phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δεν κάνει τίποτα Απάντα αν θες και στο άλλο που σε ρώτησα λίγο πριν postάρεις: 1.320V δίνεις στο BIOS, ή τόσο βλέπεις στο cpu-z; Επίσης, μιας και θυμάμαι ότι πολλές μητρικές είχαν τρελό vdroop, πόση είναι η τάση σε idle και πόση σε full load; ( από περιέργεια περισσότερο :Ρ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δεν κάνει τίποτα Απάντα αν θες και στο άλλο που σε ρώτησα λίγο πριν postάρεις: 1.320V δίνεις στο BIOS, ή τόσο βλέπεις στο cpu-z; Επίσης, μιας και θυμάμαι ότι πολλές μητρικές είχαν τρελό vdroop, πόση είναι η τάση σε idle και πόση σε full load; ( από περιέργεια περισσότερο :Ρ ) 1.3125 δίνω στο bios, τόσο περίπου βλέπω και με το cpuz. H τάση παίζει απο 1.300 μέχρι 1.330 γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 ΟΚ, αν θες πάντως να ρίξεις όσο μπορείς τις θερμοκρασίες, βελτίωσε όσο γίνεται τη ροή αέρα συμμαζεύοντας τα καλώδια, και βρες τη χρυσή τομή μεταξύ o/c και τάσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 ΟΚ, αν θες πάντως να ρίξεις όσο μπορείς τις θερμοκρασίες, βελτίωσε όσο γίνεται τη ροή αέρα συμμαζεύοντας τα καλώδια, και βρες τη χρυσή τομή μεταξύ o/c και τάσης. Πόση πάστα βάζεις φίλε? Αν μπορείς δώσε κανα λινκ με την καλύτερη πρόταση γιατί παίζουν πολλά. Να μάθω δλδ τι σου φαίνεται εσένα καλύτερο. Full load 66 C και σφίγγω όσο δεν πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της AS5, ισχύει αυτό, συγκεκριμένα για τον επεξεργαστή σου: http://www.arcticsilver.com/pdf/appinstruct/as5/ins_as5_amd_dual_wcap.pdf Πέρα απ' αυτό τώρα, εγώ χρησιμοποιώ μία κάρτα και απλώνω τη θερμοαγώγιμη σε όλη την επιφάνεια του heatspreader (καπακιού) με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματιστεί ένα πολύ λεπτό φιλμ. Θεωρητικά όσο μικρότερη η ποσότητα (σε λογικά πάντα πλαίσια) θερμοαγώγιμης, τόσο γρηγορότερα μεταφέρεται η θερμότητα από τον επεξεργαστή στη βάση της ψύκτρας. Γι' αυτό το λόγο ο κόσμος ασχολείται με το lapping, ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερη επαφή μεταξύ καπακιού και βάσης και να χρειάζεται μικρότερη ποσότητα πάστας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Aπό τις τρείς θερμοκρασίες που δίνει το Everest, ποια είναι η αντιπροσωπευτική? Το Asus Probe δείχνει αυτήν που το Everest παρουσιάζει σαν Cpu σκέτα. Γενικά θεωρέις επικύνδυνο να δουλεύει για ώρα στους 64 C? To Οrthos το αφήνω να τρέξει για ώρα και δε βγάζει σφάλματα, αλλά φοβάμαι για τη θερμοκρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 1. Μας απασχολούν περισσότερο οι θερμοκρασίες των πυρήνων. 2. Όχι, δεν είναι επικύνδυνο, περισσότερο ψυχολογικό όριο είναι αυτό των 60-70 βαθμών.. εξάλλου σε πραγματικές συνθήκες, δε θα ακουμπάς αυτές τις θερμοκρασίες, ακόμα κι αν παίζεις παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Mε έχεις τρελάνει που απαντάς σε όλα άμεσα και συνεχίζω ακάθεκτος Είχα ένα 8αρι fan να μπάζει από τα πλάγια αλλά με την καινούρια ψύκτρα έγινε το εξής: Το ανεμιστηράκι βρίσκεται στα 2 εκατοστά απο το μεταλλικό "ταβάνι'' της ψύκτρας και έτσι το αφαίρεσα. Τι γνώμη έχεις γιάυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Χμμ εδώ δύσκολο να σε βοηθήσω, καθώς δε μπορώ να ξέρω τι παίζει ακριβώς. Κι εγώ έχω έναν 25άρη στο πλάι, ο οποίος βρίσκεται στο μισό εκατοστό από τα heatpipes της TRUE 120, αλλά δεν έχω μπει στη διαδικασία να δω αν όντως βοηθάει ο πλαϊνός ή όχι. Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις μερικές δοκιμές, με και χωρίς το ανεμιστήρι και να δεις αν κάνει τίποτα. Η λογική λέει ότι όλο και κάτι "θα δίνει", αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει πάντα αυτό. Δεν είπες όμως ότι έβαλες πάλι τη stock; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Χμμ εδώ δύσκολο να σε βοηθήσω, καθώς δε μπορώ να ξέρω τι παίζει ακριβώς. Κι εγώ έχω έναν 25άρη στο πλάι, ο οποίος βρίσκεται στο μισό εκατοστό από τα heatpipes της TRUE 120, αλλά δεν έχω μπει στη διαδικασία να δω αν όντως βοηθάει ο πλαϊνός ή όχι.Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις μερικές δοκιμές, με και χωρίς το ανεμιστήρι και να δεις αν κάνει τίποτα. Η λογική λέει ότι όλο και κάτι "θα δίνει", αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει πάντα αυτό. Δεν είπες όμως ότι έβαλες πάλι τη stock; Oχι φίλε μου, η stock είναι ας τα να πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Άκυρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Και τι έκανες με τις μνήμες; Τις έβαλες στα δεξιά slots; Όχι χωράνε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ιεπ, βάρεσα στ' αμπέλια this time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ιεπ, βάρεσα στ' αμπέλια this time Μια χαρά τα λες καθώς είχα αναφέρει τι παλιόκουτο έχω. Τα καλώδια δε συμμαζεύονται πιο πολύ γιατί χρησιμοποιώ adaptors για την τροφοδοσία της κάρτας γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Πού πήγε το μπροστινό ανεμιστήρι που εισάγει αέρα στο κουτί; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.