Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry που σπαμαρω αλλα θα κάνω μια quick ερωτησουλα.

Ξέρει κανει τι είδους plugin εχει το συγκεκριμένο site οπου όσο διαβάζεις τόσο γεμίζει η μπάρα πάνω απο το κείμενο;

http://www.avclub.com/tvclub/helix-level-x-201700

Thank you

Δες την συζήτηση εδώ: http://stackoverflow.com/questions/19700020/change-progress-bar-value-based-on-scrolling

Και μια λύση που προτείνει κάποιος στην παραπάνω συζήτηση : http://jsfiddle.net/sarathsprakash/PvVdq/68/

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!

Κατ'αρχάς μπράβο για το θέμα και τον οδηγό και να'σαι καλά για το χρόνο που σπατάλησες να τον γράψεις.

Κατά δεύτερον, μια ερώτηση τεχνικού ενδιαφέροντος.

(Παρένθεσις: Δεν είμαι web developer, ούτε καν προγραμματιστής. Ότι έχω μάθει το έχω μάθει μόνος μου από διάβασμα στο νετ.)

Έχω φτιάξει αυτήν την ιστοσελίδα και θέλω να μάθω πώς θα κάνω ένα "drop-down" menu στη δεξιά στήλη, το οποίο να βγαίνει, προφανώς, προς τα αριστερά, όταν κάνω hover στο "Διακρίβωση ανεμομέτρων".

Έχω βρει πώς να κάνω drop-down menu αλλά όχι drop-left!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)

Δημοσ.

Καταρχην σε ευχαριστω! Οσο για την σελιδα σου θες το μενου στο ανοιγμα του να φευγει απο τα δεξια στα αριστερα η δεν σε πειραζει να ανοιγει απο πανω προς τα κατω στον κενο χωρο στα αριστερα του βασικου μενου σου; Γιατι το 2ο γινεται πολυ απλα αλλαζοντας το css στο script που εχεις βρει.

πχ αυτο Link.png Site: εδω σε καλυπτει; (αυτο που λεω παραπανω ειναι οταν βλεπεις τα subitems του καθε προϊοντος).

Δημοσ.

Καταρχην σε ευχαριστω! Οσο για την σελιδα σου θες το μενου στο ανοιγμα του να φευγει απο τα δεξια στα αριστερα η δεν σε πειραζει να ανοιγει απο πανω προς τα κατω στον κενο χωρο στα αριστερα του βασικου μενου σου; Γιατι το 2ο γινεται πολυ απλα αλλαζοντας το css στο script που εχεις βρει.

πχ αυτο Link.png Site: εδω σε καλυπτει; (αυτο που λεω παραπανω ειναι οταν βλεπεις τα subitems του καθε προϊοντος).

Το 2ο που περιγράφεις. Να βγαίνει μια κατακόρυφη λίστα στα αριστερά του μενού. Δοκιμάζω τώρα αυτό που έστειλες κι επανέρχομαι.

• 8 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι το σωστο μερος για να ρωτησω but here goes.

Ξερετε πως λεγονται οι απο κατω κυκλοι και που μπορω να βρω κατι παρομοιο [ως μετρηση]

RpgTkBn.png

thanks

Δημοσ.

Λέγονται skill bars

Που θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις; Σε ιστοσελίδα (Css, Jquery); ή σε σχεδιαστικό πρόγραμμα (Photoshop, Illustrator);

Δημοσ.

Λέγονται skill bars

Που θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις; Σε ιστοσελίδα (Css, Jquery); ή σε σχεδιαστικό πρόγραμμα (Photoshop, Illustrator);

Στο indesign. Βασικά σε ένα PDF θέλω να τα βαλω.

Thanks

• 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποια αξιόπιστη ιστοσελίδα που να δείχνει πως φαίνεται ένα site σε διαφορετικά resolutions και συσκευές?

Έχω βρει καμιά δεκαριά, αλλά όλες όταν βάλω συσκευή iPhone ή tablets, απλά μικράινουν το ορατό πεδίο και βγάζουν sidebars (βλέπε εικόνα), ενώ σε πραγματικές συσκευές βλέπω ότι κάνουν resize το site απροβλημάτιστα και δεν κόβεται καθόλου περιεχόμενο.

30sg4nk.jpg

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια αξιόπιστη ιστοσελίδα που να δείχνει πως φαίνεται ένα site σε διαφορετικά resolutions και συσκευές?

Έχω βρει καμιά δεκαριά, αλλά όλες όταν βάλω συσκευή iPhone ή tablets, απλά μικράινουν το ορατό πεδίο και βγάζουν sidebars (βλέπε εικόνα), ενώ σε πραγματικές συσκευές βλέπω ότι κάνουν resize το site απροβλημάτιστα και δεν κόβεται καθόλου περιεχόμενο.

http://www.browserstack.com/responsive

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

τι ακριβως ειναι το CMS ρε παιδια???

και τι γλωσσες χρειάζονται??

Τα CMS είναι Content Management System, αφτά είναι προγράμματα που διαχειρίζονται την σελίδα για εσένα-- είναι ολόκληρα πακέτα τα οποία μπορείς να χρησιμοποίησης ώστε να κάνης μια σελίδα, χωρίς να ασχοληθείς στο να κάνης τα πάντα από το μηδέν.

Έρχονται σε πολλές γλώσσες προγραμματισμού. Η PHP είναι πίσω από γνωστά ονόματα όπως Joomla, Wordpress και Drupal. Υπάρχουν και άλλα CMS σε ASP.net, Python, Ruby on Rails, Java...

Συνήθως άμα θες να αλλάξεις κάτι ή να φτιάξεις ένα mod διαβάζεις το documentation του CMS και χρησιμοποίησης την γλώσσα που χρειάζεται εκείνη την στιγμή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξέρουμε κάποιο καλό tutorial/βιβλίο οτιδήποτε που να εξηγεί τεχνικές προγραμματισμού για την εμφάνιση της ιστοσελίδας για διάφορες οθόνες, συσκευές κτλ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...