Προς το περιεχόμενο

xigmatek hdt-s1283 ερωτηση

circadian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα σημερα αυτη τη ψηκτρα και η ερωτηση μου ειναι για οποιον την εχει γιατι με το manual δε βγαζω ακρη. εχει το power adapter μαζι η πρεπει να παω να βρω ενα μονος μου.

ρωταω γιατι ολα τα ρευματα στη μητρικη ειναι τριπινα ενω ο 120 ο ελικας που σου δινει ειναι τετραπινος.

οποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του.

Δημοσ.

εχω μονο ενα cpu_fan και ειναι και το μοναδικο με cpu_κατι. ολα τα review sites λενε οτι εχει και ανταπρορακι. στο manual τα μπερδευει λιγο. θα μπλεξω με το πλαισιο μου φαινεται

Δημοσ.

Μα λογικό είναι να έχεις μόνο ένα CPU_FAN_HEADER.. μη σκαλώνεις, σύνδεσέ το κανονικά και θα δεις ότι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Όχι ρε man πιο Πλαίσιο :-D όπως είπε και ο φάνης δεν παίζει θέμα αν είναι 3pino ή 4pino, βάλτο πάνω και θα παίξει ;)...Αν δεν κάνω λάθος, τα 4pinα είναι με PWN..

Δημοσ.

δε κολησα στο cpu_fan αλλα στο cpu_fan_header. anyway. ευχαριστω και τους 2. αμα το συνδεσω σε καποιο αλλο π.χ. cha1_fan που υποθετω ειναι για το κουτι θα κανω δουλεια?

Δημοσ.

Θα κάνεις και δε θα κάνεις. Κι αυτό γιατί αν π.χ. το συνδέσεις το NB_fan_header, θα λειτουργεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις θερμοκρασίες του chipset (ανάθεμα κι αν κατάλαβες τι εννοώ).

Ας πούμε αν έχεις nVidia chipset (που είναι πολύ ζεστά), το ανεμιστήρι θα περιστρέφεται σε full speed χωρίς λόγο.

Δημοσ.

ενας λογος ειναι γιατι εσυ εχει μαλλον μια gigabyte και εγω εχω μια asus mobo. εχει ενα νοημα αυτο που λες. απλα ρωτησα γιατι θελω να δοκιμασω για να δω ποσο θορυβωδης ειναι ο fan. ευχαριστω πολυ και παλι.

Δημοσ.

Ναι, Gigabyte με το Ρ35 έχω, που είναι πολύ κρύο. Δεν παίζει ρόλο όμως η εταιρία, αλλά το εκάστοτε chipset και το σύστημα ψύξης του.

Εννοείται πως αν θες να πειραματιστείς, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Απλά η λογική λέει ότι θα το συνδέσεις κανονικά στο fan_header του επεξεργαστή.

Δημοσ.

Δεν εχεις κανενα προβλημα φιλε μου, το συνδεεις και τελειωσες. Και μαλιστα εκανες και σουπερ επιλογη στην ψυκτρουλα...

Δημοσ.

πολυ καλη η ψυκτρουλα αλλα δε χωραει :( βρισκει πανω στις μνημες. το μονο καλο ειναι οτι καθαρισα την παλια που ειχε 10 τονους σκονη και επεσε ενα ταληρο η θερμοκρασια!!

Δημοσ.

a8nsli ειναι παλιο το συστημα αλλα παει για αναβαθμιση συντομα (μιας και πεθανε και το λαπιτοπ) και ειπα να παρω την ψυκτρα πιο νωρις να γλιτωσω λιγο θορυβο.

Δημοσ.

Το φαντάστηκα ότι θα είσαι σε AMD πλατφόρμα για να λες ότι βρίσκει αυτή η ψύκτρα στις μνήμες.. προφανώς είναι τοποθετημένη έτσι:

DSCI0014.jpg?t=1243349132

και όχι έτσι:

IMAGE_024a.jpg

Δημοσ.

ακριβως. δυστυχως η βαση μονο ετσι μου επιτρεπει να την κουμπωσω! λες και σε ΑΜ2 που θα παω να εχω ιδιο θεμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...