Προς το περιεχόμενο

Καταστήματα και "Μυστικός Πελάτης"

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βεβαίως.

Μπορεί να υπάρχει η απλή γραμμή του καταστήματος άνευ ελέγχων και έταιρων αξιολογήσεων, μυστικών και μη.

Πιο απλά ο εκάστοτε υπεύθυνος θα βασίζεται στα παράπονα των πελατών και μόνο, καθώς και στην θέση/χαρακτήρα/συμπεριφορά/παλαιότητα του εκάστοτε υπαλλήλου.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κάτσε ρε, τώρα μιλάμε για executive στελέχη, think tank leaders και μηχανικούς της Google ή για δουλειές που τις κάνεις για να βγάλεις το χαρτζιλίκι σου?

Δηλαδή -πέρα από το προσωπικό στοιχείο που ποικίλει από ζώα μέχρι τέρατα ευγενείας- αυτό που λες είναι τυπικό σκεπτικό σε τέτοιες θέσεις ή ρε παιδί μου θεωρείς ότι μπορείς να τρέξεις τόσους υπαλλήλους βασιζόμενος σε εσωτερικές παρακινήσεις και ηθική ικανοποίηση αποκλειστικά?

Ακόμα και στο εξωτερικό που είναι πιο προχωρημένοι σε τέτοια θέματα και μυστικοί πελάτες υπάρχουν και manuals συμπεριφοράς υπάρχουν και ηχογραφημένες κλήσεις σε call centers υπάρχουν.

(όπως πάντα, μιλάω για σήμερα, κι όχι τι θα είναι ιδανικό όταν/θα έπρεπε να/αν άλλαζε ο κόσμος τούμπα θα, που έχω δηλώσει επανειλημμένως θα γούσταρα να γίνει αύριο αλλά..)

:confused: κάτσε ρε, γιατί τα υπόλοιπα αποτελούν ξέρω γω υπονοούμενο για κάτι? Από που κι ως που?

Μία αυτό, μία το άλλο με την αναρχία θα αρχίσω να κοτσάρω αυτονόητα disclaimers κάτω από κάθε post λες και είμαστε 10 χρονώ :P

Μπορεί να το πήρα εγώ λίγο στραβά βασιζόμενος στις καφρίλες μου που έχω μοιραστεί στο ott κατά καιρούς από την δουλειά μου, no prb.

Δε ξέρω πόσο σημασία έχει για το τι δουλειές μιλάμε, το παράδειγμά σου για νετκαφέ ρωτούσε, πάνω σε αυτό σου απάντησα, αρχικά τουλάχιστον.

Από εκεί και πέρα, ναι, θεωρώ πως οποιοδήποτε υγιές περιβάλλον εργασίας είναι αποδοτικότερο χωρίς μπαμπούλες, αλήθεια τόσο αδιανόητο φαντάζει;

Σε ποιο εξωτερικό είναι πιο προχωρημένοι;

Σε αυτό των ΗΠΑ, της Κίνας, της Βενεζουέλας ή της Γερμανίας;

:P

Κι εγώ για σήμερα κάνω λόγο. Σε ένα κόσμο τούμπα δε χρειαζόταν καν να κάναμε αυτή την κουβέντα.

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...