Whiteyez Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Τα φώτα σας λίγο.. Προσπαθώ να μοιράσω την σύνδεση του internet από το mac μου το οποίο την παίρνει wireless, σε τούτη εδώ την συσκευή μέσο Lan ethernet: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2731339&postcount=1 Έχω βάλει αντίστοιχα: Έχω ενεργοποιήσει το internet sharing μεταξύ airport και ethernet1. Η συσκευή επιμένει να μην βλέπει internet. Αν την συνδέσω πάνω στο router απευθείας βλέπει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 από εδώ τα ρύθμισες σωστά? (στο sharing) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 από εδώ τα ρύθμισες σωστά? (στο sharing) Ναι, προσπάθησα σχεδόν τα πάντα αλλά δεν παίρνει internet. Το mac δεν μπορεί να κάνει καν ping στην συσκευή. Ένα πρόγραμμα όμως που βάζω στο mac για να κάνει stream video, στην συσκευή μου βγάζει το macpro μου αλλά πάλι δεν μπορεί να συνδεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 για τι συσκευή μιλάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2731339&postcount=1 Έχω βάλει link και πιο πάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 αν κατάλαβα καλά η συγκεκριμένη συσκευή δεν χρειάζεται internet αλλα πρόσβαση στο network ώστε να μπορεί να παίζει τα αρχεία που έχεις στο mac, θα πρότεινα να το ενώσεις με το router σου και λογικά θα το βλέπει το mac και θα πετάς τα αρχεία σου πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Η συσκευή δεν χρειάζεται απαραίτητα internet, απλά έχεις κάποιες web υπηρεσίες. Αν το συνδέσω απευθείας στο router όλα δουλεύουν μιά χαρά, αλλά δεν μπορώ να το έχω συνδεδεμένο συνεχώς λόγο αποστάσεως του router, γιαυτό προσπαθώ να το συνδέσω απευθείας με το mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Η συσκευή δεν χρειάζεται απαραίτητα internet, απλά έχεις κάποιες web υπηρεσίες. Αν το συνδέσω απευθείας στο router όλα δουλεύουν μιά χαρά, αλλά δεν μπορώ να το έχω συνδεδεμένο συνεχώς λόγο αποστάσεως του router, γιαυτό προσπαθώ να το συνδέσω απευθείας με το mac. φιλε μου αυτο που λες νομιζω πως δεν γινεται καθως το ρουτερ ειναι εκεινο που δημιουργει το δυκτιο νομιζω πως για να κανεις συνδεση απευθειας θες αλλου τυπου καλωδιο ethernet (νομιζω λεγεται αντεστραμμενο) συγχωρεστε με αν ειπα κοτσανα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.