Gigenis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Sorry που σπαμαρω αλλα θα κάνω μια quick ερωτησουλα. Ξέρει κανει τι είδους plugin εχει το συγκεκριμένο site οπου όσο διαβάζεις τόσο γεμίζει η μπάρα πάνω απο το κείμενο; http://www.avclub.com/tvclub/helix-level-x-201700 Thank you Δες την συζήτηση εδώ: http://stackoverflow.com/questions/19700020/change-progress-bar-value-based-on-scrolling Και μια λύση που προτείνει κάποιος στην παραπάνω συζήτηση : http://jsfiddle.net/sarathsprakash/PvVdq/68/ 1
Mpiftekis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα!!! Κατ'αρχάς μπράβο για το θέμα και τον οδηγό και να'σαι καλά για το χρόνο που σπατάλησες να τον γράψεις. Κατά δεύτερον, μια ερώτηση τεχνικού ενδιαφέροντος. (Παρένθεσις: Δεν είμαι web developer, ούτε καν προγραμματιστής. Ότι έχω μάθει το έχω μάθει μόνος μου από διάβασμα στο νετ.) Έχω φτιάξει αυτήν την ιστοσελίδα και θέλω να μάθω πώς θα κάνω ένα "drop-down" menu στη δεξιά στήλη, το οποίο να βγαίνει, προφανώς, προς τα αριστερά, όταν κάνω hover στο "Διακρίβωση ανεμομέτρων". Έχω βρει πώς να κάνω drop-down menu αλλά όχι drop-left! Ευχαριστώ για το χρόνο σας
snik Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Καταρχην σε ευχαριστω! Οσο για την σελιδα σου θες το μενου στο ανοιγμα του να φευγει απο τα δεξια στα αριστερα η δεν σε πειραζει να ανοιγει απο πανω προς τα κατω στον κενο χωρο στα αριστερα του βασικου μενου σου; Γιατι το 2ο γινεται πολυ απλα αλλαζοντας το css στο script που εχεις βρει. πχ αυτο Site: εδω σε καλυπτει; (αυτο που λεω παραπανω ειναι οταν βλεπεις τα subitems του καθε προϊοντος).
Mpiftekis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Καταρχην σε ευχαριστω! Οσο για την σελιδα σου θες το μενου στο ανοιγμα του να φευγει απο τα δεξια στα αριστερα η δεν σε πειραζει να ανοιγει απο πανω προς τα κατω στον κενο χωρο στα αριστερα του βασικου μενου σου; Γιατι το 2ο γινεται πολυ απλα αλλαζοντας το css στο script που εχεις βρει. πχ αυτο Site: εδω σε καλυπτει; (αυτο που λεω παραπανω ειναι οταν βλεπεις τα subitems του καθε προϊοντος). Το 2ο που περιγράφεις. Να βγαίνει μια κατακόρυφη λίστα στα αριστερά του μενού. Δοκιμάζω τώρα αυτό που έστειλες κι επανέρχομαι.
Click4Money Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 ένα πολύ καλό και ελληνικό site με css3 http://www.cssproject.gr/ Περιέχει και πολλά βίντεο tutorials! 1
viper2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι το σωστο μερος για να ρωτησω but here goes. Ξερετε πως λεγονται οι απο κατω κυκλοι και που μπορω να βρω κατι παρομοιο [ως μετρηση] thanks
WebDevGr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Λέγονται skill bars Που θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις; Σε ιστοσελίδα (Css, Jquery); ή σε σχεδιαστικό πρόγραμμα (Photoshop, Illustrator);
viper2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Λέγονται skill bars Που θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις; Σε ιστοσελίδα (Css, Jquery); ή σε σχεδιαστικό πρόγραμμα (Photoshop, Illustrator); Στο indesign. Βασικά σε ένα PDF θέλω να τα βαλω. Thanks
unseen Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ενα site που μπηκε απο την πρωτη στιγμη στα αγαπημενα. 1
Praetorianos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Υπάρχει κάποια αξιόπιστη ιστοσελίδα που να δείχνει πως φαίνεται ένα site σε διαφορετικά resolutions και συσκευές?Έχω βρει καμιά δεκαριά, αλλά όλες όταν βάλω συσκευή iPhone ή tablets, απλά μικράινουν το ορατό πεδίο και βγάζουν sidebars (βλέπε εικόνα), ενώ σε πραγματικές συσκευές βλέπω ότι κάνουν resize το site απροβλημάτιστα και δεν κόβεται καθόλου περιεχόμενο.
pOLoS Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Υπάρχει κάποια αξιόπιστη ιστοσελίδα που να δείχνει πως φαίνεται ένα site σε διαφορετικά resolutions και συσκευές? Έχω βρει καμιά δεκαριά, αλλά όλες όταν βάλω συσκευή iPhone ή tablets, απλά μικράινουν το ορατό πεδίο και βγάζουν sidebars (βλέπε εικόνα), ενώ σε πραγματικές συσκευές βλέπω ότι κάνουν resize το site απροβλημάτιστα και δεν κόβεται καθόλου περιεχόμενο. http://www.browserstack.com/responsive 1
Yahiro Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 τι ακριβως ειναι το CMS ρε παιδια??? και τι γλωσσες χρειάζονται??
Shadow Vortex Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 τι ακριβως ειναι το CMS ρε παιδια??? και τι γλωσσες χρειάζονται?? Τα CMS είναι Content Management System, αφτά είναι προγράμματα που διαχειρίζονται την σελίδα για εσένα-- είναι ολόκληρα πακέτα τα οποία μπορείς να χρησιμοποίησης ώστε να κάνης μια σελίδα, χωρίς να ασχοληθείς στο να κάνης τα πάντα από το μηδέν. Έρχονται σε πολλές γλώσσες προγραμματισμού. Η PHP είναι πίσω από γνωστά ονόματα όπως Joomla, Wordpress και Drupal. Υπάρχουν και άλλα CMS σε ASP.net, Python, Ruby on Rails, Java... Συνήθως άμα θες να αλλάξεις κάτι ή να φτιάξεις ένα mod διαβάζεις το documentation του CMS και χρησιμοποίησης την γλώσσα που χρειάζεται εκείνη την στιγμή.
GreekMonkey Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέρουμε κάποιο καλό tutorial/βιβλίο οτιδήποτε που να εξηγεί τεχνικές προγραμματισμού για την εμφάνιση της ιστοσελίδας για διάφορες οθόνες, συσκευές κτλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα