Johnny1977 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Γεια χαρά, Είμαι χρήστης του Avid σε PC και πρόσφατα έκανα ένα editing σε mac που φορούσε Avid Media Composer v3.0. Διαπίστωσα όμως ότι απο το συγκεκριμένο πρόγραμμα για mac (που είναι ίδιο με του pc) λείπουν 2 σημαντικές εντολές. Το audio και video mixdown. Αν λοιπόν είναι κάποιος χρήστης του Avid ας μου επιβεβαιώσει για τη συγκεκριμένη έλλειψη κι αν γνωρίζει ας μου πει ποια εκδοση του Avid περιλαμβάνει αυτές τις εντολές. Johnny Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulnick Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 καπως αργα, αλλα πατωντας πανω στην timeline, μεσα στο bin, και μετα πηγαινοντας στο "special" menu, δεν εχεις audio/video mixdown? περιεργο! θα ρωτησω αυριο και θα σου πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Eχει να κανει με την εκδοση που εχεις... δοκιμασε μια πιο καινουργια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.