harrys23 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Χαίρεται είμαι με διπύρηνο στα 3Ghz και 4g μνήμη στα 800 με τηλεόραση Full HD στα 1080 και κάρτα γραφικών την 9600GT με ποιον player θα απολαύσω τα bluray δισκάκια που εχω νοικιάσει ?? ευχαριστώ..
parsifal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ο πιο hassle-free τρόπος για αναπαραγωγή Blu-ray στο PC είναι κάποιος από τους παραδοσιακά «μεγάλους» εμπορικούς players (PowerDVD, WinDVD κλπ). Αν ψάχνεις κάτι σε freeware, ακόμη είναι λίγο μπλεγμένα τα πράγματα γιατί πρέπει να γίνει decrypting/rip στο σκληρό δίσκο (π.χ. να ένας σχετικός οδηγός), διαδικασία που (ακόμη) απαιτεί εν μέρει και εμπορικό software => δώρον άδωρον.
harrys23 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ελα ρε συ parsifal από εσένα περίμενα απάντηση άργησες .... Τελος πάντων θα καταφύγω σε λύση power dvd να είσαι καλά ..Ευχαριστώ.
invictus Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 PowerDVD ... για μένα είναι ο καλύτερος τέτοιος player Ελα ρε συ parsifal από εσένα περίμενα απάντηση άργησες ....Τελος πάντων θα καταφύγω σε λύση power dvd να είσαι καλά ..Ευχαριστώ.
harrys23 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 PowerDVD ... για μένα είναι ο καλύτερος τέτοιος player thanks m8 αυτο λεω και εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.