Προς το περιεχόμενο

Μουσικη για Party .

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπον παιδια , θα κανουμε ενα party στης 19 Ιουνιου και ψαχνουμε μουσικη γιατι χωρις αυτη το party θα ειναι των "γενητικων οργανων" που λεμε .... Στην αρχη θα ξεκινησουμε με house , club songs , pop και ελληνικα συγχρονα για να αναψη το κεφη και να μας κουνιουνται τα γκομενακια και μετα οταν θα εχουμε πιει και λιγο να βαλουμε λαικα , ζεμπεκικα κτλ . Ψαχνω λοιπον μια λιστα με τραγουδια (να ειναι πολλα για να μην τα παιζουμε επαναληψη) , αν καποιος μπορει να μου την κανει upload η να ειναι mixαρισμενα τουλαχιστον για να τα βαλουμε κατευθειαν στην συσκευη ... Ζηταω την βοηθεια σας για να μην τα σκατωσουμε . Αλλιως οποιος δεν μπορει ας κανει τουλαχιστον την λιστα και θα τα βρω εγω τα τραγουδια . Οπως ειπα θελουμε πρωτα house , club , pop κτλ για να χορεψουμε ολοι μαζι και μετα λαικα ζεμπεκικα κτλ για να σπασουμε και κανα πιατο ...

Ευχαριστω παρα μα παρα πολλοι σε οποιον κανει τον κοπο . Θα του χρωσταω . :-)

Δημοσ.

Εγώ έχω να σου προτείνω έτοιμα mixαρισμένα κομμάτια από τις συλλογές τις Mastermix που βγαίνουν κάθε μήνα. Έχει από 80s 15λεπτα mixακια με τα καλύτερα αλλά και με σύγχρονα κομμάτια των club και rNb, ότι ακούγεται γενικά σε 15λεπτα μιξάκια που είναι πάρα πολύ προσεγμένα. Μπες και δες. Απο ελληνικά μη περιμένεις από εμένα, δε ξέρω...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδη αυτα ειναι τα hits που λεμε ? Που παιζονται και σε clubakia και γενικως χορευονται?

Δημοσ.

Καλά τι πάρτι θα είναι αυτό; Όλες οι φυλές του Ισραήλ μαζεμένες;

looooooooooooooooooool

Ρε κάτι σχέδια που γουστάρουν τα γκομενάκια...

Δημοσ.
Δηλαδη αυτα ειναι τα hits που λεμε ? Που παιζονται και σε clubakia και γενικως χορευονται?

Ναι, ακριβώς.

Δημοσ.

μπες σε κανα pareoula-forum.com ,thegre e kz.com,gt.net ktl

k ψαξε για mixarismena set.αλλιως δωστε κανα 50ε κ φωναξτε dj.

αν ειστε καμια 100αρια ατομα(ετων 17-25) σε μονοκατοικια για να μην το κλεισει η αστυνομια ερχομαι κ γω τσαμπα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ναι, ακριβώς.

Μα απο οτι καταλαβα ειναι επι πληρωμη ετσι ? Κοιταξα αλλα δεν ειδα πουθενα τιποτα τζαμπε ... Ναι , mixariσμενα τα θελουμε τελικα γιατι δεν εχουμε καποιο εμπειρο στην παρεα να ξερει καλα απο αυτα οποτε μαλλον για να μην γαμ****με τα μηχανηματα κτλ θα ψαξω να τα βρω ετοιμα .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:38 ----------

Καλά τι πάρτι θα είναι αυτό; Όλες οι φυλές του Ισραήλ μαζεμένες;

looooooooooooooooooool

Ρε κάτι σχέδια που γουστάρουν τα γκομενάκια...

Τη να πω ρε φιλε , αμα το οργανωνα μονος μου θα ηταν αλλιως ... Μονο που δεν ειμαι εγω ο host .... Καμια 10αρα ατομα αποφασιζουμε μαζι .

Δημοσ.
Μα απο οτι καταλαβα ειναι επι πληρωμη ετσι ? Κοιταξα αλλα δεν ειδα πουθενα τιποτα τζαμπε ... Ναι , mixariσμενα τα θελουμε τελικα γιατι δεν εχουμε καποιο εμπειρο στην παρεα να ξερει καλα απο αυτα οποτε μαλλον για να μην γαμ****με τα μηχανηματα κτλ θα ψαξω να τα βρω ετοιμα .

Δε νομίζω να περίμενες να σου πω link να τα κατεβάσεις...B) είναι ενάντια στους κανονισμούς και λογικό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βασικα , ναι εχεις ενα δικιο δεν σκεφτηκα οτι θα μου εδινες παρανομο υλικο απλως νομιζα οτι το site τα εδιδε νομιμα τζαμπα οποτε ακυρο .

Δημοσ.
''νομιμα τζαμπα''

Χαχαχααα....καλο....

Παντως φιλε εχω πολλα αν θελεις βρισκομαστε και σου τα δινω σε dvd...

(εννοειται τζαμπα )

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω ειμαι Ηρακλειο Κρητης ... Αν θες πες μου που μενεις .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...