Kal4meNchrgr Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Γεια σας παιδες, θελω να σας ρωτησω κατι σχετικα με το laptop μου. Απο οτι καταλαβα, εχει προβλημα ο σκληρος του. Πιο συγκεκριμενα, το laptop μου ειναι ενα "HP Compaq nx9010" (εχω βαλει εικονα και πιο κατω) και θελω να παω να του αλλαξω σκληρο δισκο και RAM επειδη ειναι μονο 191MB και δεν με βολευει. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Μπορω να τα αλλαξω αυτα; Αν το στειλω δηλαδη, μπορουν να μου το φτιαξουν; Και αν καποιος ξερει και γινεται τελικα, να μου πει ποσο περιπου θα πληρωσω... Σκληρο δίσκο και RAM οχι και τιποτα συνταρακτικο, ξερετε γυρω στα 512MB Ram και σκληρο δισκο κανα 100 - 120GB και οτι υπαρχει απο σκληρους σε τετοιες μνημες...
kamui Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ναι στα λαπτοπ RAM και δίσκος είναι από τα λίγα που αλλάζουν. Νομίζω είναι παλιό και πέρνει DDR1 μνήμες θα σου βγεί ακριβά. Αν πας να βάλεις κανα GB Ram και αν βρείς με το καλό 2,5αρι IDE σκληρό νομίζω 150 το λιγότερο. Αν σου ζητήσουν και τίποτα περαστικά τρελά....καλύτερα άστο. Βάζω από 50 ευρά περίπου το κάθε κομάτι (512 + 512 RAM + 100-120GB HDD). Φυσικά από το ebay και τα παραπλήσια είναι ίσως και πολύ πιο φθηνά αλλά μάλλον δεν θα τι κάνεις εσύ όλη τη δουλειά. Αν δίνεις κανα 400άρι πάρε κανένα λαπτοπάκι σε προσφορά ( είδα και με Core 2 Duo στα 399) και θα γλιτώσεις από της πανάκριβες DDR1 και τους άφαντους 2,5άρηδες IDE δίσκους και θα δεις και διαφορές στις ταχυτητές σου. Ότι σου προτείνει η τσέπη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.