Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Messenger

bachtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τo Messenger. Επειδή με πέταγε συνέχεια έξω (άγνωστο το γιατί), το απεγκατέστησα και το ξανακατέβασα. Το εγκαθιστώ και πάω να μπω και τίποτα!!! Κάνει sign in μία ώρα, αλλά τελικά δεν μπαίνει... Έκλεισα antivirus κλπ, έκανα update και στα windows, αλλά τίποτα... Τί να κάνω;:-(

Δημοσ.

Μήπως είναι πρόβλημα σύνδεσης? Πήγαινε στα options και κάνε το connection troubleshooting να δούμε τι μυνήματα εμφανίζει. Πιθανόν να χρειάζεται να κάνεις clear το hosts file.

Επίσης έχε υπ'όψη σου ότι ο Messenger από default χρησιμοποιεί τον proxy που έχεις δηλώσει στον Internet Explorer

Δημοσ.

Επείσης δοκίμασε να απεγκαταστήσεις πλήρως το antivirus-firewall που έχεις. Πολλά από αυτά ακόμη και turned-off πάλι επηρεάζουν. Δες και το firewall του router σου ( αν και δύσκολο να οφείλεται σε αυτό)

Δημοσ.
Μήπως είναι πρόβλημα σύνδεσης? Πήγαινε στα options και κάνε το connection troubleshooting να δούμε τι μυνήματα εμφανίζει.

Πού είναι αυτο???:confused:

Δημοσ.

Έχω και εγώ ενα πρόβλημα με το Messenger δεν με βάζει καθόλου και οταν παταω να μου κανει αντιμετωπιση προβληματων μου βγάζει θαυμαστικό στο "Βασικές θύρες" τι φταίει???

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα δοκίμασα αυτά αλλά τζίφος!!! Κάντε κάτι!! Mercy!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:57 ----------

Λοιπόν στην κατάσταση σύνδεσης λέει ότι δεν είμαι συνδεδεμένος στην υπηρεσία .NET Messenger Service και μου βγάζει ένα θαυμαστικό ανάμεσα στον υπολογιστή και το modem...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...