Προς το περιεχόμενο

Έρχονται νέοι CPU Intel: Core i5

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

και χωρίς κανένα νόημα μιας και δεν είναι στην ίδια κατηγορία...

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελικα δεν μου απαντησε καποιος ξεκαθαρα, οι i5 θα εχουν καλυτερες επιδοσεις απο τους i7??? (χωρις να εξεταζουμε τιμη-καταναλωση)

Δημοσ.
τελικα δεν μου απαντησε καποιος ξεκαθαρα, οι i5 θα εχουν καλυτερες επιδοσεις απο τους i7??? (χωρις να εξεταζουμε τιμη-καταναλωση)

OXI δεν θα εχουν καλυτερες επιδοσεις. Ο core i7 920 καταργειται και στην θεση του θα πανε οι core i5. Ο core i5 θα ειναι ενα σκαλι κατω σε επιδοσεις σε σχεση με τον core i7

Δημοσ.

δηλαδη να παω να αγορασω τωρα οσο προλαβαινω εναν i7 920 ή θα προλαβω τον Αυγουστο που θα παρω ολα τα κομματια μαζι??? κατα την αγορα i7 πως μπορω να καταλαβω αν εινα d0???

Δημοσ.
δηλαδη να παω να αγορασω τωρα οσο προλαβαινω εναν i7 920 ή θα προλαβω τον Αυγουστο που θα παρω ολα τα κομματια μαζι??? κατα την αγορα i7 πως μπορω να καταλαβω αν εινα d0???

Εγω θα σου προτεινα να περιμενεις τον Σεμπεμβρη-Οκτωμβρη να πας για core i5. Δεν ξερω τι λενε τα αλλα παιδια ,αλλα το anandtech εχει το core i5 2.66 στα 195 δολαρια και τις mobo γυρω στα 100 δολλαρια. Θα γλιτωσεις τουλαχιστον 200 ευρο αν περιμενεις

Δημοσ.
Εγω θα σου προτεινα να περιμενεις τον Σεμπεμβρη-Οκτωμβρη να πας για core i5. Δεν ξερω τι λενε τα αλλα παιδια ,αλλα το anandtech εχει το core i5 2.66 στα 195 δολαρια και τις mobo γυρω στα 100 δολλαρια. Θα γλιτωσεις τουλαχιστον 200 ευρο αν περιμενεις

μα το θεμα ειναι οτι δεν με ενδιαφερουν τοσο τα χρηματα οσο οι επιδοσεις. ειμαι του στυλ:

"οτι πληρωνεις παιρνεις"...

Δημοσ.
ειμαι του στυλ:

"οτι πληρωνεις παιρνεις"...

Ε τότε θα σε πιάνουν πάντα κορόιδο man. Γιατί μόνο αυτό δεν συμβαίνει σε αυτή την αγορά...στο λέω εντελώς φιλικά... :-)

Αν θέλεις να δώσεις τα λεφτά, τότε βουρ, απλά να ξέρεις πως οι διαφορές σε επιδόσεις είναι παντελώς αναντιστοιχίες με τις διαφορές στις τιμές. Και δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση, εκτός αυτή του ψυχολογικού πειθαναγκασμού (80fps πολύ πιο smooth από 60fps κτλ κτλ)...

Δημοσ.
Ε τότε θα σε πιάνουν πάντα κορόιδο man. Γιατί μόνο αυτό δεν συμβαίνει σε αυτή την αγορά...στο λέω εντελώς φιλικά... :-)

Αν θέλεις να δώσεις τα λεφτά, τότε βουρ, απλά να ξέρεις πως οι διαφορές σε επιδόσεις είναι παντελώς αναντιστοιχίες με τις διαφορές στις τιμές. Και δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση, εκτός αυτή του ψυχολογικού πειθαναγκασμού (80fps πολύ πιο smooth από 60fps κτλ κτλ)...

:rolleyes:ευχαριστω για την συμβουλη

Δημοσ.
Tίποτα..χαρά μου. Καλές αγορές εύχομαι ότι και να πάρεις...:-)

σε ευχαριστω πολυ! το δρομολογω για να παρω τον Αυγουστο pc. με τα μυαλα που εχω τωρα παω για i7 με την λογικη οτι ειναι high end ενω οι i5 mainstream. μπορει αυριο να αλλαξω γνωμη, ποιος ξερει:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...