Physics_Rulez Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Και εγώ γνωρίζω ένα περιστατικό με seat και αερόσακους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Παιδιά κατέλληξα μάλλον στο civic 1.4 Φοβερό αμάξι. Ωστόσο από ψάξιμο στο Internet είδα πως ο αντιπρόσωπος Σαρακάκης είναι για το λούτσο. Έχετε εμπειρίες?? Μπορώ να το παραγγείλω από άλλο εξουσιοδιτημένο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ο Σαρακάκης είναι ο κεντρικός. Το οδήγησες ή απλά το είδες; Προσωπικά μου φαίνεται πολύ ακριβό και με κάτω του μετρίου επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosFE Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Σε αυτα τα λεφτα κοιτα και το Νεο Ρενο μεγκαν 1,6! Φιλε μου η ιπποδυναμη ειναι σημαντικη! Το πρωτο σου αυτοκινητο θα ειναι αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Τελικά κλείσαμε στα 18000 το civic. Έκανα και Test Drive και με 4 άτομα και κλιματισμό πήγε μια χαρά σε ανηφόρα. Όχι φοβερές επιδόσεις αλλά αξιοπρεπείς. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι οι σκληρές αναρτήσεις και το ότι η πίσω αεροτομή κόβει λιγάκι την ορατότητα, αλλά κατά τα άλλα είναι φοβερό αμάξι, με το ομορφότερο εσωτερικό στην αγορά. PS Εννοείται ΠΑΠΡΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosFE Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Καλοριζικο!!! Ομορφο αυτοκινητο και αξιοπιστη μαρκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.