Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αίτηση παύσης πληρωμών, μετά το πέρας της διαδικασίας για το άνοιγμα της συνδιαλλαγής, κατέθεσε η Lannet, λαμβάνοντας παράλληλα προστατευτικά μέτρα από το αρμόδιο Δικαστήριο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Source.png Πηγή: capital.gr

Δημοσ.

Νωρίς είναι ακόμα (για το κράτος). Ας φτιάξει άλλες 20 εταιρείες, οι οποίες μετά απο λίγο θα κλείσουν (όταν για ακόμη μια φορά οι εργαζόμενοι σε αυτές θα μείνουν απλήρωτοι επι μήνες) και μετά να είσαι σίγουρος οτι θα επιληφθεί και η "δικαιοσύνη".

P.S Σε άλλα κράτη (τα οποία τελικά είναι μεγαλύτερα σε διαφθορά απο εμάς -βλέπε αγγλία) θα τον είχαν κλειδώσει μέσα και θα είχαν πετάξει το κλειδί....

Δημοσ.

vraio το θεμα αλλο που μια προταση δεν βγαζει νοημα,παει για κλεισιμο?γιατι σταματησαν να πληρωνουν,ποσοθυς μηνες απληρωτοι,ποια συνδιαλαγη?

Δημοσ.
+1 στον poulino

αναλυστε λιγο την ειδηση.. δεν βγαζει νοημα αμα δεν ξερεις

Τι να μην ξέρεις? Η πρώτη ή η τελευταία εταιρεία του λαναρά είναι που πάει για φούντο?

Το ζουμί είναι (πέρα απο τα οικονομικά μάμπο-τζάμπο) οτι βλέπουμε ένα έργο που έχουμε ξαναδεί πολλάκις....

Δημοσ.
ειμαι περιεργοs με τι θα καταπιαστει τωρα ο Λαναραs.

φίλε μου δεν ξέρω με τι θα καταπιαστεί πάλι αυτός ο "επιχειρηματίας", αυτό που ξέρω στα ΣΙΓΟΥΡΑ, είναι οτι θα έχει ακριβώς την ίδια κατάληξη...

Δημοσ.
φίλε μου δεν ξέρω με τι θα καταπιαστεί πάλι αυτός ο "επιχειρηματίας", αυτό που ξέρω στα ΣΙΓΟΥΡΑ, είναι οτι θα έχει ακριβώς την ίδια κατάληξη...

αυτο ειναι το θεμα.Να μην του επιτρεψουν να καταπιαστει με τιποτα γιατι ολοι ξερουμε τι κανει παντα...

Δημοσ.

απλα θα μεινουν υπαλληλοι στο δρομο αλλα αυτος θα εχει σιγουρα αρκετα λεφτα για να περασει μια χαρα.απλα χρεωκοπια και τερμα.δεν θα του παρουν και τιποτε δικο του.β.thresh θεωρητικα εχει κλεισει εδω και καιρο απλα πρακτικα προσπαθουσε να την παλεψει χωρις νοημα.απορω πως δεν εξαγοραστηκε.απλα ολοι οι πελατεςθα πανε σε αλλες ετερειες.πουλανε συνδεσεις ακομα αναρωτιεμε και εχοθυν πελατες η τα εχουν κλεισει ολα/να παρουμε κανα τηλ?και το σπαστικο ειναι να μην σε εχουν πληρωσει. ας σε πληρωσουν για τα δεδουλευμενα και αποζημιωση και μετα σε διωχνουν αλλα τιποτα δεν θα γινει.θα πουνε χρεωκοπια οποτε δεν εχει αποζημιωση και μισθους

Δημοσ.
θα πουνε χρεωκοπια οποτε δεν εχει αποζημιωση και μισθους

Τα ίδια με κλωνατέξ, κλ. ναούσης και δεν σημαζεύεται.... αν δεν ριμάξει τους μισούς έλληνες δεν θα ησυχάσει φαίνεται....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...