Προς το περιεχόμενο

Laptop για Gaming

Traktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης δεν ειναι και ο,τι πιο συγχρονο αλλα μια χαρα θα την παλεψει με τα games.

Οσο για τα recovery dvds , τα recovery partitions κτλ εγω θα σου ελεγα να μη μπλεξεις καθολου με ολη αυτην τη διαδικασια.

Χρησιμοποιησε το Acronis True Image Home 2009 για να παρεις ακριβες αντιγραφο του δισκου τη στιγμη που θα τον ανοιξεις για πρωτη φορα και σβησε ο,τι recovery partition υπαρχει που σου τρωει τζαμπα χωρο.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπορω σε αυτο το laptop να αναβαθμισω το hardware? π.χ (ram,καρτα γραφικων) κ.λπ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906673&ref=bestprice

Ram μπορεις αλλα το συγκεκριμενο laptop εχει ηδη 4gb.

Kαρτα γραφικων δε νομιζω να μπορεις.

Αντι για αναβαθμισεις και αλλες τετοιες ιστοριες, προσπαθησε να μαζεψεις καποια χρηματα και μεσα στους 6 πρωτους μηνες αγορασε μια επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια.

Δημοσ.
Αντι για αναβαθμισεις και αλλες τετοιες ιστοριες, προσπαθησε να μαζεψεις καποια χρηματα και μεσα στους 6 πρωτους μηνες αγορασε μια επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια.

σωστος...:-)

Δημοσ.

Αν ειναι να δοσω χρηματα για επεκταση εγγυησης

ας παρω ενα πιο ακριβω με ειδη μεγαλυτερη εγγυηση

Τι αλλα laptop μου προτεινεις?

Δημοσ.
Αν ειναι να δοσω χρηματα για επεκταση εγγυησης

ας παρω ενα πιο ακριβω με ειδη μεγαλυτερη εγγυηση

Τι αλλα laptop μου προτεινεις?

50 ευρω δεν ειναι πολλα χρηματα για αλλα δυο χρονια εγγυησης.

Ασε που δεν υπαρχει αλλο laptop μ'αυτα τα χαρακτηριστικα , με εγγυηση 3 χρονια και με τιμη κατω απο 750 ευρω.

Δημοσ.

Οσον αφορα την οθονη του laptop η οποια ειναι WXGA TFT LCD, με τεχνολογία ACER CineCrystal

(ειναι απο αυτες που ειναι σαν γυαλινες ?). λιγο ασχετη ερωτηση.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:24 ----------

?????????????????????????????????????????

Δημοσ.
Οσον αφορα την οθονη του laptop η οποια ειναι WXGA TFT LCD, με τεχνολογία ACER CineCrystal

(ειναι απο αυτες που ειναι σαν γυαλινες ?). λιγο ασχετη ερωτηση.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:24 ----------

?????????????????????????????????????????

Ειναι GLARE η οθονη

Δημοσ.
Σε λιγότερο από 9 μήνες, θα κλαίς τα λεφτά σου.

Κατσε ρε φιλε, το παιδι εχει ενα συγκεκριμενο ποσο να διαθεσει και θελει laptop για ενα συγκεκριμενο λογο (games).

Μπορει τα acer να μην ειναι ιδιαιτερως αξιοπιστα αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο για να προτεινουμε.

Εσυ μηπως εχεις να προτεινεις κατι αλλο? (εκτος απ'το να μην αγορασει τιποτα εννοειται)

Δημοσ.

Το προβλημα μου δεν ειναι τα χρηματα.Απλως πιστευω πως δεν αξιζει να παρω κατι ακριβο το οποιο δεν θα κρατισει με την ένια οτι σχεδων καθε μηνα βγαινει κατι καινουργιο με μεγαλυτερες απαιτισεις και στην ιδια τιμη.Οποτε πιστευω δεν χρειαζετε να δοσω πολλα χρηματα για αυτο τον σκοπο.

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906634

(αυτο που δεν μου αρσει ειναι οτι εχει ddr2 και όχι 3)

για κατι καλύτερο που εχω βρει ειναι πάνω απο 1500

κοίτα οτι και να πάρεις μετα απο μια εβδομαδα πάλι παλιο θα είναι , εγω λέω θα πάρω κάτι που μπορει να μου κοστίσει μια μικρη περιουσια αλλα θα με καλυπτει βαση των αναγκών μου μεγάλο χρονικο διστημα

Δημοσ.

τα 1300ε ειναι αρκετα πιο πανω απο τα 750ε που ειχε πει ο φιλος ως budget, παρ'ολα αυτα θα συμφωνησω στο οτι αμα αγορασεις κατι καλο (ακριβο) θα εχει καλυτερη αντοχη στον χρονο αρα και στα μετεπειτα games, ενω ο φθηνος ναι μεν θα σου παιξει τα σημερινα games αλλα... το μελλον προβλεπεται δυσοιωνο:mrgreen:

Δημοσ.

η γνώμη μου είναι οτι για λάπτοπ gaming πρέπει να διαθέσεις πανω απο 900 -1000 ευρώ

Πές μου τη παιχνίδια ακριβώς θέλεις να παίζεις να σου φτιάξω ένα budget.. στα 979 ευρώ :) πιστεύω θα φυσάς!!!

insomnia.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...