DimBoud Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Συγνώμη αν έχει ξαναγίνει η κουβέντα αλλά θα θέσω ένα χιλιοειπωμένο ερώτημα: MLS Destinator (3855-3860) ή Garmin Nuvi (205-215) ? Στα Multirama μου προτείνουν το ΜLS, γνωστός μου μου προτείνει τα Garmin.. Mε ενδιαφέρει για Αθήνα και για επαρχία (Τρίκαλα-Λάρισα) και λίγο βουνά (Πίνδος).. Θέλω να είναι σχετικά γρήγορο (να μην κολλάει δηλαδή) και να μπορεί να αναβαθμιστεί με χάρτες επίσημα ή "πειρατικά".. Kαι φυσικά στα 100-150€.. Αλλά τα 150 να αξίζουν τον κόπο..
Chosen12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Εχω χρησιμοποιήσει και τα δυο προγράμματα . Το Garmin προσωπικά μου άρεσε περισσότερο . Επίσης επειδή τα είχα εγκατεστημένα στο κινητό μου , το Garmin κλείδωνε πιο γρήγορα δορυφόρους . Πέρα απο αυτό και τα δυο προγράμματα είναι πολύ καλά και αξιόπιστα ...
DimBoud Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Είναι εντύπωσή μου, ή το Garmin έχει καλύτερα γραφικά; Μάλλον για MLS 3855 με βλέπω.. 119€ Και κάτι άλλο: το MLS ξεκλειδώνει, έτσι; Για να μπορώ να φορτώσω "πειρατικούς" χάρτες.. ;-)
doubletrance Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 εγώ σου προτείνω το MLS. και ναι στα MLS μπορείς να τα "ξεκλειδώσεις" κ να του βάλεις ΟΤΙ προγράμματα θες... μαζί ΚΑΙ το GARMIN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.