Προς το περιεχόμενο

ασχετος Paypal

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω διαβασει πολλες πληροφοριες για το paypal κ εχω καταλαβει λιγα πραματα.αποτι καταλαβα αν θελω να αγορασω κατι μεσω ιντερνετ ειναι ο πιο ασφαλες τροπος,απλα πρεπει να δηλωσω πληρως τα στοιχεια μου κ εναν αριθμο καρτας visas.σωστα τα λεω μεχρι εδω?

ερωτησεις: τι ειναι προτιμοτερο να συνδεσω?μια πιστωτικη ή μια χρεωστικη?και κατα ποσο αληθινα ασφαλες ειναι?τι πρεπει να προσεχω ιδιαιτερα.

θα επιθυμουσα με απλα λογια τις απαντησεις σας,για να εχω ξεκαθαρο το πεδιο μαχης μου ;)

Δημοσ.

Το ασφαλες μη το σκεφτεσαι καν, ειναι φρούριο.

Πιστωτική συνήθως βάζουν αλλα εγω εχω χρεωστική. Οτι σε βολεύει, καλύτερα να σου πει κανας πιο εμπειρος ομως.

Δημοσ.

Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα και πρακτικό.

Είναι ασφαλέστατο για να δώσεις πιστωτική και επίσης να μην τρέχεις κάθε λίγο και λιγάκι στην τράπεζα για να γεμίσεις την χρεωστική.

Απ την άλλη με την χρεωστική ,σίγουρα έχεις μέσα ένα πολυ μικρότερο ποσό (και τα πέρα δώθε στην τράπεζα θα είναι αρκετά) αλλά θα είσαι πιό ήσυχος σε περίπτωση της ύψιστης γκαντεμο-τεράστιο-απάτης αφού ΑΝ χάσεις χρήματα (που δεν γίνεται αυτό) θα είναι σαφώς λιγότερα.

Ο καθένας ενεργεί σύμφωνα με τις ανάγκες του και τις ανησυχίες του.

Σ'εσένα η επιλογή! :-)

Δημοσ.

ωραια!με καλυψατε πληρως με τη θετικοτητα σας!θα προχωρησω με πιστωτικη για να μην τρεχω περα δωθε!πως μπορω να σιγουρευτω οτι ενα site δεν ειναι μαιμου κ οτι δεν θα μου φαει τα money?

Δημοσ.

Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις και προπληρωμενη καρτα μιας τραπεζας για την μεγιστη ασφαλεια. εγω για παραδειγμα εχω χρεωστικη καρτα στην πειραιως και προπληρωμενη της ιδιας τραπεζας. εχω δημιουργησει το λογαριασμο στο Paypal και τον εχω συνδεσει με την προπληρωμενη. Την φορτιζω απο το ιντερνετ μεσω της χρεωστικης οποια ωρα θελω και αμεσα (την επομενη στιγμη που θα πατησω το κλικ θα εχουν μπει τα λεφτα). Και ολα κομπλε. μονο που η συγκεκριμενα καρτα εχει 1 ευρω κρατηση για καθε φορτιση η εκφορτιση ανεξαρτητως ποσου και 5 ευρω εξοδα ενεργοπιοησης της υπηρεσιας winbank απο την πειραιως.

Δημοσ.

Ο μονος λογος που εβγαλα χρεωστικη και οχι πιστωτικη, ειναι για να μην παρασυρθω και αγορασω κατι που θα το πληρωνω για 3 μηνες μετα... :o

Αν εχεις αυτοσυγκρατηση, βαλε πιστωτικη στο paypal.

Δημοσ.

μα...τοσο μεγαλος πειρασμος ειναι τα αγαθα επι του ιντερνετ? ;) ακεφτομαι να παρω ενα κινητο απο κινα.κανενα τιπ να γλιτωσω μεταφορικα ή γενικα κατι αλλο?

Δημοσ.

Να γλιτώσεις μεταφορικά δεν ξέρω αν γίνεται, μήπως εννοείς τελωνεία;

Και ναι, αν είσαι παρορμητικό άτομο, όσο ψάχνεις, τόσο θα ψήνεσαι να προβαίνεις σε αγορές.

Δημοσ.

δηλαδη πρεπει να κανω αγορες κατω των 45ε προκειμενου να μην φορολογηθει?για τι φορο μιλαμε?

Δημοσ.

Δε γνωρίζω περαιτέρω.. λογικά στο thread που σου έδωσα θα τα λέει όλα.

Πάντως εγώ που έχω παραγγείλει μία φορά από Αμερική, προνόησε ο πωλητής και μου τα έστειλε σα δώρο (gift) και δεν πλήρωσα τίποτα.

Δημοσ.

μανταρα η ολη φαση βλεπω ακομα και στο λινκ που μου εδωσες.μαλλον αλλαξανε τακτικη οι τελωνιακοι.. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...