Προς το περιεχόμενο

Έρχονται νέοι CPU Intel: Core i5

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε nikos21aek ότι 'κερδίζεις' απο την αγορά AMD τα ξοδέυεις διπλά και τρίδιπλα μετά, στην χρήση τους.

Πόσο ρέυμα καταναλώνει ένας AMD και πόσο ένας INTEL αντιστοίχων δυνατοτήτων (άν υπάρχουν) ;;

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ουτε εγω λογικα θα τον παρω τον 975.. τεχνολογικα και απο επιδοσεις λεω τι εχει να μας πει η AMD(η δευτερη)?

Δημοσ.

Είσαι αλλού..Τελείως αλλού όμως και μην το συνεχίζεις..

Δες και αυτό μπας και καταλάβεις πόσο πίσω είναι σε όλα τα υπόλοιπα η intel εκτός από τiς τελείως extreme και πανάρρωστες απαιτήσεις..

Δημοσ.

dw8wi.png

n1aqog.png

Φίλε nikos21aek ότι 'κερδίζεις' απο την αγορά AMD τα ξοδέυεις διπλά και τρίδιπλα μετά, στην χρήση τους.

Πόσο ρέυμα καταναλώνει ένας AMD και πόσο ένας INTEL αντιστοίχων δυνατοτήτων (άν υπάρχουν) ;;

Δημοσ.

αμα θες βρες και ενα bench που η AMD να σκιζει κανεναν i7..:-D

γιατι δεν νομιζω οτι παιρνει κανενας τοπ pc (αρα ιντελ) με την λογικη του τι θα καιει..

Δημοσ.

γιατι δεν νομιζω οτι παιρνει κανενας τοπ pc (αρα ιντελ) με την λογικη του τι θα καιει..

Δυστυχώς δεν με απασχολούν καθόλου τα νούμερα για να γίνεται κουβέντα αλλά τα λεφτά που μένουν στην τσέπη μου και η δουλειά μου να γίνεται..

Στον mozilla πόσα fps βγάζει παραπάνω ο ι7;

To msn θα ανοίγει πιο γρήγορα ρε φιλαράκι;

Αν ναι γιατί αυτή είναι κατά 80% η χρήση που κάνω να τρέξω και εγώ να πάρω ι7

Δημοσ.

αρα θελεις εναν φτηνο μετριοτατο υπολογιστη που να ερχεται δευτερος στην πολυ καλυτερη.. ακα AMD

:-D(μην παρεξηγησε κανουμε και λιγη πλακα)

Δημοσ.

Όχι ρε άμα ανοίγει το msn πιο γρήγορα και βγάζω πιο πολλά fps στο mozilla εννοείται ότι χαλάλι τα 200€ παραπάνω για τον i7..και ας μείνω και νηστικός δυο βδομάδες.Κανένα bench για αυτά έχουμε;:lol:

Εννοείται ότι θα προτιμήσω έναν καλό amd-και μέτριο στα benchmarks-με έναν καλό ssd από το να πάρω i7 kαι εννοείται για τις ανάγκες μου και για την τσέπη μου..

Δημοσ.

εισαι AMD φαν απο οτι φαινεται:-)

σιγουρα ο καθενας παιρνει οτι χρειαζεται με βαση τις αναγκες ή τι του αρεσει πιο πολυ

Δημοσ.

Swift.

Δεν ανέφερε κανείς οτι ο i7 σέρνεται, ανηκεις όμως σε μια μειοψηφία χρηστών με μεράκι και όρεξη και θες το γρηγορότερο, με για σου και χαρά σου αφού σου δίνει ευχαρίστηση. Το γεγονος όμως είναι ότι και εσύ και και αρκετοι άλλοι ανήκεται σε μια μειοψηφία που είναι πολύ μακριά από τις πραγματικές ανάγκες της πλειοψηφίας. Καλά κάνεις και είσαι περήφανος για το σύστημα σου σε i7 αλλά είναι λάθος να κρίνεις όλα τα υπόλοιπα και ειδικά την AMD, ο Phenom II 955 δεν βγήκε καταρχάς για να χτυπήσει τον i7 αλλά την 775 πλατφόρμα της Intel και 2ον. Η μεγαλύτερη αξία στα προϊόντα της AMD ήταν και είναι ακόμη στην χαμηλότερη κατηγορία, όπως αναφέρει και o περίφημος Anand η καλύτερη CPU σε σχέση αξίας και επιδόσεων είναι και παραμένει μέχρι στιγμής ο τριπύρηνος 720BE Phenom II της AMD στα 122 ευρώ.

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το κόμπλεξ ενάντια στην εταιρεία και να καθίσετε να σκεφτείτε με βάση το συμφέρον σας βάζοντας στην άκρη το fanboy μέσα σας, το οποίο είναι ότι εάν κλείσει η AMD η πάψει να προσφέρει ανταγωνιστικά προϊόντα λόγω μειωμένων πωλήσεων ακριβώς λόγω της προπαγάνδας και των αστικών παραμυθιών που μεταφέρεται από στόμα σε στόμα,overclockers και το benchmarketing, χαιρετήστε μια και καλή αυτά που ξέρατε και στην συγκεκριμένη περίπτωση να αγοράζετε γρήγορες και πραγματικά καινοτόμες CPU η κάρτες γραφικών στις τιμές που γνωρίζετε και στον ρυθμό που βγαίνουν.

Δημοσ.
εισαι AMD φαν απο οτι φαινεται:-)

σιγουρα ο καθενας παιρνει οτι χρειαζεται με βαση τις αναγκες ή τι του αρεσει πιο πολυ

Intel έχω φίλε αλλά πήρα pc πριν βγούν οι phenomII..Από εκεί και πέρα έχω κρίση και βλέπω ποια έταιρία είναι πιο σωστή και ποια εταιρία συμφέρει το 90% των χρηστών να ακολουθήσει.Και εννοείται πως αν έπαιρνα σήμερα pc θα πήγαινα σε AMD..Δεν υπάρχουν κολλήματα σε μάρκες..Λίγο ATI φάν είμαι μόνο αλλά μάλλον θα πάω σε Nvidia στην επόμενη gpu..

Εσύ μήπως είσαι λίγο intel fan;:-D

Δημοσ.

Κακή η σύγκριση και η ταυτοποίηση της Cyrix με την AMD που προσπάθησες να κάνεις παρουσιάζοντας την πονηρά σαν το "γυφτάκι" της πληροφορικής. Λυπάμαι αλλά εδώ πέρα απέτυχες. Για τον Core i7 σου να λες ευχαριστώ πρώτα στην IBM που ανάγκασε την Intel να μοιραστεί την άδεια x86 με την AMD ακριβώς επειδή δεν ήταν κορόιδο να γίνει το πουτ*** της Intel, και μετά στην AMD λόγω των Opteron.

δεν διαφωνουμε grimpr

καποτε ειχα και cyrix...αν τους θυμασαι λογο χαμηλοτερου κοστους..

Δημοσ.

:confused:

Ρε παιδιά, είστε off topic εδώ και 6 σελίδες, ενώ ταυτόχρονα έχετε μπει σε μια συζήτηση αρκετά άχαρη. Χεστήκαμαν και για την intel και για την AMD, εμείς σαν καταναλωτές την δουλεία μας πρέπει να κάνουμε, και πάντα κοιτάμε το κέρδος μας. Όχι από ιδιοτέλεια, αλλά από ανάγκη.

Είναι άσχημο να βλέπεις άτομα να προσηλώνονται στην μια ή στην άλλη πολυεθνική σαν σφογγοκωλάριοι, ειδικά την στιγμή που αυτές κοιτάνε πως θα μας τα πάρουνε με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Τ_Τ

Για τα πρακτικά, ο μόνος λόγος για τον οποίο η AMD έχει upgrade path σήμερα είναι γιατί τους i7 τους χρειάζεται πραγματικά λιγότερο από το 5% του userbase, και το 775 είναι νεκρό socket λόγω επιλογών της ίδιας της intel. Ότι η intel έχει το performance crown το ξέρουν και οι κότες, αλλά για τον μέσο καταναλωτή αυτό που έχει σημασία είναι πως θα κάνει καλύτερα την δουλειά του. Και υπάρχουν πολλά σενάρια, που η απάντηση στο ερώτημα αυτή την στιγμή είναι με επεξεργαστή της AMD.

Και όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν με τους i5, και τούμπαλιν αν ρίξει η AMD πάλι τις τιμές/margins, και...σε δουλειά να βρισκόμαστε. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...