο μεγάλη διαφορά στις τιμές. Υποθέτω οτι είναι επιχειρηματική κίνηση αυτή.

Θα σου πρότεινα να δεις κι εδώ τι παίζει:

Link.png Site: web hosting ip.gr

Ξεκινάει από 2.5 ευρώ το μήνα και λέει και πόρους στη σελίδα (επεξεργαστές, μνήμες κλπ.). Μπορείς να εκτιμήσεις πάνω-κάτω τι παίρνεις.

Το Managed wordpress hosting που διάβασα πιο πάνω νομίζω είναι κάπου στα 10 ευρώ το μήνα - δεν είναι και λίγα λεφτά. Με 10 ευρώ το μήνα μπορείς να πάρεις πραγματικά πολύ καλό Hosting σε πολλές εταιρείες και ελληνικές και ξένες.

Καλησπέρα και απο εμένα,

Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλα πρόσφατα ανακάλυψα αυτό. https://hostdrop.eu . Το καλό του δεν ειναι πως είναι δωρεάν αλλα είναι και εξαιρετικα απλο στην χρήση.

Δείτε αυτο το βιντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=M-3jOH-OGrY&t=170s

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...