juiblex Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Καλημερα σε ολους ρε παιδια εχω μια απορια πωσ στο καλο θα συνδεσω το πισι μου με την τηλεοραση??? θελω μια βοηθεια γιατι δεν βγαζω ακρη με τα φορουμ που διαβασα... απο το πισι πρεπει να κσεκιναει απο S-video και να τελειωνει στα 3σετ jack η απο S-video σε S-video?? αν οχι απλα δωστε μου καμια βοηθεια....
parkos Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 τι εξοδους εχει η καρτα γραφικων σου? και τι εισοδους εχει η τιβι σου? (scart, svideo,dvi)?
juiblex Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 η καρτα γραφικων (ατι 4870) εχει Dual DVI-I, TV-OUT η τηλεοραση εχει pc(D-sub) , scart , 3 set jack , S-video
liopyr Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Βάλε έναν adapter dvi to d-sub. Μην ασχολείσαι με το svideo imho.
juiblex Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 αυτο εκανα εβαλα ενα βιντεο να παιξει και δουλευε κανονικα μετα δοκιμασα το mytv το ειχα κατεβασει δοκιμαστικα και ειπα να το συνδεσω στην τηλεοραση κανει μπαφερ μα δεν κανει τπτ μετα δεν δειχνει τπτ.. το τρεχω στο μονιτορ και δουλευει κανονικα... και λεω μπας και θελει αλλη συνδεση....
pcos Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 εννοείς ότι δείχνει μια μαυρίλα? αλλα video παίζουν? media player κλπ? κανε την τηλεόραση σαν primary και το monitor secondary και δοκίμασε. τι windows έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.