Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Rapidshare...

triffid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Είμαι premium member στο rapidshare και τις τελυταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι όταν κατεβάζω αρκετά αρχεία μαζί*(κατεβάζω με flashget)από ένα σημείο και μετά το flashget δεν κατεβάζει-σαν να κόβεται η σύνδεση. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όποτε το παθαίνω αυτό δεν μπορώ να μπω και στο site rapidshare.com.

Πάνω-κάτω μετά από 15-20 λεπτά συνεχίζεται το κατέβασμα αν και μπορεί να το παθει και λίγο μετά.

Το ότι δεν μπορώ να μπω στο site με κάνει να πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του site,αλλά από την άλλη είναι λογικό να "κρεμάει" το site κάθε λίγο και λιγάκι;

*το "μαζί" δεν είναι απόλυτο-απλά τώρα τελευταία τυχαίνει να κατεβάζω πολλά αρχεία μαζί

Δημοσ.

Οταν λες απο ενα σημειο και μετα τι εννοεις ?

Μηπως δεν εχεις αλλα GB στο λογαριασμο σου και εσυ προσπαθεις να τα ξαναξεκινησεις τα αρχεια(pause-play).Γιατι τοτε σου μπαναρει την IP σου το rapid

Δημοσ.

Γεια σου Talisman...μιλάω για ένα απροσδιόριστο σημείο...μπορεί ας πούμε να έχω βάλει στη λίστα 7 αρχεία,να μου έχει κατεβάσει τα 2,τα 3-6 να είναι σε εξέλιξη και το 7ο να μην έχει ξεκινήσει ακόμα να κατεβαίνει. Είναι περίεργο γιατί δεν κατεβάζω συχνά...χτες το πολύ να κατέβασα 800mb-1gb...γνωρίζεις ποιοι είναι οι περιορισμοί;Αν συμβαίνει αυτό που λες ,είναι λογικό που μετά από περίπου 20 λεπτά(όπως συνέβη χτες)άρχισε πάλι να κατεβάζει?

Δημοσ.

Μπες στη σελιδα του λογαριασμου σου και κοιτα το Traffic left σου και το

View Log σου.Αν χρησιμοποιεις μονο εσυ το λογαριασμο σου θα δειχνει μονο την δικη σου IP.Τι παροχο εχεις ?

Δημοσ.

Επειδή δεν είμαι και ο πιο σχετικός,έχεις να μου προτείνεις κάποιο πρόγραμμα Διονύση;

Δημοσ.
Ρίξε και μια ματιά στον JDownloader, είναι λίγο "άσχημη" η εμφάνισή του αλλά κάνει τέλεια δουλειά!

Πραγματι κανει καλη δουλεια.Απο χτες τα μεσανυχτα αλλαξε ολοκληρωτικα και θελει λιγο

μελετη για να το συνηθισουμε

Δημοσ.

Παντως ακριβως τα ιδια εχω παθει και εγω τις τελευταιες ημερες με το rapidshare και το flashget...αλλαζω προγραμμα και βλεπουμε...

Δημοσ.
Παντως ακριβως τα ιδια εχω παθει και εγω τις τελευταιες ημερες με το rapidshare και το flashget...αλλαζω προγραμμα και βλεπουμε...

Παντως εχθες που δοκιμασα το flashget δουλευε μια χαρα.Τι εκδοση flashget χρησιμοποιεις ? Η εκδοση 1.73 ειναι η σταθεροτερη και η καλυτερη

Δημοσ.
Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω και τα άλλα και θα δούμε...Talisman,το 1.96 έχω..

Φορτωσε την 1.73 Οπως θα δεις και στην πρωτη σελιδα του site τους εχουν για download εκτος απο την τελευταια εκδοση και την 1.73.Αυτο κατι σημαινει

Δημοσ.
Παντως εχθες που δοκιμασα το flashget δουλευε μια χαρα.Τι εκδοση flashget χρησιμοποιεις ? Η εκδοση 1.73 ειναι η σταθεροτερη και η καλυτερη

Thanks for the info..Δουλευει μια χαρα ως τωρα

Δημοσ.

οσοι κατεβαζετε με το flashget καλο ειναι να δοκιμασετε να κατεβασετε καποια αρχεια και να ελέγξετε ποσο traffic εχετε πριν και μετα και το μεγεθος των αρχειων στο δισκο. αν τρωει ακομα παραπανω traffic καλύτερα να δοκιμασετε καποιο αλλο τωρα που εχουν χαμηλοσει το οριο

εμενα εληξε ο λογαριασμος μου πριν απο 2 μηνες και δεν τον ανανεωσα οποτε δεν ξερω αν γινεται ακομα

τοτε με οριο τα 10 γιγα μου κατεβαζε μονο γυρο στα 7

τωρα αν τυχων χρειαστω κατι που δεν το βρισκω αλλου τοτε χρησημοποιω το jdownloader . αυτο χρησημοποιουσα και πριν ως premium κυριως γιατι επειδη ειναι σε java μπορουσα να το τρεχω και απο windows και linux. επισης δεν ειχα ποτε corrupted downloads σε σχεση με το flashget που ειχα καποιες φορες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...