Προς το περιεχόμενο

Καταστήματα και "Μυστικός Πελάτης"

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ονομαζεται mystery shopping και το αναλαμβανουν εταιρειες.Το χρησιμοποιουν ολες οι μεγαλες εταιρειες ανεξαρτητου κλαδου,προκειμενου να δουν εαν εφαρμοζεται η πολιτικη της εταιρειας απο τους εργαζομενους.Επισης βλεπουν αν οι εργαζομενοι επικοινωνουν στους πελατες τις τρεχουσες προσφορες που "τρεχουν" τη συγκεκριμενη περιοδο.Ο mystery κρινει διαφορα πραγματα,οπως εμφανιση καταστηματος και υπαλληλου,διαδικασια πωλησης,συμπληρωματικη πωληση κ.α.

:-)

οπότε το ένα ερώτημα λύθηκε.

έχει δουλέψει κανείς να μας πει εντυπώσεις;

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Mystery shopping δινει ελεεινα λιγα λεφτα.Πληρωνεσαι ανα αξιολογηση,οχι με σταθερο εβδομαδιαιο/μηνιαιο μισθο

Και αν κρινουν οτι εκανες λαθος στον τροπο αξιολογησης δεν σε πληρωνουν

Δημοσ.
αυτη τη δουλεια θελω να τη κανω αλλα δε βρισκω πληροφοριες...

Όχι ότι μου κάνει εντύπωση, αλλά ποιο ακριβώς παρασιτικό ένστικτο σε τραβάει στο να γίνεις επαγγελματίας ρουφιάνος;

Δημοσ.
αυτη τη δουλεια θελω να τη κανω αλλα δε βρισκω πληροφοριες...

Δεν είναι πολύ δύσκολο, κι εγώ την έκανα αυτή τη δουλειά για ένα εξτρά εισόδημα (ίσα ίσα τη βενζίνη μου δλδ) και μέσω γνωστού που έψαχνε άτομα. Πάντως εάν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο απευθύνσου στην Market Analysis και σε εταιρίες διανομής φυλλαδίων.

Δημοσ.
Όχι ότι μου κάνει εντύπωση, αλλά ποιο ακριβώς παρασιτικό ένστικτο σε τραβάει στο να γίνεις επαγγελματίας ρουφιάνος;

Το ένστικτο της επιβίωσης μάλλον. Τον άλλο που τον πληρώνουν για να μην είναι σωστός στη δουλειά του, τι παρασιτικό ένστικτο τον ωθεί;:P

Δημοσ.
Το ένστικτο της επιβίωσης μάλλον. Τον άλλο που τον πληρώνουν για να μην είναι σωστός στη δουλειά του, τι παρασιτικό ένστικτο τον ωθεί;:P

Ναι δε λέω, αλλά έχει διαφορά το "κάνω αυτή την δουλειά" και το "θέλω να κάνω αυτή την δουλειά".

Δημοσ.

Είχα έρθει πολλές φορές σε δίλλημα για το αν θα "χαντακώσω" με την αναφορά μου μερικούς αλλά πίστεψέ με, σε δύο άτομα το έκανα γιατί δεν έκαναν γι' αυτή τη δουλειά (έκανα κυρίως μυστικό επισκέπτη σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων). Αν εγώ είχα μία εταιρεία π.χ. μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων μεγάλης εταιρείας θα ήθελα το προσωπικό μου να ακολουθεί τα στάνταρ και τη γραμμή που δίνουν τα κεντρικά. Άλλωστε γι' αυτό εκπαιδεύονται, παρακολουθούν σεμινάρια κτλ. Οι γραβάτες, κουστουμιές κτλ κανέναν δεν έκαναν καλύτερο άνθρωπο ως προς τη συμπεριφορά όταν ανοίγει το στόμα του και σε προσβάλει ή σε αγνοεί... Αυτό θέλουν να δουν οι εταιρίες και να κρατήσουν αυτούς που κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Δεν είναι ρουφιανιά αυτή η δουλειά.

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά διαβάζοντας το θρεντ έχω δει τόσες φορές τη λέξη ρουφιανιά που αρχίζει και μου φαίνεται περίεργη.

Ναι, δε λέω, πρέπει να υπάρχουν μπόνους - συμφωνώ με όσους το ανέφεραν. Αλλά να σημειώσω ότι είναι φοβερό το γεγονός ότι στην Ελλάδα οτιδήποτε σε στριμώχνει να κάνεις καλά τη δουλειά σου είναι ρουφιανιά. Και μιλάμε για την δική σας εξυπηρέτηση ε, αυτή που όταν δεν θα λάβετε θα βρίζετε.

Δημοσ.

Είναι θέμα ηθικής. Πρέπει να αντιδράσουν στο "κατεστημένο" και την "καταπίεση".

Κατάλοιπα του παρελθόντος.

Περνούν από γενιά σε γενιά, τι να κάνουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...