Traktor Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 τελικα αποφασισα να αγορασω αυτο που μου προτεινες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906673&ref=bestprice . Αλλα πιστευεις μπορει να διμιουργιση καπιο προβλημα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου (π.χ crysis) οπος ηψηλες θερμοκρασιες με αποτελεσμα να κανει restart το laptop?
vasilisga Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δε νομιζω να υπαρχει αλλο laptop με 9600m gt και κατω απο 700 ευρω οποτε μαλλον θα κανεις μια υποχωρηση στον τομεα της ομορφιας και οχι μονο τι εννοεις και οχι μονο?
epivitor Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε το συγκεκριμενο laptop αλλα φανταζομαι οτι οι θερμοκρασιες που θα πιανει στα παιχνιδια θα ειναι αρκετα υψηλες (οχι σε σημειο ομως να κανει και restart). Γενικοτερα τα laptops, ποσο μαλλον αυτα που κοστιζουν γυρω στο 700αρι, δεν ειναι για παιχνιδια αλλα στη δικη σου περιπτωση δε φαινεται να υπαρχει αλλη λυση. τι εννοεις και οχι μονο? Εννοω οτι θα κανει και υποχωρηση στον τομεα της εγγυησης , της ποιοτητας κατασκευης , της αυτονομιας κ.α.
vasilisga Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 ε ναι αυτο εννοειται, οτι πληρωνεις παιρνεις (σχεδον παντα) παρεπιπτωντως αυτη την στιγμη εχω το συγκεκριμενο acer και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος...
Traktor Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 θα μπορεσει να αντεξει τετοια games ή θα χρειαστει και μια βαση για μεγαλυτερη ψηξη? π.χ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805779 τι μου προτεινεις?
vasilisga Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 εγω συγκεκριμενα παιζω cod5 και empire total war και τρεχει παρα πολυ καλα, ειδικα το πρωτο, εγω του εχω βαλει βαση παρ'ολα αυτα, (καλο κανει κακο δεν κανει), και ειναι και φθηνη... ο epivitor ομως ξερει καλυτερα να σου πει
Traktor Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 τι βαση του εβαλες?...και μιλαω για games π.χ assasin creed
epivitor Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Για χαμηλοτερες θερμοκρασιες κανε πρωτα ενα undervolting το laptop και σε περιπτωση που δε μεινεις ικανοποιημενος παρε και μια βαση με 20-30 ευρω (κατα τη γνωμη μου οχι παραπανω).
Traktor Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 με το undervolting δεν υπαρχει περιπτωση να "καψω" κατι?...και κατι ακομα.Το laptop αυτο εχει τα vista τα οποια ριχνουν την αποδοση στο gaming.Δεν θα ηταν καλιτερα τα xp?
vasilisga Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 του εχω βαλει αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806660 ειναι φθηνη αλλα κανει την δουλεια της φιλε για το assasin's creed δεν ξερω να σου πω, αλλα θα σου πω οτι το επαιζα με το προηγουμενο laptop με ικανοποιητικα αποτελεσματα t2500 2GHZ, 2GB RAM, Geforce 7600 256mb οποτε φανταζομαι θα το παιζει και αυτο και ακομα καλυτερα...
epivitor Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 με το undervolting δεν υπαρχει περιπτωση να "καψω" κατι?...και κατι ακομα.Το laptop αυτο εχει τα vista τα οποια ριχνουν την αποδοση στο gaming.Δεν θα ηταν καλιτερα τα xp? Οχι με το undervolting δεν υπαρχει περιπτωση να καψεις τιποτα. Διαβασε τον οδηγο που σου εδωσα παραπανω και θα λυθουν ολες σου οι αποριες σχετικα μ'αυτο. Ναι με τα xp λογικα θα κερδισεις καποια frames στα παιχνιδια αλλα πρεπει να ψαξεις για drivers πριν απεγκαταστησεις τα vista.
Traktor Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 οποτε μπορω να πω πως στον τομεα των γραφικων ειναι καλη λυση.Αλλα τι γινετε οσον αναφορα των επεξεργαστη? Intel Core 2 Duo T6400 (2.00GHz) με 2MB L2 cache, στα 800MHz. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:34 ---------- αποδιδει καλα στο gaming?
vasilisga Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 ο επεξεργαστης δεν ειναι και ο καλυτερος, αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν νομιζω να βρεις καλυτερο πακετο... αν γνωριζει καποιος κατι αλλο...
Traktor Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 και τι γινετε αν το laptop χρειαστει format? Απο οσο ξερω η ACER δεν δινει cd recovery για format?
vasilisga Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 οχι δεν εχει cd, εχει recovery partition η οπως και να λεγεται αυτο, σε αυτο το θεμα δεν μπορω να σε βοηθησω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.