Προς το περιεχόμενο

PC για γραφειο.

blackstar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο σχεδόν 5 χρόνια ήρθε η ώρα να αναβαθμιστεί το pc στο γραφείο, και με κριτήριο οτι προορίζεται για ίντερνετ και word νομίζω οτι αυτό το σύστημα είναι μια χαρά.

>Intel® Box Dual Core Celeron E1500 2.2 GHz      

ASUS S775 P5KPL-CM (G31) Vga/GLan/FSB1600   

1GB DDR2 800 MHz Kingston KVR800D2N5/1G (x2)

DISK DRIVE 1.44 MB (3 1/2") Black            

500 GB SATA II WD Caviar Blue WD5000AAKS 16MB     

1TB SATA II WD WD1001FALS Caviar Black 32MB Cache 

DVD-RW SATA SonyNec-Optiarc AD-7200S Black ( 

22" LCD LG W2234S-BN Wide Black                  

LOGITECH Set Wireless Desktop EX110 

Τώρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν η κάρτα γραφικών θα παίζει άνετα με την οθόνη.

ΓΙα το θεμα κουτί / τροφοδοτικό ακόμα δεν εχω αποφασίσει αλλα δε πιστεύω οτι θα χρειαστώ κάτι παραπάνω απο ενα καλώ 400W.

Αν κάποιος θέλει να με διορθώσει σε κατι, η να προτείνει κάτι αλλο ας το κάνει.

Δημοσ.

Κουτί.

Psu.

Aν έχεις την δυνατότητα να δώσεις κάτι παραπάνω για ιδιαίτερα αξιόπιστο psu, πας σε αυτό.

Η onboard μια χαρά θα παίξει στην οθόνη, απλά ξεχνάς εντελώς τον παράγοντα gaming (που δεν νομίζω να σε απασχολεί ούτως η άλλως).

Δημοσ.
Κουτί.

Psu.

Aν έχεις την δυνατότητα να δώσεις κάτι παραπάνω για ιδιαίτερα αξιόπιστο psu, πας σε αυτό.

Η onboard μια χαρά θα παίξει στην οθόνη, απλά ξεχνάς εντελώς τον παράγοντα gaming (που δεν νομίζω να σε απασχολεί ούτως η άλλως).

Ναι το θέμα Gaming δε με απασχολεί καθόλου αυτό που θέλω ειναι να παίζει σωστά η οθόνη με την κάρτα, καμία γνώμη για τα τροφοδοτικά της thermaltake?

Δημοσ.
Ναι το θέμα Gaming δε με απασχολεί καθόλου αυτό που θέλω ειναι να παίζει σωστά η οθόνη με την κάρτα, καμία γνώμη για τα τροφοδοτικά της thermaltake?

Μια χαρά θα παίξει.

Τα καλά psu της thermaltake (toughpower) ξεκινάν από ψηλά, δε σε συμφέρει και δεν τα χρειάζεται αυτό το σύστημα.

Δημοσ.

Επειδή 90% θα πάρω το σύστημα απο zero1 θα προτιμούσα να είναι απο εκεί και η επιλογή του case και τροφοδοτικού.

Ευχαριστώ για της απαντήσεις.

Δημοσ.
Επειδή 90% θα πάρω το σύστημα απο zero1 θα προτιμούσα να είναι απο εκεί και η επιλογή του case και τροφοδοτικού.

Ευχαριστώ για της απαντήσεις.

psu: http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=59_61&products_id=71407

Στα κουτιά δε βλέπω τίποτα αξιόλογο low budget, πάρε ότι σου αρέσει. ;)

Δημοσ.
psu: http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=59_61&products_id=71407

Στα κουτιά δε βλέπω τίποτα αξιόλογο low budget, πάρε ότι σου αρέσει. ;)

Thank you, καλά το θέμα κουτί είναι εντελώς υποκειμενικό οπότε μικρο το κακό θα βρω ενα στην τελική σε γραφείο θα είναι το μηχάνημα, εγώ ενδιαφερόμουν για το υπόλοιπο σύστημα, ευχαριστώ ξανά.

Δημοσ.
...γιατί δεν μας λες το budget, μπας και βγαίνει κάτι καλύτερο;

600 (ισος και 700) με οθόνη (20"+) και ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Να το πω ξανα, το pc προορίζεται για word και ίντερνετ 80%, 5% photoshop 7 (και το λεω 7 οχι CS) και 15% για mp3 και κανένα βίντεο απο youtube.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα, συν ότι ο ένας δίσκος (1Τ) θα βγει απο το PC, οπότε αν έχεις να προτείνεις ενα σύστημα με AMD (cpu/mobo) για σύγκριση.

@caution

Thanks, θα το κοιτάξω και αυτό.

Δημοσ.

Το συστημα που λεει ο caution παρε.. βαλε και κατι ψιλα ακομα οτι νομιζεις εσυ, σκληρο δισκο και τετοια που αναφερεις και εισαι κομπλε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...