Προς το περιεχόμενο

Laptop για Gaming

Traktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε, ξερω παιδια που εχουν παρει turbo-x και τους εμφανισαν προβληματα με σκληρους δισκους, οθονες κτλ. Εσυ θα μου πεις τωρα οτι ξερεις αλλα τοσα παιδια που ειναι ευχαριστημενοι με turbo-x. Παιζει και η τυχη βεβαια το ρολο της στο αν θα σου παρουσιασει προβλημα η οχι. Ο καθενας κανει τις επιλογες του και κρινεται εκ του αποτελεσματος...;)

Σαφως και ο καθενας κανει τις επιλογες του. Εγω π.χ πριν αγορασω το δικο μου το εψαξα πολυ και τελικα δικαιωθηκα μιας που 2 χρονια τωρα δεν μου εχει παρουσιασει κανενα απολυτως προβλημα. Οταν και αν ξαναγορασω gaming laptop παλι σε Clevo θα παω. Να φανταστεις οτι το πρωτο που αγορασα το 2002 (Turbo -X 15pv με P4 στα 3,2 και την ati 9700 mobility) ζει και δουλευει ακομη χωρις κανενα προβλημα και ας εχει ενα cpu το οποιο αποδειχθηκε πολυ κακο λογω θερμοκρασιων για φορητους υπολογιστες.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι λετε για τα laptop της dell? λενε πως μπορεις να τα προσαρμοσεις αναλογα τις αναγκες σου..?

Δημοσ.

Παρε αγορι μου το acer που σου πρωτεινει τοσος κοσμος τα τελευταια 5000posts....

Δεν παιζει τιποτα αλλο σε αυτα τα χρηματα που να παιζει σχετικα αξιοπρεπως παιχνιδια,και εννοειτε πως τσιμπας την 3χρονη επεκταση εγγυηση και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Ουτε ανεμιστηρια ουτε τιποτα...

Αντε και καλο gaming...

On-off post:Δεν την πιανω την λογικη αρκετων που λενε δωσε κατι παραπανω για να σου κρατησει...

Μα αν το καλοσκεφτεις με τα ιδια χρηματα αλλαζεις 2φορες μηχανημα σε βαθος 3ετιας και θα σαι στανταρ καλυτερα..

Ειδικα σε λαπτοπ που δεν αναβαθμιζεις απολυτως τιποτα+ οι διαφορες στην ταχυτητα ειδικα του επεξεργαστη αναλογικα ειναι ιδιαιτερα μικρες...

Ασε που αμα παρεις καμια καρτα τερας οπως ο πασιχαρης φιλος με την 7950(για την εποχη της) σου ρουφαει την μπαταρια πριν καν προλαβεις να χασεις στο παιχνιδι...

Αμα εχεις αναγκη για φορητοτητα ειτε τσιμπας κατι σχετικα mid profile απλα να στα κανει ολα,ειτε τσιμπας netbook και σοβαρο σταθερο...

Δημοσ.
Παρε αγορι μου το acer που σου πρωτεινει τοσος κοσμος τα τελευταια 5000posts....

Δεν παιζει τιποτα αλλο σε αυτα τα χρηματα που να παιζει σχετικα αξιοπρεπως παιχνιδια,και εννοειτε πως τσιμπας την 3χρονη επεκταση εγγυηση και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Ουτε ανεμιστηρια ουτε τιποτα...

Αντε και καλο gaming...

On-off post:Δεν την πιανω την λογικη αρκετων που λενε δωσε κατι παραπανω για να σου κρατησει...

Μα αν το καλοσκεφτεις με τα ιδια χρηματα αλλαζεις 2φορες μηχανημα σε βαθος 3ετιας και θα σαι στανταρ καλυτερα..

Ειδικα σε λαπτοπ που δεν αναβαθμιζεις απολυτως τιποτα+ οι διαφορες στην ταχυτητα ειδικα του επεξεργαστη αναλογικα ειναι ιδιαιτερα μικρες...

Ασε που αμα παρεις καμια καρτα τερας οπως ο πασιχαρης φιλος με την 7950(για την εποχη της) σου ρουφαει την μπαταρια πριν καν προλαβεις να χασεις στο παιχνιδι...

Αμα εχεις αναγκη για φορητοτητα ειτε τσιμπας κατι σχετικα mid profile απλα να στα κανει ολα,ειτε τσιμπας netbook και σοβαρο σταθερο...

Θα μας τρελανεις ρε φιλε? ποιος παιζει παιχνιδια (κανονικα οχι mame) με μπαταρια? οτι και να εχεις εφοσον η καρτα εκεινη την ωρα καθως και ο επεξεργαστης ειναι σε full load θα σου πεσει η μπαταρια πολυ γρηγορα. Τι ειναι netbook που θα το δουλεψεις για ιντερνετ ή ψιλολογια και θα σου κρατησει πολυ? ΕΛΕΟΣ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...