phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Η μητρική στην πρώτη φωτό κάτι μου λέει ότι είναι ΑΜ2/ΑΜ3. Και ναι, νομίζω πως οι βάσεις είναι ίδιες στην AMD πλατφόρμα, οπότε είτε ψάχνεις για μητρική με τα ram slots σε σημείο ώστε να κουμπώνει η Xigmatek, είτε ξεχνάς την Xigmatek, είτε (περισσότερο ακραία λύση) πας σε Intel πλατφόρμα. Εκτός κι αν έχει backplate η Xigmatek ώστε να είναι δυνατόν να κουμπώσει με διαφορετικό τρόπο, βγάζοντας τελείως τη βάση που έχουν οι AMD μητρικές, κάτι που δε γνωρίζω (προς το παρόν, ακα θα ψάξω να δω τι παίζει)
circadian Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 μου εφτιαξες τη μερα!! ευχαριστω πολυ παντως που ασχοληθηκες αδερφε!
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Άραξε ρε :Ρ Λοιπόν δε βλέπω να γίνεται να μπει αλλιώς: http://www.xigmatek.com/download/RedScorpionS1283-usermanual.pdf
circadian Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 το ειδα και εγω. θα κανω μια προσπαθεια επιστροφης. αλλα θα πρεπει να καθομαι να βγαζω τις πλαστικες τις βιδες. αν την θελει κανεις ας μου στειλει πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.